The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia originálním způsobem pomalu odhaluje dres pro sezónu 2021/2022

Valencia originálním způsobem pomalu odhaluje dres pro sezónu 2021/2022


Od minulého víkendu je na jedné ze stěn stadionu Mestalla umístěn velký banner, na němž postupně vzniká rozsáhlé graffiti, které bude ve výsledku zobrazovat nový dres Netopýrů pro příští sezónu. Banner je zároveň poctou nedávno zesnulému Juanu Cruzu Solovi, neboť právě tento bývalý hráč Los Che bude mít na sobě na vytvořeném graffiti nový dres oblečen. K úplnému odhalení dresu má dojít do pátku, kdy Netopýry čeká první přípravné utkání před novou sezónou. Specializovaný server FootyHeadlines už ale nyní přišel s posledními spekulacemi ohledně podoby domácích a venkovních dresů Valencie pro sezónu 2021/2022. Připomeňme, že v posledních letech se tyto spekulace, s kterými vás v našem článku samozřejmě seznámíme, později po oficiálním odhalení víceméně potvrdily.

V létě fotbaloví fanoušci očekávají několik věcí. Především vývoj dění na přestupovém trhu a pak odhalení dresů pro příští sezónu. Přestupovému dění se věnujeme celkem dostatečně, takže nyní se zaměřme na ty dresy. Valencia letos v létě s odhalením nových dresů vyčkává celkem dlouho. Ale vzhledem k tomu, že už před týdnem začala týmu předsezónní příprava, tak už klub musel veřejnost oficiálně seznámit alespoň s podobou tréninkových sad, protože jejich podoba by se stejně s prvními tréninky odhalila. Teď se však už ale očividně blíží i odhalení podoby zápasových dresů, respektive alespoň jednoho. Už tento pátek se totiž Valencia v prvním přípravném utkání před sezónou 2021/2022 utká v regionálním derby s Villarrealem, takže opět je tu nutnost dres odhalit. Aby nemuseli hráči nastoupit v loňské sadě.

Valencia letos zvolila vpravdě originální způsob prezentace nového dresu. Od víkendu je na jedné ze stěn Mestally umístěn velký banner. Na tom postupně vzniká rozsáhlé graffiti hráče oblečeného právě do nového dresu Netopýrů. Zobrazeným hráčem je legendární Juan Cruz Sol, který bohužel minulý rok na podzim ve věku třiasedmdesáti let zemřel. Sol byl nejen bývalým hráčem klubu, ale později byl u Los Che i dlouholetým funkcionářem. Banner tak slouží nejen k představení nového dresu, ale zároveň je i poctou muži, který s Valencií prožil mnoho úspěchů. Valencia postup prací na graffiti zveřejňuje na svých sociálních sítích. U fotografie zveřejněné o víkendu byl připsán datum 16. července 2021, což je den zápasu s Villarrealem a zároveň to tedy bude jistě i termín dokončením rozsáhlého díla. Dosud poslední fotografie z postupu prací se na klubových sociálních sítích objevila včera a vy si ji můžete prohlédnout níže. Vypadá to, že by nový valencijský dres mohl mít tmavé rukávy.

sol1769

Pojďme se nyní podívat, jak tato možnost koresponduje se spekulacemi specializovaného serveru FootyHeadlines. Ten již dříve přinesl nějaké spekulace o podobě nových dresů, přičemž dosud se řešily především použité barvy. Vlastně už minulý rok v dubnu se objevily informace, že se po letech na dresy Los Che vrátí barva známá mezi fanoušky klubu jako Torino, přičemž pod tímto označením si můžeme představit široké barevné spektrum odstínů červené. Na začátku uplynulé sezóny se pak objevily pro změnu informace o tom, že dominantními barvami dresů budou bílá u domácích, Torino u venkovních a modrá u třetí sady. Letos na jaře se pak objevily spekulace o tom, že třetí sada by měla mít revoluční design oděvní společnosti Puma, kdy na přední straně dresu není klubový znak, ale naopak je tam napsán název klubu. Nicméně později se objevily informace, že řády La Ligy toto neumožňují, takže Valencia by pro sezónu 2021/2022 měla mít nakonec od Pumy dokonce čtyři sady dresů, přičemž tu s názvem klubu nebude možno využít v ligových zápasech.

Tolik stručná rekapitulace dřívějších spekulací o dresech Valencie pro sezónu 2021/2022. Nyní se podívejme na informace, které server FootyHeadlines přinesl v poslední době. Ty se týkají pouze podoby dresu domácího a dresu, který budou hráči Los Che využívat především na hřištích soupeřů. Co se týče dresu pro domácí zápasy, tak ten by měl být vyveden vlastně ve stejné barevné kombinaci, jako tomu bylo u dresů v sezóny 2020/2021. Tedy bílé triko s černými doplňky, černé trenýrky a bílé stulpny. Černých doplňků na triku by však mělo být více, neboť dle spekulací by měly být černé celé rukávy a navíc i část boků. I u trika venkovního dresu, které bude převážně v barvě Torino, se prý dočkáme černých doplňků. Černě bude lemováno triko u krku a na koncích rukávů a dále budou černá ramena. I venkovní dres by měl mít černé trenýrky, stulpny pak budou barevně shodné s trikem. Časem se dozvíme, zda se tyto spekulace potvrdí.

dresdoma1769

dresvenku1769