The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Čekáme na spuštění laviny. Začne to u Coquelina?

Čekáme na spuštění laviny. Začne to u Coquelina?


Právě jsme se dostali do času, kdy jsou na programu přestupy a úspěšné týmy se budou snažit získat svoje posily co nejdříve. Ve Valencii se očekává velký odliv hráčů a všechno by to mohlo začít odchodem Francise Coquelina.

O tom, co nás bude nejspíše čekat v letních měsících jsme sálodlouze informovali během tohoto týdne zde. Podle reportu z deníku Marca utratila Valencia během této sezóny přes 180 milionů eur. Pro následující ročník vedení plánuje utratit 100-120 milionů eur. Snížení nákladů je ovlivněné menšími příjmy, jelikož si Valencia v letošním ročníku moc dobře nevedla.

Snížení nákladů bude hlavně prováděno na pozici hráčských platů. Na prodej byli zařazeni hráči s vysokými přijmy a nepotřební hráči. Podle Plaza Deportiva je k prodeji určeno 10 hráčů a vypadá to, že jako první přestoupí Francis Coquelin, který se měl údajně domluvit s nejmenovým klubem z Blízkého východu.

Zde je seznam uvolněných hráčů k prodeji, jejich roční příjem podle serveru sillyseason.com a jejich tržní cena podle transfermrkt.com:

Jméno hráče Příjem (mil. eur) Tržní cena (mil. eur)
Jasper Cillessen 4,4 12
Eliaquim Mangala neznámý 6
Mouctar Diakahby 0,8 15
Dani Parejo 5,2 20
Geoffrey Kondogbia 6,4 22,5
Ferran Torres neznámý 45
Goncalo Guedes 5,7 22,5
Ruben Sobrino 1,2 2,5
Kevin Gameiro 7,5 6,5
Rodrigo Moreno 6,8 40
Celkem 38+ 138