The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Všechno špatně! Getafe si Valencii "namazalo na chleba"

Všechno špatně! Getafe si Valencii "namazalo na chleba"


Sobotní zápas na stadionu Alfonsa Pereze je zřejmě nejžhavějším kandidátem na nejhorší zápas Valencie v této sezóně. Netopýři se za celý zápas nedokázali dostat před branku soupeře, zatímco domácí Getafe dlouho troskotalo na Jaumem, kterého ale nakonec dvěma góly zaslouženě překonal Molina a třetí přidal Mata. Čtvrt hodiny před koncem zápasu korunoval tragický výkon svého týmu ziskem červené karty Florenzi. Tým trenéra Celadese působil, jako by spolu hrál snad poprvé v životě. Getafe - Valencia 3:0.

1. POLOČAS

Po pár náznacích šancí se v 6. minutě Getafe dostalo do velké příležitosti. Stačila k tomu nenápadná přihrávka Cucurelly do vápna, přímo na kopačky Moliny, jenž napálil míč okamžitě do dolního rohu branky, ale Jaume předvedl skvělé reflexy i zákrok.

Netopýři se pouze bránili, a tak mělo další gólovku Getafe. Na prudký centr do vápna Valencie dosáhnul před brankou Molina, který hlavou sklepl míč jen těsně vedle Jaumeho branky.

První půlhodina nepřinesla žádnou střelu Valencie, naopak ve 30. minutě vypálil ze střední vzdálenosti nad branku Netopýrů Maksimovic.

Ve 32. minutě konečně mohl ohrozit soupeřovu branku Maxi, jemuž ve vápně přihrál míč do běhu Soler, ale Maxi netrefil pořádně míč a poslal jej tak do obránce.

Další šance měli domácí ve 39. minutě. Nejprve Jaume vyboxoval střelu letící doprostřed branky, pak i dorážku Cucurelly, která se prudce stáčela k tyči.

První poločas uzavřel další neproměněnou šancí v nastavení Molina, který po rohovém kopu jen lehce hlavou tečoval míč těsně vedle zadní tyče Jaumeho branky.

2. POLOČAS

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. V 54. minutě opět nehlídaný Molina na kraji malého vápna, kde okamžitě pálil k tyči, ale Jaume skvěle skryl jeho pokus v rukavicích. O dvě minuty později pálil znovu Molina, tentokrát ale vyslal nevýraznou střelu, jenž skončila v náruči Jaumeho.

Nakonec se domácí dočkali. Volnou skulinkou ve vápně našel míč Matu, jenže zblízka napálil míč pouze do Jaumeho, ale k dorážce se přes dva obránce dostal Molina a míč pouze sklepl do odkryté branky. Domácí šli do vedení 1:0.

Valencia reagovala střídáním a do hry poslal Guedese. Naopak ze hry byl stažen v utkání naprosto neviditelný Rodrigo.

První šanci Netopýrů v druhé půli vypracoval Ferran, který uličkou poslal míč před vápno soupeře Kondogbiovi. Ten si potáhl merunu do prostoru, ale ve stísněné pozici vypálil mimo branku.

V 68. minutě se na druhé straně mohl radovat Molina. Ten si zastavil míč ve vápně mezi třemi obránci, a když přibíhal ten čtvrtý, pouze se s míčem otočil a vypálil přesně k tyči do protipohybu Jaumeho. Ostuda pro obranu Valencie a navýšení vedení na 2:0 pro Getafe.

Hosté už neměli co ztratit, a tak dostal šanci mladík Kangin Lee, ten vystřídal v 70. minutě Carlose Solera.

Aby toho nebylo málo, v 78. minutě uviděl přímou červenou kartu Florenzi za zákrok na Cucurellu ve středu hřiště. Valencia tak šla do oslabení.

V 84. minutě se dostal ke střele zpoza vápna Kondogbia, ale branku Getafe přestřelil.

V 88. minutě domácí přidali pomyslný hřebíček do Netopýří rakve. Diakhaby prohrál souboj s Molinou, jenž se tak spolu s Matou řítili na posledního Paulistu. Molina tak okolo Paulisty přihrál do vápně úplně volnému Matovi, a ten uklidil míč do branky - 3:0.

Na konci základní hrací doby hosté ještě naposledy vystřídali. Maxi Gomeze nahradil Sobrino.

V nastaveném čase našel Mata dlouhým centrem ve vápně volného spoluhráče, Jenž z voleje pálil na branku, ale jeho střelu v poslední chvíli zablokoval Paulista.

Zápas skončil po 6 minutách nastavení 3:0.

