The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia pracuje na příchodu Kepy a Silvy

Valencia pracuje na příchodu Kepy a Silvy


Práce na přestavbě kádru Valencie již započaly a podle prvních spekulací by mohl mezi Valencií a Britskými ostrovy vzniknout rušný obousměrný provoz, co se přestupů týče.

Zatímco Manchester City stojí o přivedení valencijského mladíka Ferrana, Netopýři by naopak z Citizens rádi získali 34-leté křídlo Davida Silvu, který by se v případě přestupu vrátil „na stará kolena“ do klubu, kde s velkým fotbalem začínal.

Zatímco Valencia by za Ferrána ráda inkasovala částku pohybující se okolo 30-40 milionů €, David Silva by byl pro ní zbožím zdarma, jelikož mu během tohoto léta vyprší smlouva v Manchesteru a jednání o ročním prodloužení stávající smlouvy zatím odmítl.

Naopak těžkou sezónu zažil v anglické Chelsea brankář Kepa Arrizabalaga, jehož tým bude nyní na dálku v posledním ligovém kole bojovat o udržení 4. příčky zajišťující Ligu mistrů.

Do Chelsea Kepa přišel před dvěma lety jakožto nejdražší brankář světa za neuvěřitelných 80 milionů eur. Zatímco Valencia se chce zbavit své jedničky Cillessena, ráda by prý s Chelsea dojednala hostování Kepy, jelikož jakýkoliv trvalý transfer by si Netopýři nemohli z finančního hlediska dovolit ani náhodou.