The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia vybojovala v Galícii výhru!

Valencia vybojovala v Galícii výhru!


V neděli večer to nebylo přesvědčivé vítězství, ale tři body se počítají. Celta šla po chybě Valencijské obrany v první půli do vedení, ale brzy chybovali i domácí a Hugo Duro tak srovnal. O vítěznou branku se v druhém dějství postaral Maxi Gomez.

1. POLOČAS

Úvodní minuty byly spíše takovým vzájemným „oťukáváním“, ačkoliv hosté byli dvakrát blízko nějaké šanci, ale nedokázali to dotáhnout do zakončení.

Pak ale přišlo velké probuzení, které rozpoutal Alderete. Ten přišel o míč na své polovině, a tak se po Mendezově přihrávce Aspas s míčem prosmýknul do vápna a z úhlu v pádu zakončil za Cillessena – 1:0. Paradoxně pár minut po gólu se nechal Aspas pro zranění střídat Renato Tapia.

V 18. minutě se na střelu z větší vzdálenosti zmohl Wass, ale míč šel přímo doprostřed branky do náruče gólmana.

Z chyby soupeře nakonec v 19. minutě těžila i Valencia. Dobré napadání rozehrávky znesnadnilo hru domácímu brankáři, načež míč ukořistil ve vápně Hugo Duro a s přehledem zametl míč do branky – 1:1.

Ve 30. minutě Araujo zkoušel napálit míč z voleje ve vápně Valencie, ale trefil jej holení, nicméně tak šikovně, že míč udělal oblouk vzduchem a zamířil si to pod břevno, kam ale Cillessen stihl mrštně sáhnout.

Domácí byli aktivnější, a tak se hrálo hlavně na polovině Valencie, která musela odvracet především centry do svého pokutového území, do poločasu se ale na skóre nic nezměnilo.

2. POLOČAS

Vstup do druhé půle byl z obou stran velmi dravý a k vidění byly zákroky dost na hraně. V úvodu 49. minuty přidal střelu z kraje vápna domácí Santi Mina, ale míč vyslal necelý metr nad branku.

O minutu později na druhé straně zazdil slibně rozehranou akci Costa, když z pravé strany vápna vymyslel pouze střelu, která vypadala jako nepovedený centr, jímž prakticky odevzdal míč brankáři.

Do hry se od 52. minuty podíval Račič, jenž vystřídal Kobu Leina.

Na konci 53. minuty Gayá obral rozehrávajícího obránce, rozhlédl se, a z prostoru křídla vyslal přihrávkou na kraj vápna Maxi Gomeze, ten si srovnal při vstupu do pokutového území míč, a pak si sám tváří v tvář brankáři poradil – 1:2.

V 55. minutě Costa sklepával Gayův centr pod sebe na kraj vápna Celty, kde dobíhající Račič stihl míč dřív jak obránce a okamžitě pálil, avšak těsně vedle vzdálenější tyče.

Vyrovnání viselo ve vzduchu o minutu později, kdy centr ve vápně Valencie našel Minu, jenž nepokrytý sklepával míč na branku, ale Cillessen vytáhnul luxusní zákrok!

Gólová šance byla k vidění dále začátkem 67. minuty, kdy dlouhý centr Gayi sklepnul Costa na Solera, a ten pálil z voleje jen těsně mimo branku!

Vzápětí na opačné straně pálil zády k brance nůžkami Mendez, ale Cillessen vytáhl další skvělý zákrok.

V 73. minutě se rozhodli hosté vystřídat Picciniho, a tak se na plac dostal překvapivě Toni Lato.

S blížícím se koncem zápasu Valencia začala natahovat čas. Ošetřovat se tak nechali Hugo Duro a poté Uroš Račič.

V 83. minutě šli za hry Maxi, Costa, Hugo Duro. Do hry tak naskočili Musah, Marcos André a Guedes.

Osud svého týmu zkusil změnit v 87. minutě z kraje vápna pálící Suarez, ale míč se nebezpečně odrazil, naštěstí mimo branku Los Ché.

Tlak Celty se s koncem utkání stupňoval. To dalo v 92. minutě příležitost hostům k protiútoku, kdy stíhaná dvojice Guedes - Soler šla od poloviny hřiště na domácí branku. Nakonec první jmenovaný poslal skákavý míč před vápno, jenž Soler okamžitě bez přípravy napálil těsně vedle dolního rohu branky. I přes další dramata nakonec na gólou šanci nedošlo a Valencia tak bere z Viga všechny tři body.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Guiilamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Alderete 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Piccini 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Hugo Duro⚽ 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Costa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Koba Lein 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Maxi Gomez⚽ 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Marcos André 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (2 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)

  • Už bolo na čase získať 3 body a nielen sa uspokojovať s remízami či s prehrami *9* Za mňa Cillessen dnes hráčom zápasu *13* Brutálne vychytal hráčov Celty v tutovkách *13*

  • V odpovědi na: Harakant

    No těžká volba, za mě dneska hned 2 top hráči - Jasper a Gayá. Kdyby takhle hrál pravidelně celý zbytek týmu, tak jsme v TOP4 s prstem v nose.

  • V odpovědi na: Woyta

    Gaya bol tiež dobrý na svojej strane a taktiež ju dobre uzatváral. To Piccini mal potiaže na svojom pľaci. Väčšina útokov išla cez neho. Celta vedela, kde má súper slabé miesto. Pre mňa, ale i tak Jasper. Iný brankár by takýmto gólom možno ani nezabránil a z Viga by sme odchádzali s nádielkou *34*

  • Za mě tedy Celta byla aktivnější hlavně v prvním poločase. Druhý se nám povedl lépe, hodně bojový fotbal. Mě se líbil určitě Cillessen, Gaya a Hugo Duro. Ještě bych asi označil i Maxiho, který tentokrát vybojoval hodně míčů a dal i důležitý gol.

  • V odpovědi na: Ingi

    Chvála Bohu, že Aspas išiel dole *14* Nič v zlom *4* Ale pomohlo to. Maxi vybojoval, to áno. Ako vždy. Ale i tak chceme od neho góly *2*

  • V odpovědi na: Harakant

    Bojovnost Maximu nechybí, ale někdy bojuje tak, že se ani s míčem nepotká a jenom tak křičí, rozmachuje rukama a potom někoho sejme za žlutou a zápas skončí :D
    Tentokrát těch míčů vybojoval a rozdal dost, tak dobré :)