The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sraz fanoušků Valencie a Fans Cup v Brně

Sraz fanoušků Valencie a Fans Cup v Brně


Náš fanklub dostal pozvánku na tradiční fotbalový turnaj fanklubů, tzv. Fans Cup, který, jako tradičně, bude pořádat 3. prosince 2022 fanklub Realu Madrid. Jelikož jsme v minulosti na těchto akcích nemohli chybět, chystáme se i letos podat za náš fanklub přihlášku a pojmout to rovnou jako víkendový sraz.

Aktuálně, než podáme přihlášku, je potřeba zjistit, že se nám podaří sestavit tým a bude nás dostatek jak na turnaj, tak na sraz.

Sraz se bude konat ve dnech 3.-4.12.2022 v Brně s tím, že samotný turnaj bude v sobotu 3.12.2022 od 11:00 do 15:30. Následně se bude pokračovat formou srazu fanoušků Valencie – hospoda, promítání zápasů, s přespáním do druhého dne.

Níže přikládám odkaz na celou podobu turnaje. Hrát se bude ve složení 5+1 na umělé trávě. O startovné, které je 1700 Kč za tým, bychom se rovným dílem mezi sebou podělili.

Podrobnosti o Fans Cupu zde: https://www.bilybalet.cz/fans-cup/

Pokud budete mít tedy zájem, prosím vyjádřete jej formou komentáře pod tímto článkem a napište zda byste měli i zájem o společné ubytování. Případně mi napište na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde uvedete svoji přezdívku na webu a obec Vašeho bydliště, plus informaci, zda máte zájem o přespání.

Jakmile bude jasné, že se nás sejde dostatečné množství zájemců, podám oficiální přihlášku za náš fanklub a začnu již řešit další detaily, jako je zázemí samotného srazu a následné ubytování. Rovněž vyjde i článek pro zcela závazné přihlášení na sraz a také všechny další detaily plánovaného srazu.

Těšíme se na vás.

AMUNT VALENCIA!