The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Juventus chce Ferrana Torrese, do obchodu je ochoten zahrnout některé své hráče

Juventus chce Ferrana Torrese, do obchodu je ochoten zahrnout některé své hráče


Že je ve fotbalovém světě zájem o Ferrana Torrese, to není žádná nová informace. V aktuální sezóně byl ve Valencii minimálně jedním z nejlepších hráčů, navíc se jedná o velmi mladého hráče, který má celou kariéru víceméně před sebou, no a v neposlední řadě mu už za rok končí na Mestalle smlouva, takže by nyní mohl být k mání za cenu výrazně nižší, než by odpovídalo jeho kvalitám. Jedním ze zájemců má být i italský Juventus, který je připraven pro snížení ceny španělského mladíka nabídnout Netopýrům některé své hráče.

Juventus údajně před případným letním posilováním potřebuje snížit své výdaje na hráčské platy. Toho by mohl dosáhnout odchodem útočníka Gonzala Higuaina, který se prý v létě vrátí do rodného River Plate. Juventus by tak měl na platy nových hráčů najednou k dispozici zhruba 13 milionů eur a část z této částky by od léta rád vyplácel valencijskému křídlu Ferranu Torresovi. Pokud se Staré dámě podaří uvolnit dostatečné finanční prostředky na platy nových posil, tak pak bude muset o své nabídce přesvědčit dvacetiletého valencijského odchovance a samozřejmě i valencijský fotbalový klub. Podle italského tisku sportovní ředitel Jiventusu Fabio Paratici studuje různé alternativy, no jednou z nich je snížení finančních požadavků Netopýrů hráčskou protihodnotou. Na Mestallu by se tak údajně mohl stěhovat buď pravý obránce Mattia De Sciglio nebo stoper Daniele Rugani. V obou případech by tak Valencia vyřešila problémy, které bude muset na letním přestupovém trhu vyřešit. Je totiž velmi pravděpodobné, že v létě na Mestallu zamíří mimo jiné právě i posily na pravý kraj obrany a do středu obrany.

Sedmadvacetiletý Mattia De Sciglia je pravý obránce, ale zahrát dokáže i na pravém kraji zálohy či na opačném kraji obrany. Fotbalově vyrůstal v AC Milan, ale od roku 2017 je hráčem Juventusu. V této sezóně toho mnoho neodehrál, neboť ho často trápily různé zdravotní problémy. Během kariéry však už v italské nejvyšší soutěži odehrál samozřejmě velmi mnoho zápasů a krom toho má na kontě i celou řadu zápasů v Lize mistrů. No a v neposlední řadě je rovněž italským reprezentantem. V dresu Squadry Azzurry se De Sciglio může potkávat i se svým klubovým spoluhráčem Daniele Ruganim. To je pětadvacetiletý stoper, který je hráčem Juventusu od roku 2015. Celkově však tento odchovanec Empoli za Starou dámu nejspíš odehrál méně zápasů, než De Sciglio, který přitom do Juventusu zamířil o dva roky později. Rugani totiž v italském klubu dlouhodobě plní spíše roli náhradníka připraveného zaskočit v případě zranění hráčů základní sestavy. I v letošní sezóně toho odehrál méně než De Sciglio, a to ho na rozdíl od pravého beka netrápily zdravotní problémy. I tak se však dokázal probojovat do italského národního týmu. V březnu však bylo jeho jméno v italském tisku zmiňováno celkem často, neboť se jedná o jednoho z hráčů italské nejvyšší soutěže nakaženého koronavirem. Jinak si během působení v Juventusu samozřejmě krom Serie A zahrál rovněž i v Lize mistrů.  Pravděpodobně na tomto místě není třeba zdůrazňovat, že oba hráči mají na kontě celou řadu trofejí, vždyť Juventus je na Apeninském poloostrově v poslední době takřka neomezeným vládcem, který například sbírá jeden ligový titul za druhým.

Juventus před vyjednáváním o přestupu Ferrana Torrese do Itálie spoléhá i na to, že má s Valencií dobré vztahy, co se jednání na přestupovém trhu týče. Vždyť z Turína do Valencie v posledních letech zamířili útočník Simone Zaza a brankář Neto, zatímco opačným směrem putoval pravý bek Joao Cancelo. Ovšem i Valencia v souvislosti s Ferranem Torresem, o kterého se krom Juventusu mají zajímat například i Borussia Dortmund, Liverpool, Barcelona či Real Madrid, na něco spoléhá, a to na brzké uzavření nové smlouvy, která mladíka s Mestallou sváže na další roky a zároveň i navýší jeho výkupní klauzuli, která je nyní ve výši 100 milionů eur. To by případným zájemcům způsobilo značné komplikace. Dle španělských médií má Ferran Torres na stole návrh smlouvy, která by z něho učinila čtvrtého nejlépe placeného hráče kádru Los Che. Vyjednávání nyní mají být především o tom, na jak dlouho by měla být nová smlouva uzavřena.

  • Včera moje oči dobre videli *14*
    Toho Ruganiho som nepostrehol, ale ináč to sedí ako riť na šerbeľ *37*
    Keby už chcel Ferran odísť, mohol by podpísať zmluvu, zvýšila by sa klauzula a *1* by z toho mohla aspoň viac vyťažiť *13*
    Veď na Ferranov post *1* má schopných hráčov *12*

  • Ferran má obrovský potenciál pokud má odejít tak za pořádný balík a nějaký De Sciglio *30**30* vždyť je to směšná nabídka dalšího hráče na marodku vážně nepotřebujeme... Doufám, že smlouvu podepíše a ideální by bylo kdyby se liga anulovala a byla by zase Liga Mistrů pro Netopýry *17*

  • To je pravda. *1* nepotrebuje hráčov na listinu zranených *9*
    Ale naše vedenie nepochopíš. Nečudoval by som sa keby mu zvýšili klauzulu na 100M a potom by vzali oboch týchto hráčov a nejaký doplatok abo bez doplatku *35*
    To by bolo pekné keby *1* mohla byť opäť v LM *31*