The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pepelu: „Som veľmi šťastný, že tento rok začíname víťazstvom“

Pepelu: „Som veľmi šťastný, že tento rok začíname víťazstvom“


Pepelu bol jedným z protagonistov, ktorý mal veľkú zásluhu na víťazstve Valencie proti Villarrealu. Rodák z Dénia neskrýval svoju veľkú radosť po ukončení stretnutia, v ktorom strelil dva góly z bieleho bodu. Stredopoliar Los Che ponúkol svoje pocity a zhodnotenie duelu pre domáce médium VCF Media.

Výhra v regionálnom derby:

Od začiatku zápasu sme mohli vidieť, na čom sme pracovali a pripravovali sa. Som veľmi šťastný, že tento rok začíname víťazstvom. Všetko na čom sme pracovali, tak pekne vyšlo najavo a odráža to prácu deň za dňom s veľkým víťazstvom na úvod.

Plán zápasu:

Od prvej minúty sme boli intenzívni a išli sme za gólom a získali sme veľký náskok. Nakoniec sme inkasovali, ale je to zaslúžené víťazstvo, ktoré nám dodá energiu pokračovať na každodennej báze.

Ciele:

Zameriavame sa na každodenný život a hru po hre. Ukazujeme to a ukazuje to, že tvoríme tím a sme šťastní. Máme 7 bodov z posledných 9 a dúfame, že ich bude viac.

Dva góly:

Z bieleho bodu som ešte nestrelil dva góly. Som šťastní, pretože to pomohlo k víťazstvu aj vďaka mojim spoluhráčom, pretože bez nich by to nebolo možné a sú to oni, ktorí generujú hru a spôsobujú penalty.

Penaltový rozstrel:

Vo futbale sa všetci navzájom študujeme. Bral som to s ľahkosťou a strieľal som tam, kde som si myslel, že to bude gól a bolo to tak.

Ovácie z Mestalla:

Som šťastný, že ľudia sú so mnou, ale tieto ovácie sú pre celý tím, ktorý dnes dosiahol veľké víťazstvo pred 45 000 ľuďmi.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.