The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Granada otočila zápas proti Valencii

Granada otočila zápas proti Valencii


Valencia odehrála slušný první poločas a vedla 1:0 díky Gameirovi, ale ten samý hráč si srazil míč do vlastní branky koncem poločasu. Jenže v tom druhém Valencia zcela propadla, dostala navíc dvě červené karty, zatímco soupeř jednu, a v závěru zápasu inkasovala rozhodující gól, který rozhodl o výhře Granady 2:1.

1, POLOČAS

První desetiminutovka byla bez velkých šancí, ale několik náznaků měla především Granada. Právě na konci 10. minuty vypálil z kraje vápna z voleje Suarez a svojí dělovkou jen těsně minul břevno Jaumeho branky.

Ve 14. minutě Foulquier zavezl míč na polovinu Valencie a následně jej posunul Kenedymu, proti kterému nikdo z obránců nevystoupil, a tak Kenedy vypálil z kraje vápna skákavou střelu, jenž přeskočila Jaumeho ruku a skončila v dolním rohu branky. Pro štěstí Valencie však VAR kontroloval gólovou akci a branku anuloval, protože Foulquier na počátku akce rukou v obličeji fauloval Jasona, k tomu navíc přihodil žlutou kartu.

Valencia měla svoji první velkou šanci začátkem 26. minuty, kdy Gameiro dosprintoval odražený míč na polovinu soupeře, uvolnil se od obránce a z úhlu provětral brankáře, jenž střelu vyrazil, následně se k nevýrazné dorážce hlavou dostal Soler, ale to už pro gólmana nebyl takový problém chytit. Na druhé straně domácí chvíli poté pálili tvrdě z voleje z úhlu, ale rovněž i Jaume byl připraven a včas na svém místě.

Nakonec se prvního gólu dočkala Valencia. Ve 36. minutě Esquerdův míč prodloužil na křídlo Guedes, načež nehlídaný Čeryšev poslal míč na zadní tyč, kde jej Gameiro zblízka uklidil do branky.

Ve 39. minutě se pokusil druhý kousek přidat i Čeryšev, který zakončoval protiútok nepříjemnou střelou zpoza vápna do dolního rohu branky, ale Rui Silva jej zvládl vychytat.

Nakonec ale domácí vyrovnali. Kenedy zahrával v nastavení přímý kop, jehož dráhu srazil do vlastní branky právě autor první branky, Kevin Gameiro. Na to už Jaume nestihl zareagovat a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

2. POLOČAS

V 52. minutě vypustil technickou střelu pod břevno z prostoru křídla Puertas, ale Jaume naštěstí pozorně vyškrábnul míč. Krátce poté v další akci propadl míč před malé vápno na Suareze, ale ten pálil zády k brance bez přípravy, což mělo za následek přestřelení Jaumeho branky.

V 65. minutě Mangala neubránil unikajícího Suareze, jenž se nakonec s míčem vymotal ke střele ve volné pozici, ale naštěstí branku minul.

Prvním střídáním bylo stažení Gameira v 66. minutě a na jeho místo přišel Vallejo.

Další šanci domácí upekli v 67. minutě, kdy se Foulquier vyměnil míč na jeden dotek se Suarezem, načež z úhlu prověřil Jaumeho, jenž míč vyrazil na rohový kop.

V 70. minutě navíc Jason uviděl druhou žlutou kartu v zápase a oslabil tak svůj tým. V 73. minutě jej pod sprchy následoval i Guedes, který se dožadoval reklamace faulu na svoji osobu a zřejmě použil příliš ostrá slova.

Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby přišel do hry coby střídající Musah, aby vystřídal Čeryševa.

Hra s červenými kartami pokračovala. Domingos sestřelil v 76. minutě k zemi Valleja, který se snažil proniknout na půli Granady, a tentokrát to byl domácí hráč, kdo dostal červený kartónek a zamířil do sprch.

V 83. minutě po dlouhé době zahrozila i Valencia, ale z úhlu zakončující Vallejo přestřelil branku.

V 87. minutě dostal šanci Koba Lein jako střídající hráč za Esquerda.

