The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Do odvety se půjde za nerozhodného stavu

Do odvety se půjde za nerozhodného stavu


Úvodní utkání semifinále Copa del Rey mezi Athleticem Bilbao a Valencií nakonec nepřinese žádnému z týmů výhodu do odvety. V utkání hraném s mnoha emocemi a ve vysokém tempu skóroval ještě v první půli Raul García. Valencii ale ve druhém dějství spasil vyrovnáním na konečných 1:1 Hugo Duro.

1. POLOČAS

Úvodní pětiminutovku uzavřela první zajímavá šance zápasu. Gil vybojoval míč před vápnem soupeře a posunul jej na levý okraj vápna Gayovi, jenž okamžitě centrem vracel před branku, kde se snažil do poodkryté branky hlavičkovat Hugo Duro, ale napadán soupeřem branku přestřelil.

Na druhé straně v úvodu 9. minuty pálil po přihrávce do vápna bez přípravy Raul García, ale z úhlu poslal míč jen do boční sítě branky.

Ve 12. minutě se nešťastně pro domácí odrazil míč ve vápně k Hugo Durovi, který rychle pálil z otočky, ale střela mu nesedla a skončila vedle branky.

Ve 20. minutě předvedl velkou minelu Mamardašvili, jemuž vracel míč po zemi Diakhaby, jenže brankář Valencie promáchnul naprázdno – netrefil míč, který projel dál, ale naštěstí mimo branku.

Valencia byla jako opařená. Nedokázala se dostat k brance soupeře. Naopak ve 24. minutě si domácí připsali další střelu, když to zkusil ze střední vzdálenosti po zemi Williams, ale i on nedokázal umístit míč mezi tři tyče.

Na konci 29. minutě posunul míč Williams do vápna Valencie Yurimu, jenž pálil z náběhu, ale trefil nejvyšší řady ochozů stadionu.

O dvě minuty později nikdo nepohlídal za obranu sbíhajícího Williamse, jemuž přišel pěkný pas do náběhu na pravý kraj vápna, ale ve volné pozici napálil míč jen těsně vedle branky.

Athletic se dočkal gólu ve 38. minutě, kdy přímý kop dolétl do malého vápna přímo na hlavu Raula Garcii, jenž jej zblízka sklepnul do branky – 1:0.

V úvodu 42. minuty mohl druhý gól přidat znovu Garciía. Měl na hranici vápna dost času srovnat si míč, ale i přesto následnou střelu poslal jen těsně nad branku.

2. POLOČAS

Také druhý poločas pokračoval ve vysokém tempu, ale na slibnou šanci si publikum muselo počkat celkem dlouho, ačkoliv po 10 minutách byl v dobré šanci sám před gólmanem Williams, ale sudí odhalili ofsajd. Až teprve v 63. minutě centr Gila z levého kraje hřiště dolétnul k zadní tyči na Foulquiera, ale ten musel zvednout nohu dost vysoko, aby míč sklepl na branku, a to se projevilo na kvalitě střely, která nakonec branku neohrozila.

V 65. minutě z pravého křídla poslal Guedes míč na bližší tyč, kde pálil zblízka Gil, ale gólman vyrazil míč pouze na Hugo Dura, jenž okamžitě sklepnul míč do branky a vyrovnal tak na 1:1!

V 75. minutě sáhli hosté k první změně v sestavě a Guedese tak nahradil Musah.

Druhou branku mohl Duro přidat v 77. minutě, kdy Gayá po zemi poslal míč do vápna z levého křídla a míč prošel až do malého vápna k Durovi, ale ten jej nedokázal trefit.

V 83. minutě měl zdravotní problémy Gayá, a tak jej krátce poté vystřídal Toni Lato. Rovněž byl stažen i Bryan Gil a šanci dostal Hélder Costa.

V úvodu 85. minuty se ve zmatcích před brankou Valencie dostal ke skákavému míči Berenguer, jenž jen ze vzduchu sklepnul ale pouze nad břevno. Na opačné straně se pár minut poté mohl pochlubit rohovým kopem zatočeným přímo na branku Soler, ale brankář byl ve střehu, aby jeho šibalský pokus vykryl.

Sudí ještě nastavil 6 minut, které se hrály především na polovině Valencie, která ještě poslala do hry Račiče s Marcosem Andrém, zatímco byli staženi Moriba a Hugo Duro. Nic zásadního se ale už neudálo, a tak zápas skončil 1:1. Odveta je na programu až 3. března.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Mamardashvili 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Alderete 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Moriba 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Foulquier 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Duro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Gil 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Costa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
M. André 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)

  • Nevíte někdo, co provedl ten Goméz, že dostal rudou? :D

  • Očividně nějaká pokračující reakce k těm faulům na konci prvního poločasu a následně strkanici při odchodu do kabin.
    Následně měl údajně Maxi Gomez v tunelu slovně urážet a napadat asistenta rozhodčí, za co dostal červenou kartu.

  • Predpokladám, že ak by útočiaci súperov hráč padol v šestnástke Valencie presne tak isto ako Duro na opačnej strane, tak by sa proti Vale a v prospech Bilbaa pískala jedenástka...

  • Udivuje mě, že Mamarda má tady hodnocení 4*, protože včera byl dost nekoncentrovanej a působil jako by měl trému. Nejen co se týče té minely, kdy netrefil míč při malé domů, ale i v dalších situacích. I při tom gólu nereagoval dle jeho pohybů úplně stoprocentně.
    Dále mě ještě nepřesvědčil Moriba. Naskočil už do třech utkání a ten hráč dle mého nic moc nepředvedl.

  • V odpovědi na: Woyta

    Moriba bol viac menej vytratený a Folquier mi dosť v predu nesedí *34*

  • V odpovědi na: Woyta

    pre mňa je Mamarda megabucucnosť Valencie a som rad že chytá, on aj musí chytať, Domenech je pre mňa velmi slabý brankár tak dobrý na 2 ligu.
    O gruzíncovy takéto zápasy len a len pomôžu , to že posobil neisto .. hmmved celá naša obrana každý zápas pôsobi neisto *14*