The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Těžkou bitvu vyhrálo těsně Atlético

Těžkou bitvu vyhrálo těsně Atlético


Valencia se ani dnes nemůže radovat z bodového zisku, ačkoliv byla Atléticu více než vyrovnaným soupeřem. Jenže ne úplně férový rozhodčí, neuznaná branky Musaha a nakonec nešťastný gól, rozhodly o tom, že Valencia prohrála s Atléticem 0:1.Oba týmy nastoupily do zápasu energicky. Po pár minutách dokonce napálil míč do branky Morata, ale to už v době, kdy byl pískán jasný ofsajd.

1. POLOČAS

Hráči Valencie si krásně vyměnili míč na cestě do vápna Atlética, kdy na konci celé akce 11. minuty stál Castillejo, jenž dostal míč do pohybu ve vápně soupeře od Guillamona, ale o míč ve slibné pozici nakonec přišel.

Valencia byla aktivnější. Další šanci měl Lato, který zakroutil přímý kop jen kousek nad břevno madridské svatyně. Jen krátce poté se hostující obrana opět zapotila. Míč ještě před brankovou čarou vyškrábnul centrem před branku Castillejo a moc nechybělo, aby dobíhající Musah dosáhnul na míč a sklepnul jej zblízka do branky.

Na druhé straně až ve 22. minutě skákavým míčem vybídl De Paul ve vápně Moratu, ale míč dostal příliš „na paty“, aby jej dokázal zamést do brány Netopýrů.

Nakonec se dostala do vedení přeci jen Valencie. Na konci 23. minuty napřáhnul z úctyhodné vzdálenosti Musah a překvapil Oblaka, jenž se nestihl přemístit k tyči. Jenže po delším váhání si nakonec sudí nechal přezkoumat gól skrze VAR, konkrétně měl před celou akcí faulovat rukou soupeře Correia a gól byl nakonec odvolán.

Ve 31. minutě pocítil zklamání také Morata, který si naběhl na přihrávku za obranu, ale nejen, že jej vychytal Mamardašvili, ale také byl v ofsajdu. V další minutě ale už domácí gólman zasahoval oprávněně. Tvrdou střelu Joao Felixe skvělým zákrokem vytěsnil mimo hrací plochu.

Po delší době se ve 37. minutě připomněl domácí. Comertův nákop našel ve vápně Solera, jemuž se ale nepodařilo sklepnout míč přesně na branku. O minutu později nebyl úspěšný ani jejich spoluhráč Lino, který zpoza vápna pálil po zemi přímo do náruče brankáře.

Utkání málem zkazil Valencii verdikt sudího z 39. minuty. Correia měl stáhnout k zemi Moratu, ale opakované záběry to neprokázaly. Sudí ale okamžitě udělil červenou kartu, kterou následně po poradě shlédnutá záznamu přehodnotil na žlutou.

Sudí nastavil v první půli pět minut. V té poslední se po zaváhání obrany ocitnul sám před brankářem Morata, ale branku domácích přestřelil. Krátce poté Atlético zahrálo rohový kop, jenž skončil na zadní tyči, kde nůžkami pálil mimo branku i Joao Felix.

2. POLOČAS

Zatímco Valencia si do druhé půle ponechala stejné složení, Atlético vystřídalo Saula za Carrasca.

Oba týmy dále hrály ve vysokém tempu, hosté navíc hráli velmi drsně. Na branky se ale moc nestřílelo. Za zmínku stojí až pozemní pokus Castilleja z 61. minuty, který měl namířeno přímo do náruče brankáře Oblaka.

V 66. minutě, krátce po svém příchodu na hřiště, otevřel skóre utkání Griezmann. Ten si na hranici vápna Valencie zpracoval přihrávku, kterou vypálil tak, že míč nešťastně srazil jeden z bránících hráčů do své branky – Mamardašvili neměl šanci zareagovat na změnu směru střely. Atlético šlo do vedení.

