The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Poslední utkání Valencie v roce 2019

Poslední utkání Valencie v roce 2019


Předvánoční soutěžní kolo přinese posledních 10 utkáních v La Lize v tomto roce. Radostnou pauzu bude každý klub chtít prožit, s co největším počtem bodů na svém kontě. Valencia je stále na dostřel k TOP 6 týmům v tabulce a určitě by se ráda do této společnosti znovu dostala. Jestli se to povede, záleží na výsledcích konkurentů a svém utkání proti Valladolidu.

Situace před zápasem

Před posledním podzimním zápasem se drží Valencia na 8. místě. Stejně bodů, ale lepší skóre má Athletic Bilbao na sedmé pozici. Na šestém místě s náskokem 1 bodu je Real Sociedad. Páté místo s náskokem dvou bodů drží Atletico Madrid a na čtvrté místo s náskokem tří bodů patří Getafi. Stále tedy platí, pokud ostatní týmy zaváhají, tak Valencia se může přiblížit až na 4. pozici.

Oproti tomu Valladolid se v posledních kolech propadl značně v tabulce. Propadl se až na 15. pozici, jelikož v posledních pěti utkáních získal pouhé dva body. Jedná se o dvě bezbrankové remízy proti Realu Sociededad a Celtě Vigo. V utkáních proti Getafi, Seville a Alavesu nedokázal získat ani bod. Hlavním problém je nulová produktivita týmu, který vede trenér Serigo. Naposledy se hráčům povedlo skórovat v utkání proti Mallorce, které se konalo 3. listopadu.

Trenér Celades se může těšit z toho, že konečně se někteří hráči vrátili z marodky. Nedávno se navrátil Kondogbia a k dnešnímu utkání je připravený nově i Cheryshev. Na marodce ale stále zůstává celá řada hráčů. Pro utkání jsou k dispozici pouze tří útočníci ve složení Rodrigo, Sobrino a Manu Vallejo. Na soupisce i nadále zůstává nejméně zkušený Esquerdo, který dostal přednost například před obráncem Mangalou nebo Correiou.

Na soupisce soupeře nenalezneme žádná velká fotbalová jména, ze kterých by se vznášel respekt. Nicméně pro valencijské fanoušky se na soupisce určitě najdou známa jména. Jako například útočník Sandro Ramirez, který byl před dva lety spojován s přestupem do Valencie. Dále ještě bývalý hráč Valencie Michel, který sice byl zapsaný u Los Che několik let, ale většinu času strávil na hostováních a ostrých utkáních v dresu Netopýrů odehrál pouze několik.

Vzájemná utkání

V posledních letech Valladolid nestrávil mnoho sezón v La Lize. Slibnější období bylo kolem přelomu tisíciletí a kolem prvního desetiletí, kdy se oba týmy často setkávaly. Po pětileté přestávce se opět Valladolid probojoval do nejvyšší španělské soutěže a v předešlém ročníku se dvakrát utkal s Valencií. První utkání skončilo nerozhodně 1:1, ve druhém utkání už zvítězili Netopýři na venkovním trávníku 0:2. Jednalo se o poslední ligové utkání předešlé sezóny, kdy Valencia potřebovala zvítězit, aby si zajistila konečné 4. místo v tabulce. To se povedlo po vstřelených gólech Solerem a Rodrigem.

Základní informace

Real Valladolid – Valencia CF;18. kolo La Ligy 2019/2020; neděle 21. 12. 2019 ve 21:00

Předpokládané sestavy

Valladolid: Masip, Barba, Salisu, Kiko, Porro, Rubio, Michel, Fernandez, Plano, Guardiola, Ramirez

Valencia CF: Jaume, Gaya, Paulista, Garay, Wass, Ferran Torres, Parejo, Coquelin, Soler, Rodrigo, Vallejo

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

Soupiska

 Image may contain: 1 person

 

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.