The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Simone Zaza nabídl Valencii svůj návrat

Simone Zaza nabídl Valencii svůj návrat


Valencia čelí velkému problému. Do začátku nového ročníku La Ligy zbývají jednotky dní a v týmu je aktuálně jediný plnokrevný útočník Hugo Duro, který v minulé sezóně začínal většinu utkání na lavičce náhradníků. Na scénu ale přichází Simone Zaza, který údajně nabídl své služby Valencii.

Na nutnost podepsat nové posily upozorňovali trenér Rubén Baraja i kapitán José Luis Gayá, jenž v posledních dnech v jednom z rozhovorů prohlásil: „Je zřejmé, že tým se musí hodně zlepšit. Jsme si vědomi, že je potřeba nových posil, všichni to víme.“

Netopýři zatím nedokázali podepsat kýženého Rafu Mira ze Sevilly. Problém u Rafy Mira je především ve finančních očekáváních Sevilly a Valencie, jenž se značně rozcházely a celá operace tak značně vychladla. Valencia se začíná nyní poohlížet po alternativách.

I v důsledku toho Simone Zaza prý kontaktoval klub Valencia, aby se nabídl jako posila týmu. V zimním přestupovém období 2016/2017 přestoupil Zaza do Valencie z Juventusu Turín. Los Ché tehdy za celou operaci zaplatili 16 milionů eur. V létě 2018 pak Valencia poslala Zazu na roční hostování do FC Turín, načež o rok později FC Turín hráče odkoupil za 12 milionů eur. Nyní je Zaza již rok volným hráčem poté, co mu vypršela v Turíně smlouva.

Zaza si Valencii zamiloval, má rád klub i město a kdykoliv má možnost jako turista město navštívit, neváhá tak učinit. Naopak mezi mnoha fanoušky byl Zaza oblíbeným hráčem. Informaci o tom, že Zaza nabídl své služby týmu kouče Rubéna Baraji, přineslo RadioMarca ve svém pořadu Marcatransfer. S informací přišel konkrétně valencijský novinář Luco Cortés.

Za jeden a půl sezóny ve Valencii zasáhl Zaza do 41 zápasů v nichž vstřelil 13 gólů. Nyní má 32 let a je ochoten udělat vše možné, aby se mohl začlenit do týmu Valencie a pomoci mu.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.