Netopýři konečně reagovali střídáním v 69. minutě. Guillamon a Correia opustili hřiště a do hry naskočili Foulquier a Nico. O pět minut později také dohráli Marcos André a Samu Castillejo, za něž nastoupili Maxi Gomez a Fran Perez.

Jako poslední se do hry podíval Diego López, jemuž místo přenechal v 81. minutě Toni Lato.

Zápase se pomalu blížil ke konci, ale domácí si ne a ne vypracovat nějakou střeleckou příležitost. Jednu ojedinělou v podobě přímého kopu spálil Soler, který nastřelil obrannou zeď.

V 84. minutě hosté museli utnout vlastní gólovou radost, kdy po centru z přímého kopu hlavou poslal míč do brány Carrasco, ale jeho ofsajd sudí nepřehlédli.

Definitivně mohl osud Valencie zpečetit v 89. minutě Carrasco, jenž si pěkně na křídle seběhl pro míč za obranu, ale na gólmana Valencie už si nepřišel.

Čarovat musel Gruzínský gólman i o minutku později, kdy musel zblízka vychytat i úplně volného Griezmanna.

Do konce zápasu už ale ani jeden tým nic dalšího nevymyslel a utkání tak vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem Atlético. 

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Mamardashvili 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Comert 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Marcos Andé 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Lino 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Castillejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Foulquier 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
D. Lopez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
F. Perez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Nico 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)

  • Zmrdi madridskí hrali ako dobytok *2* Rozhodca zarezal, ale na vine je aj samotná *1*, keďže prihrávky pred 16-tkou súpera nič neriešia *34* Výkon výborný aj na pohľad, ale efektivita nulová *38* Futbal sa hráč na góly a nie na krásu *7*

  • Tlak sem mal zas 300 , skur. stastlive svine haluzne, ani neveda jak, jjaj vlastne ano... zas prij. VAR ktery proste nasadeny nemal byt, ked to raz ten debil pustil a rozpazil, nemaju co posudzovat nejaky faul s pred minuty... a ten inkasovany gol...nam tam proste taki nepadne a nepadne. Skoda, strateni min bod zbytocne...*25*

  • Mé hodnocení:
    Mamá - bezchybný. Líbí se mi jeho zlepšení při rozehravkach a malých domů.
    Obrana - trenér zavedl perfektní způsob obrany: když to neumím, tak budu raději útočit :D diakh a comert více méně vše vyřešili dobře, lato moc nebyl vidět, Thierry hrál dopředu luxusně, dozadu taky až na chybu vedoucí ke gólu
    Záloha - dominovala. Silní na míči, přihrávky na jeden dotek, dozadu hodně pomáhali do obrany, dopředu to už bylo malinko horší s finální přihrávkou a chyběla od nich střelba. Jednou to zkusil musah a skončilo to v bráně. Trochu nechápu proč to Soler nebo kdokoli jiný nezkoušel dál.
    Útok - André dobrý, rval se do zakončení, střílel na všechny způsoby, jen mu chyběla síla udělat ten půlkrok navíc. Castillejo mi připomíná guedese. Rychlý, technický, plný nápadů, jen by mohl zpracovat na zakončení. V kombinaci s thierrym jim to šlo. Lino se snažil, kombinačně super, jen mohl víc střílet.

    Celkově hra byla dobrá. Kombinačně jsme je přehráli, tlačili jsme je, jen toho zakončení byla škoda. Musíme přihlédnout také na to, že jsme hráli proti nejlepším betonářským prasatům v lize, kterým jako skoro vždy pomáhal rozhodčí. Docela nám šlo odrážet jejich nacvičené protiútoky (až na závěr zápasu, kdy jsme hráli vabank).

    Když jsem četl soupisku před zápasem, tak se mi ze složení obrany zježili všechny chlupy na těle, ale zápas jsme zvládali až na jednu chybu dobře. Za mě dneska dostanou dvojku