The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zastřílí si opět Soldado proti Valencii?

Zastřílí si opět Soldado proti Valencii?


V minulém kole Valencia nestačila ani na Athletic Bilbao, a tak se propadá opět níže v tabulce. Nyní už je až na 10. místě. Ve 34. kole vycestuje na jih Andalusie, kde se utká s Granadou, která je v tabulce o jednu pozici výše. Utkání začíná pozdě večer do 22 hodin.

Konec domácí neporazitelnosti a hluboký propad

Ve středu večer Valencia nestačila na domácí půdě na Athletic Bilbao, a tak byla poprvé v letošní sezóně na Mestalle poražena. Dále se udál propad v tabulce a to hned o dvě pozice. Bilbao se dostalo na 8. pozici a Granada se posunala na 9. pozici, se kterou Netopýří změří síly právě v sobotu.

Do konce letošního ročníku už chybí odehrát pouze 5 utkáních a hraje se o posledních 15 bodů. Bohužel Valencia na čtvrtou Sevillu ztrácí už 11 bodů a na šesté Getafe 6 bodů. Bohužel to má proti Valencii lepší vzájemné zápasy, takže dorovnat počet bodů v tabulce by proti Getafe nestačilo. Dobrou zprávou je, že Real Sociedad konečně dokázal zvítězit a ztrací na Getafe jenom 2 body. Tedy je možné, že Sociedad by se mohl vrátit do TOP6 (nebo také Bilbao), následně zvítězit v Copa del Rey a učinit tak 7. pozici znovu postupovou alespoň do kvalifikace EL.

Voro se bude snažit navrátit alespoň důstojnost valencijskému fotbalu

Do postu trenéra byl Voro už několikrát povolán, když se Netopýrům nedařilo. V tomto ročníku byl Voro povolán 6 utkáních před koncem. První svoje utkání nedokázal dotáhnout do vítězného konce, ale 5 jich má ještě před sebou. Na programu je utkání s Granadou, Valladolidem, (v té době už možná sestupujícím) Leganesem a Epanyolem a na závěr se Sevillou.

Šance na 4. pozici už zde téměř žádná není, ale na zmiňovanou 7. pozici stále šance je solidní. (Kdo by tipoval před měsícem, že Villarreal bude ještě bojovat o postup do Ligy mistrů, že??) Prvním krokem bude sobotní utkání, pro které máme nahlášené klasickou absenci Picciniho. Dále na marodce nejspíše do konce sezóny už zůstane Rodrigo a Gaya. Ostatní hráči by měli být k sobotnímu utkání připraveni.

Nenápadná Granada má doma pevnou obranu

Granada se nenápadně vyhoupla před Valencii. Po restartu sezóny na své konto hráči získali 8 bodů za vítězství nad Getafem a Alavasem, dále za  remízy proti Leganesu a Betisu. Naopak nastačili na Villarreal a Eibar, a to se v obou případech jednalo o domácí utkání. Na domácím stadioně Granada inkasovala zatím pouze 12 branek za 16 domácích utkáních, což je jeden z nejlepších výsledků v lize.

Trenér Diego Martinez se potýka se značnou marodkou. O to je to těžší při zrychléné frekvenci utkáních. V sobotu bude chybět až 6 hráčů z jeho týmu. Nejznámějším hráčem z kádru soupeře je určitě Roberto Soldado, který po restartu již vstřelil 3 branky. No, a že umí střílet góly do sítě bývalého zaměstnavatele předvedl v únoru v poháru Copa del Rey, kdy dvěma zásahy poslal Granadu do semifinále.

Základní informace

Granada CF - Valencia CF; 34. kolo La Ligy 2019/2020; sobota 4. 7. 2020 ve 22:00

Předpokládané sestavy

Granada: Escandell; Duarte, Sanchez, Vallejo; Foulquier, Herrera, Azeez, Dias; Puertas, Soldado, Machis

Valencia: Cillessen, Costa, Diakahby, Pualista, Wass, Soler, Parejo, Coquelin, Ferran, Guedes, Gomez

 

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

 

Image may contain: 1 person, text

  • Ako to je vlastne s Garayom? Pokiaľ je známe, vedenie *1* s ním neráta predĺžiť zmluvu. Neskončila mu zmluva už 30. júna? *26*

  • V odpovědi na: Harakant

    Máš pravdu, já jsem si neuvědomil, že už je červenec. Takže smlouva skončila.
    Btw. Na soupisce mimo jiné můžeme vidět Guerrera, to je levý obránce z rezervy :)

  • Tak koukám, že nám v nominaci schází i Ferran, takže po Rodrigovi to máme další výrazné oslabení ofenzivy. Prý ani není jistý, jestli bude na Valladolid. Jako bychom těch problémů neměli už tak dost *7*

  • V odpovědi na: ruty

    Myslím, že teď už je jedno, kdo ze sestavy chybí. Do evropských pohárů bych se po tom, co se teď ve Valencii děje, ani nechtěl dostat... A jestli se máme semknout a zvednout, tak nám absence několika hráčů - byť klíčových nemůže vadit.

  • To je svätá pravda. Nemala by vadiť absencia. Ale ľavá strana je nevyrovnaná. Costa isto nie je plnohodnotnou náhradou a ofenzívne ladenou súčiastkou v tíme. Jeho hosťovanie by som ukončil. Florenzi sa ukazuje ako skvelá posila na pravý kraj. Treba kúpiť. Stopérska dvojica Garay-Paulista bola top. Hugo musí hrať v základe. Má na to. Záloha, stred poľa potrebuje jednoznačne oživiť hru. Parejo už na to nestačí. Škoda toho Rafinhu.