The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia uhrála s Osasunou pouze remízu

Valencia uhrála s Osasunou pouze remízu


Valencia sice více kontrolovala zápas proti Osasuně, ale soupeř byl efektivnější ve vytváření šancí, a tak se v poločase dostal do vedení. Valencia sice vyrovnala, ale k tomu dopomohl vlastní gól soupeře. Zápas tak skončil 1:1 a jedinou pozitivní věcí je, že Correia se konečně nechal ostříhat.

1. POLOČAS

Zápas začal ve slušném tempu, ale v úvodních 12 minutách to vedlo na každé straně k jedné zablokované střele. V případě Valencie, když po přímém kopu dorážel do poodhalené branky Račič.

V 16. minutě nákop za obranu doběhl volný Maxi, který sám před brankářem posunul na volného Čeryševa, jenž si tak dlouho motal míč před odkrytou brankou okolo obránců, až nakonec vypálil do brankáře. Naštěstí jej zahozená tutovka nemusela mrzet, protože následovalo odpískání ofsajdu, v němž se původně ocitl Maxi.

Ve 22. minutě Gayá našel krásně do vápna sbíhajícího Wasse, jenž ale v dobré pozici místo střely posouval pod sebe na Maxiho, a tam už stál obránce.

Na druhé straně se dostali hosté k šanci až ve 25. minutě, ale šlo pouze o zoufalý pokus Roberta Torrese, jenž z dálky vyslal míč na tribuny.

Zato v domácím dresu hrající Diakhaby o minutu později trefil branku hlavičkou po rohovém kopu, jenže v jeho případě scházela razance a navíc míč letěl přímo do rukavic gólmana.

Ve 40. minutě to vypadalo, že Gayá už přetáhnul svůj centr na zadní tyč, ale Ještě před brankovou čárou dopadl na kopačku Wasse, jenž ale míč ze vzduchu nedokázal napálit v ostrém úhlu na branku.

Překvapivě to byli ale hosté, kdo skóroval první. Roberto Torres našel skulinou mezi hráči Nacha Vidala, jenž si našel prostor ke střele, kterou sice Jaume nohama zablokoval, ale míč se odrazil k volnému Callerimu, a ten už neměl problém míč napálit do poodhalené branky.

2. POLOČAS

Už ve 48. minutě měl šanci na vyrovnání Maxi, a to když zpoza vápna pálil do obránce Kangin, načež se míč odrazil právě na volného Maxiho, ale než stihl vystřelit, stihl mu do dráhy naběhnout bránící hráč, který jeho následný pokus zblokoval.

K první střele Osasuny v druhé půli se koncem 53. minuty propracoval Rubén García, ale branku přestřelil.

Valencii se nedařilo najít recept na obranu hostí, a tak zamířili v 59. minutě na hřiště Yunus Musah a Gameiro, zatímco Račič a Kangin Lee šli ze hry.

Jenže v 62. minutě to byl domácí brankář, kdo se musel činit, když technickou střelu „vyškrábnul“ zpod břevna.

Na druhé straně se nakonec také protáhnul brankář Herrera, a to když z kraje vápna vypálil tvrou přízemní střelu Maxi, jejíž směr Herrera vystihl.

V 68. minutě se podíval do hry i Guedes, jemuž uvolnil místo Čeryšev.

Když se Valencia nedokázala trefit, musel to za ně udělat soupeř. Dloubáček do vápna padnul na nohy přímo Musahovi, jenž z úhlu posouval míč do malého vápna, jenže před ním stojící Cruz si srazil míč do branky a vyrovnal tak na 1:1.

Na konci 73. minuty pálil ze střední vzdálenosti Guedes, ale jeho jedovatá dělovka se stočila jen těsně vedle branky Osasuny.

Guedes v 79. minutě skulinou mezi obránci našel Gayu, který poslal míč po zemi na zadní tyč, ale oba útočníci jen těsně nedosáhli na míč.

Valencii, která se nedokázala dostat před branku Osasuny, probral v 85. minutě Calleri, jenž z křídla proniknul až do vápna a následně vyslal po zemi dělovku, kterou stačil Jaume s vypětím všech sil vyrazit!

Ten samý hráč navíc v poslední minutě základní hrací doby dostal v malém vápně přesný centr na hlavičku, ale branku Netopýrů naštěstí minul.

Osasuna jako by se probrala. Po přihrávce za obranu se před Jaumem zjevil volný Kike Baraja, ale gólman Valencie skvěle vyběhl a zblízka jej tak zlikvidoval.

V poslední minutě domácí získali roh. Centr z něj dopadl na hlavičku Paulisty, ale ten umístil míč nad břevno. Utkání tak skočilo nerozhodně 1:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Racic 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
SolerLein 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kangin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Ze Valencia kontrolovala zapas ? A ako ? Jedine ze sme mali loptu na kopackach a to je vsetko, to skor Osasuna nas kontrolovala , lebo nas skoro do ziadnej sance nepustila, skor si oni zasluzili vyhrat ze si aspon 2-3 sance vypracovali, je to cele zle za vcera pre mna najhorsi Wass a Soler, vsetko spomalovali, nic nevytvorili, a aj Gomez akosi zabudol ako si nabiehat a pytat si centre a lopty do sestnastky, v soje sa to neda.. Ale napr. Thiery hral dobre *22*, ach boh nas ochranuj ale toto nedopadne dobre *27*