The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Výjezd na zápas Atalanta – Valencia

Výjezd na zápas Atalanta – Valencia


Valencia se po mnoha letech čekání dostala do vyřazovací fáze Ligy mistrů a vy nyní máte možnost být při tom. Chystáme totiž výjezd na první osmifinálový zápas Valencie do Itálie.

Ve středu 19.2.2020 od 21:00 nastoupí Netopýři na milánském stadionu San Siro k prvním zápasu proti italskému týmu Atalanta Bergamo. Zápas se nebude hrát přímo v Bergamu na stadionu Atalanty, a to z toho důvodu, že stadion nevyhovuje regulativám UEFA. Proto letos hraje Atalanta všechny zápasy Ligy mistrů v Miláně na San Siru, domovském stánku AC a Interu Milán.

Jelikož jsou z Prahy levné letenky (cca 1000 Kč za zpáteční letenku) do Bergama, jenž je nedaleko Milána, nabízí se tak levná možnost výjezdu na toto utkání.

Klub Valencia CF také oficiálně nabízí online vstupenky do sektoru hostí za 50 eur. Podmínkou však je být registrovaným členem oficiálního fanklubu.

Program:

Níže najdete přibližný orientační časový program pro výjezd.

Středa 19.2.2020:

14:20 – 15:45: Let z Prahy do Bergama (cca 500 kč)
- Let provozuje společnost Ryanair, cena je za nejlevnější variantu s malým příručním zavazadlem, které se vejde pod sedadlo

16:55 – 17:55: Cesta autobusem z letiště do Milána (6 eur)
- Odjezd přímo z letiště na autobusovou stanici do Milána

18:00 – 19:00: Přesun metrem na San Siro (cca 3 eura)
- Přesun z autobusového nádraží (stanice metra Ciazzo nebo Centrale FS do stanice San Siro Stadio)

19:00 – 20:00: Převzetí vstupenek na San Siru

20:00 – 21:00: volný předzápasový program

23:00: přesun do místa ubytování

Čtvrtek 20.2.2020:

Volný program.

Varianta A:
Odlet z Bergama do Prahy v 9:20 (přílet 10:45)

Varianta B:
Prohlídka Milána a odlet z Bergama do Prahy v 17:35 (přílet v 19:00)

Zásadní informace:

Získání vstupenek

Nárok na koupi vstupenek do sektoru hostí mají pouze oficiální členové fanklubu Valencie. Pokud tedy máte zájem letět, zaregistrujeme vás do našeho oficiálního fanklubu „Penya Valencianista Checos y Eslovacos“.

K registraci je potřeba Vaše jméno a číslo pasu! Číslo občanského průkazu, řidičského průkazu, či jiného dokladu totožnosti bohužel není akceptováno.

Číslo pasu bude potřeba jak k registraci do našeho fanklubu, tak pro objednání vstupenek. Vstupenky mohou být objednány pouze na číslo pasu – to je oficiální vyjádření klubu. Vstupenky budou vydány před zápasem na stadionu San Siro.

Pokud nemáte pas, nebo si jej z nějakého důvodu nechcete nebo nemůžete nechat vystavit, nemusí to vadit. Na jedno jméno číslo pasu (jednoho člena) se totiž dají zakoupit 2 vstupenky. Stačí se tedy domluvit s někým z našeho webu, kdo pojede také a pas má, aby koupil nejen lístek pro sebe, ale i druhý pro vás. Využít k tomu lze například i diskuzi pod tímto článkem.

Registrace do fanklubu

Pokud chcete do našeho fanklubu registrovat a máte zájem o možnost zakoupit si vstupenky na utkání, prosím pošlete nám na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. co nejdříve následující údaje:

  • Vaše přezdívka uživatele na webu ValenciaCF.cz
  • Celé jméno
  • Číslo pasu
  • Adresa bydliště
  • Telefonní kontakt
  • Informace, zda se závazně zúčastníte výjezdu do Milána

Číslo pasu a jméno jsou údaje potřebné k oficiální registraci do fanklubu, jejíž oficiální seznam fanoušků spravuje organizace Agrupación de peñas valencianistas. Ostatní údaje jsou coby kontaktní pro potřeby našeho fanklubu v ČR a na Slovensku.

Čas na registraci do fanklubu máte do čtvrtka 9.1.2020 do 23:59 hod., a to z toho důvodu, že potřebujeme celý seznam fanoušků zaslat na Agrupación de peñas valencianistas co nejdříve, dokud jsou ještě volné vstupenky na zápas. Samozřejmě máte možnost se registrovat i kdykoliv později, pokud chcete být do budoucna již veden jako oficiální člen fanklubu a nemáte zájem o účast na výjezdu.

Jakmile budou členové zaregistrováni, vydáme informaci o úspěšném provedení registrace článkem na našem webu. Zároveň zveřejníme přesný návod, jak online objednat vstupenky na utkání v Miláně.

Letenky

Jakmile bude potvrzeno, že jste byli registrováni do fanklubu, je na každém členovi výjezdu, aby si zařídil letenky do Milána. Ty jsou v době zveřejnění tohoto článku za cenu 490 do Milána a 490 Kč zpět do Prahy, a to v nejlevnější variantě s drobným příručním zavazadlem, které se vejde pod sedadlo. Samozřejmě je možnost si také připlatit za další odbavovaná zavazadla v řádu maximálně pár stokorun, to už záleží na vás.

Let do Milána provozuje společnost Ryanair, objednat se dají odkazem ZDE. Pokud bude odkaz nefunkční, stačí zajít na www.ryanair.com a zadat odlet z Prahy do Milána, zpáteční cestu a odlet 19.2.2020 s návratem 20.2.2020.

Zásadně doporučujeme nakupovat letenky až po potvrzení, že jste byli registrováni do fanklubu. Spolu s nákupem letenek pak rovnou proveďte i online koupi vstupenek na zápas dle návodu, který zveřejníme.

Ubytování

Ubytování budeme řešit, jakmile bude uzavřen přesný seznam účastníků výjezdu. Skrze internet lze rezervovat několikero ubytování v docházkové vzdálenosti od San Sira. Vytvoříme hromadnou diskuzi, kde se budou jednotliví členové moci domluvit na společném ubytování a jeho rezervování. V nedalekém okolí San Sira lze momentálně sehnat například celý byt se 4 lůžky na jednu noc za cenu okolo 4500 korun, což vychází něco málo přes 1000 korun na osobu za noc.

Celý postup ve zkratce

Pokud se chcete výjezdu zúčastnit a využít vstupenek do sektoru hostí, všechny informace již byly sepsány výše. Nyní ještě ve zkratce celý postup:

Zažádat o registraci do fanklubu -> počkat na chválení registrace -> koupit online letenku -> koupit online vstupenky -> domluvit si s ostatními ubytování

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo vám zde nějaká informace chybí, neváhejte se zeptat v diskuzi pod tímto článkem, nebo nám pošlete dotaz na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Budeme se těšit. AMUNT VALENCIA!