Vzápětí se Granada dočkala obratu, kdy centr do vápna našel u značky pokutového kopu Molinu, a ten hlavičkou k tyči poslal Granadu do vedení 2:1.

V 92. minutě vyslal dělovku zpoza vápna Wass, ale Rui Silva jej skvěle vychytal.

Valencia ještě měla několik minut tlaku, ale gól už z toho nevytěžila, takže z Granady odjíždí s prázdnou.

  • Brečel bych. Ve zkratce, Jason v základu je absolutní nesmysl. Lee je po zranění tak to je jediná omluva proč nehrál jinak *7* Proč Musah nehrál základ? *30**30* Střídaní Gameira ?? Proč dolů radši nešel Cheryshev a Guedes by se posunul dolů a Vallejo může hezky na hrot.*30*

  • *1* ide o body a Gracia tam vyšle toto? To nemyslí vážne *7* Chápem, že sú problémy vo forme PN, ale ináč káder ponúka možnosti. Treba zbierať body, tak prečo nezmení rozostavenie alebo ho neprispôsobí? Je azda blbé začať s tým najlepším? Keď je Gómez číslo jedna, tak čo tam robil Gameiro? Áno dal gól, ale pálič tutoviek najväčší. Ten prebral štafetu po Rodrigovi *25* Kde je talent Musah či Kang-In? Jeden má megakontrakt a druhý už je jednou nohou von z klubu *34* Keď potrebuje Wassa do zálohy, tak prečo ho tam nedá, keď je Račić momentálne OUT *2* Buď nech dá hru na 3 stopérov alebo tam hodí Kaktusovú hlavu, ktorá hrá istotne lepšie ako drevo Jason. Osobne som Jasona podporoval zo začiatku, ale časom sa ukázal ako nechopák *26* Keď sa Tragéd Diakhaby konečne vyhýba škrtom, trapasom a kiksami, tak príde na rad niekto iný *25* Je pekné, že Esquerda pasujú za nového Pareja, ale chlapec ešte na to nemá. Tak ako v Kobu vidia nástupcu po Kondogbiovi. Ale ešte nie je čas, pričom v tíme sú aj skúsenejší hráči. To bude riadna paseka a zvyšná časť sezóny a CdR *37*

  • Jason neni hrac ani pro druhou ligu. Vetsiho trageda jsem u nas snad nezazil a to Vale fandim 20 let.. *7**7*

  • Na Blanca tiež každý nadáva, ale ten je ešte sopliak *9* Jason môže pomaly, ale isto dumať na futbalový dôchodok. Mala ho *1* radšej predať Getafe *34* Tí si asi teraz musia riadne vydýchnuť, keď vidia jeho výkony *26*

  • Máme stejně bodů jako 18. sestupový Valladolid takže se ptám, jak daleko to musí zajít aby nastala nějaká změna ? Jediný plus je, že střílíme poměrně hodně gólů a zároveň hodně spalujeme (Gameiro). Marcelino pořád nikoho netrénuje, co takhle mu koupit bonboniéru a omluvit se mu *17* a vzít ho zpátky *1*

  • A k tomu Valladolid a Elche majú ešte zápasy k dobru *37* Takže *1* môže klesnúť ešte hlbšie *3*
    To by si prial každý, aby sa Marcelino vrátil. Pokiaľ ja viem, tak on by sa do *1* rád vrátil, ale len v tom prípade, ak by tu nebolo naše tupé vedenie á la Lim a Murthy *38*
    Ináč chce Marcelino vyskúšať trénovať klub v Serii A či Premier League.

  • V odpovědi na: Harakant

    nic v zlom,ale s takymto kadrom by ani Klopp nespravil zazraky,zial momentalne to nie je o trenerovi,ale o slabom kadri

  • V odpovědi na: jansosom

    Na tom je tiež niečo pravdy, ale istotne by nedával na súpisku drevo Jasona *13* a ešte poniektoré indivídua *37*

  • Čím ďalej, tak tým je to len lepšie a lepšie *16* Sme skoro prvý od spodu! *37* Pred nami sú už len hajzli z Elche, Valladolidu, Osasuny a Huescy! *7*