  • Neviem či tento výkon alebo výkon proti Mallorce (4:1) bol zatiaľ jeden z najhorších *38**38**38*
    Najväčšou kladnou hviezdou bol jednoznačne Jaume. Niet jeho, tak stav nie je 3:0, ale 6:0!
    Najväčšou negatívnou hviezdou bol zvyšok tímu na trávniku *25* Vybrať z pomedzi všetkých jedného je avšak jednoduché. A to pán M. Diackhaby *7*
    Pripadám si ako pri zápase s Barcelonou. Rozdiel je len v tom, že Gatefe dnes bolo Valenciou a Valencia bola Barcelonou. Proste otras *38**38**38*

  • Jaume byl dneska famózní a stejně to nestačilo.. Bylo mi jasné, že dneska budeme hrát na 0:0 a chtít urvat 1 bod ale tohle? Furt čekám kdy Diakhaby bude druhý Umiti *34*

  • Podle mě největší problém byl dneska v záloze. Soler letos velmi průměrný, Parejo je Parejo, Kondogbia letos také slabý a dneska i Ferran nevýrazný. Dneska se sešel den, když všichni 4 zrovna hráli strašně. Záloha nedokázala vytvořit nic, udržet míč nebo přenést ho do útoku. Obrana byla pod neustálým tlakem, ze začátku obrana ještě celkem fungovala, ale po prvním gólu se totálně rozložila. Jaume žádnou chybu v bráně neudělal, vychytal toho více než se dalo čekat. V útoku byli Rodrigo a Gomez zcela odříznutí a když se k nim míč jednou za sto let dostal, tak že to zadrbali, protože nebyli vůbec v herním tempu. Dneska tomu chyběla pečlivost a nasazení. Místo toho to bylo spíše čekání na smrt... ehmmm.. chtěl jsem říct, čekaní na konec zápasu.

  • Takto zle hrajú všetky vonkajšie zápasy od začiatku druhej polovice sezóny. Už vo Valladolide sme boli jasne horším tímom (na konci to uhaluzili na remízu), potom sa išlo na Mallorcu, ktorá nás absolútne prevalcovala, ďalší bol vyrovnaný zápas u tretoligistu, potom sme boli horším tímom v Granade a dnes sme boli taktiež horším tímom proti silnému Getafe. Čiže žiadne prekvapenie, len potvrdenie papierových predpokladov. Teraz sme spadli do toho istého obdobia, v akom sme sa ocitli po vyhodení Nuna. Očakávam že sa teraz najbližšie roky budú striedať tréneri ako na bežiacom páse, kým sa nenájde nový Marcelino (ak sa vôbec podarí niekto taký nájsť...). Ale nič iné si majitel klubu ani nezaslúži, takto sa s úspešnými trénermi nezaobchádza... Škoda, že na to dopláca celý klub na čele s fanúšikmi...

  • V odpovědi na: netopier

    I za Marcelina byla vetsina zapasu nekoukatelnych ... rekl bych, ze posledni trener, ktery nerozlisoval jestli se hraje doma nebo venku a snazil se hrat ofenzivne, byl Pizzi

  • V odpovědi na: JEFFINHO

    No, nekoukatelně... Marcelino prostě hrál hodně defensivně, ale docela mu to vycházelo a často vítězil. Ano, pro oko diváka to bylo nic moc. Pokud se podíváme na statistiku držení míče, tak Marcelinova Valencia byla v tomto ohledu na chvostu. I papírově slabší soupeři měli během zápasu často vyšší držení míče.

    V letošní sezóně máme průměrné držení míče 48,3% během zápasu. Barcelona má nejvíce 62,4 %, neméně má Alaves 44 %. Třeba Getafe má jenom 45 %, ale jsou na třetím místě. Na druhou stranu Celta Vigo má přes 52 %, ale jsou na sestup :D

  • V odpovědi na: Ingi

    Za Marcelina mala Vale svoj systém. Mala svoju tvár. Bola definovateľná. Tak ako sa písalo i píše a i bude písať. Vychádzalo sa z defenzívy. Marcelino Vale opäť dostal tam, kde ju chceli všetci vidieť. Možno by dokázal s ňou aj väčšie veci a úspechy, ale to by pán Lim a Mendez museli i kývnuť trénerovi v jeho rozhodnutiach.

  • V odpovědi na: JEFFINHO

    Celades sa snaží praktizovať rovnaký herný štýl ako Marcelino čo je logické keďže to tomuto tímu sedí, ale rozdiel medzi nimi je ten, že pod Marcelinom sme boli málokedy horším tímom (na šance). Najväčší problém robila efektivita v zakončení a početná maródka. Čiže vtedy ak sa nejaký zápas nedaril strhnúť na našu stranu, tak sme aspoň remízovali. Teraz je to tak trochu lotéria keďže púšťame súpera do šancí.

  • V odpovědi na: JEFFINHO

    plny suhlas s Jeffinhom a dalsia vec trener za hracov hrat nemoze,ked hra zle polovica hracov,hlavne zaloha tak to aj tak vypada,niekedy my pripadaju ako keby ani nechceli hrat hlavne vonku a dalsi zapas doma su ako vymeneni,verte tomu ani s Marcelinom by Valencia nemala viac bodov.

  • Musíme porazit Atletico nebo to bude hrozný propad tabulkou dolů. Aspoň, že hrajeme doma *17*