The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

I Valencia se má dočkat revolučního designu dresu bez znaku, ale s výrazným názvem klubu

I Valencia se má dočkat revolučního designu dresu bez znaku, ale s výrazným názvem klubu


V sezóně 2021/2022 bude fotbalovou Valencii třetím rokem oblékat oděvní gigant Puma. Názory na dosavadní produkty této německé společnosti jsou u fanoušků Los Che dosti rozporuplné a nejinak tomu zřejmě bude i v příští sezóně. Puma chce totiž u klubů, které obléká, nasadit revoluční design dresů, na nichž budou scházet tradičně výrazné klubové znaky, ale místo toho bude na hrudi výrazný název klubu. U Valencie by takto měly vypadat třetí dresy.

Podobě dresů pro příští sezónu jsme se na našem webu věnovali již několikrát. Prvně už minulý rok v dubnu, tedy v době, kdy byly fotbalové soutěže přerušeny kvůli koronavirové pandemii. A kdy ještě nebyla známa ani podoba dresů pro aktuální sezónu. Tehdejší článek pojednával o tom, že se po dlouhých letech na dresy Los Che vrátí barva „Torino“ nebo chcete-li červená. Červená v mnoha různých odstínech byla v minulosti hojně využívaná. V říjnu jsme pak přinesli článek o tom, jaké barevné kombinace by měly mít jednotlivé sady valencijských dresů. Připomeňme, že první sada, tedy ta pro domácí utkání, by měla být podobná letošním domácím dresům. Můžeme tedy očekávat bílé triko a černé trenýrky. U venkovních dresů by mělo dojít právě ke zmiňovanému návratu barvy „Torino“, přičemž triko by mělo být konkrétně vínové. Trenýrky u druhé sady dresů budou černé. No a dostáváme se ke třetí sadě, tedy k alternativním dresům. U těch byla v říjnu očekávána kombinace modré a oranžové barvy, přičemž modré mělo být triko a oranžové trenýrky.

Dnes však na dresy specializovaný server FootyHeadlines.com přišel s tím, že třetí sada valencijských dresů bude v sezóně 2021/2022 kompletně modrá a oranžová barva bude využita celkem minimálně jen na různé proužky. Ovšem fanoušky pravděpodobně na vzhledu třetího dresu Los Che pro nadcházející sezónu zaskočí něco jiného. Na dresu totiž schází tradičně umístěný klubový znak. Znak Pumy bude přímo pod krkem a pod ním bude mezi dvěma linkami vepsán název klubu. Respektive server FootyHeadlines.com uvádí, že tam bude uveden buď název klubu Valencia CF nebo jen zkráceně Valencia. Pod názvem klubu pak bude na svém tradičním místě uveden hlavní sponzor. Takovouto podobu jedné ze sad dresů nebude mít v příští sezóně ale pouze Valencia. Již dříve bylo zveřejněno, že název klubu ponesou na hrudi například i hráči Borussie Dortmund či AC Milan, což jsou další kluby, které obléká Puma. Nicméně podle obrázků na serveru FootyHeadlines.com to vypadá, že Valencia o klubový znak na třetích dresech přece jen úplně nepřijde. Přítomen na dresu bude formou vzoru. Je však otázkou, na kolik bude tento vzor viditelný. Například letošní domácí dresy mají také vpředu vzor odkazující na klenbu populární valencijské budovy Lonja de la Seda, ale moc viditelný není. Obrázky očekávané podoby třetích dresů Los Che pro sezónu 2020/2021 si můžete prohlédnout níže. A jak se vám líbí, to můžete sdělit ještě níže, tedy do komentářů pod článkem.

dres triko1641

dres cely1641