The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Vedení Valencie bude chtít prodloužit smlouvu s Gayou

Vedení Valencie bude chtít prodloužit smlouvu s Gayou


V posledních týdnech už začaly probíhat vyjednávání s jednotlivými hráči o jejich budoucnosti. Vedení Valencie si chce udržet i nadále levého obránce Jose Gayu. Jednání bylo přerušeno kvůli tomu, že Gaya se nakazil novým koronavirusem. V následujících dnech se ale očekává pokračování v jednání.

Vedení Valencie si je vědomo kvalit svého odchovance na levé straně obrany. Jose Gaya je jedním z nejoblíbenějších hráčů v klubu, a navíc jeden z kapitánů týmů, který by postupem času mohl přebrat i kapitánskou pásku. K hlavnímu týmů Netopýrů se Gaya připojil na začátku sezóny 2014-2015. První utkání za seniorský tým odehrál 30. října 2012 proti EU Llagostere v poháru Copa del Rey.

V dresu Los Che odehrál v celkovém součtu napříč soutěžemi 213 utkáních, z toho 165 ligových utkáních. V letošním roce Gaya oslaví svoje 25. narozeniny, takže má před sebou ještě relativně dlouhou fotbalovou kariéru. Od roku 2018 Gaya dostává také pozvánky k utkáním španělské fotbalové reprezentace, za kterou odehrál zatím 8 utkáních. Současná smlouvá má trvání ještě na další tři roky, přesněji do 30. června 2023. Výkupní klauzule je stanovena na 100 milionů eur.

I přesto, že smlouva Gayi má ještě dlouhé trvání, vedení Valencie si chce pojistit jeho další setrvání v klubu. Při akceptování nové smlouvy by se Gaya mohl stát jedním z nejlépe placených hráčů klubu.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.