The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Černá série zlomena! Valencia urvala derby!

Černá série zlomena! Valencia urvala derby!


Sedm zápasů v řadě nedokázal tým Valencie vyhrát a v sobotu večer konečně tuto černou sérii prolomil na domácím stadionu, navíc v lokálním derby proti Villarrealu. Vcelku vyrovnaný zápas však rozhodl výstavním gólem Guillamón, načež z penalty pojistil na konečných 2:0 Carlos Soler.

1. POLOČAS

První akci zápasu zplodil v 6. minutě Parejo, jehož centr z přímého kopu dosedl ve vápně přímo na hlavu Auriera, za jehož střelou se Cillessen jen ohlédl. Naštěstí míč o pár decimetrů minul branku.

V 16. minutě přilétl dlouhý centr před vápno hostí, kde napřáhnul Gayá, ale jeho dělovka jen prosvištěla nad břevnem soupeřovy branky.

Ve 28. minutě vyslal Pau Torres přihrávkou za obranu do běhu Danjumu, jenž si seběhl pro míč do vápna, ale poté míč poslal do boční sítě branky Netopýrů.

O tři minuty později to zkusili domácí znovu. Tentokrát centrem z rohového kopu Parejo našel u bližší tyče Coquelina, který v pádu hlavou zakončil nad břevno.

Villarreal byl i nadále střelecky produktivnější a nebezpečnější. Parejo při dalším rohu ve 41. minutě našel ve vápně Auriera, jenž sklepnu míč na bránu, ale Cillessen předvedl rukou luxusní reflex a zachránil svůj tým od gólu.

Pak ale udeřili domácí. Costa na křídle prostrčil mezi obránci míč na nabíhajícího Guillamóna, jenž si potáhnul míč do vápna a z úhlu elegantním obloučkem přehodil Rulliho, načež míč zapadnul k vzdálenější tyči. Valencia šla do vedení 1:0, které do poločasu už udržela.

2. POLOČAS

V úvodu druhé půle byli aktivnější hráči v žlutém. Netopýři ale byli vzadu dobře organizovaní. Mezitím Račičovi nedovolily zdravotní problém z první půle dohrát zápas, a tak jej v 54. minutě vystřídal Carlos Soler.

Hra se v dalších minutách dost kouskovala, jelikož se oba týmy o míč přetahovaly a vznikalo velké množství faulů na obou stranách.

Fanoušky na tribunách trochu rozproudil až v 67. minutě Gayá, jemuž dosedl míč na kopačku z rohového kopu a Gayá sklepával z voleje těsně vedle branky Žluté ponorky!

Netopýři v 71. minutě stáhli Marcose Andého a nasadilli Correiu. Do hry šel také Diakhaby, jelikož Paulista si přivodil zranění.

V 74. minutě Correia vyslal po křídle Guedese, jenž obešel brankáře, ale při zakončení do odryté branky mu do střely naběhl pohotově Albiol.

Los Ché si ale po následném rohu vybojovali penaltu. Pau Torres nešikovně kopl přes nohy Foulquirea, před níž chtěl ustřelit míč. Soler následnou penaltu poslal doprostřed branky, přičemž Rulli skočil do strany, ale míč se mu ještě stihl otřít o kopačku, jenže pak prokračoval do branky – 2:0.

Poslední střídání domácí provedli v 82. minutě. Guedes a Gayá šli ze hry a místo nich přišli Piccini a Hugo Duro.

Hosté se pokoušeli dostat do střelecké pozice, jenže obrana Valencie byla natolik semknutá, že diváci až do konce zápasu žádnou velikou šanci neviděli. Valencia tak konečně vítězí a navíc v místní derby.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Alderete 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Foulquier 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Guiilamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Costa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Marcos André 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Hugo Duro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Koba Lein 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)

  • Za mě jasný hráč zápasu Foulquier, nikdy bych nečekal, že z Granady dojde takhle vydařená posila, plno vyhraných soubojů a důležita asistence+vybojovaná penalta *17*
    Nejslabší byl asi Andre, který nešel moc vidět v první půli, ale po golů Huga zpadla nervozita z týmu, a konečně už něco i uhrál. Cillessen parádní relexní zákrok, který asi rozhodl o osudu celého zápasu, moc nevěřím že by za stavu 0:1 byla nějaká otočka.
    Ale hlavně neusnout na vavřínech, výkon do předu nebyl nějak exeletní, pořád je co zlepšovat a to hodně. *35*

  • Pravda. Cillessen vytiahol súper pohotový zákrok *13* Je fajn, že je fit, ale som zvedavý, že na ako dlho *37*
    Foulquier odohral dobrý zápas, ale mal aj také predchádzajúce, v ktorých horel ako fakľa *14*
    André bol stratený, ale na takej čudnej pozícií. Nemal by Guedes doplňovať Andrého? Lebo v zápase sa zdal pravý opak *37* V istých momentoch sa mi zdalo, že Wass dokonca sprevádza Guedesa *14*
    Ďalší skalp bude o týždeň, čiže koža Atlétov *9*

  • V odpovědi na: Harakant

    Neviděl jsem všechny zápasy, ale když jsem se díval, tak se mi Foulquier líbil. Čekal jsem, že tu bude jenom do počtu, ale mě osobně překvapil.
    Co se týče nových ofenzivně laděných posil jako Costa nebo André, tak zatím jsem si názor moc neudělal. Však toho moc zatím neodehráli. Duru nějaký ten dobrý zápas měl.
    Naopak Maxi Gomez za mě je pořád mimo a osobně nemám rád, že Vallejo pod novým trenérem je až nějaká 5. možnost ...

  • V odpovědi na: Ingi

    Foulquier odohral za *1* zápasy, ktoré mu vyšli, ale aj nie. Istotne súhlasím s dobrým nákupom. Ale každý hráč ma aj slabé chvíľky... *35* Ale včerajší zápas sa medzi tie horšie istotne neradí *4*
    S Maxim a Vallejom súhlasím. Avšak Manu dobre vedel, že mohol odísť niekde mimo Mestallu pre väčšiu porciu herných minút, aspoň na hosťovanie. Bohužial, konkurencia je tvrdá a momentálne je vpredu dosť tesno *34*

  • V odpovědi na: Ingi

    Mně teda přišly výkony Foulquiera až do teď dost tragické v každém zápase...