The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

S Granadou si Valencia body rozdělila

S Granadou si Valencia body rozdělila


Velmi bojovné utkání se hrálo dnes večer v Granadě, kam v rámci 2. kola La Ligy zavítala Valencia. Domácí se dostali do vedení v první půli zásluhou Suareze, ale Valencii se krátce před koncem podařilo vyrovnat na konečných 1:1. Úspěšným střelcem byl stejně jako v minulém ligovém zápase proti Getafe Carlos Soler, který se i tentokrát prosadil z pokutového kopu.

1. POLOČAS

Valencijský trenér Pep Bordalas vsadil na úspěšnou sestavu z utkání s Getafe, jen musel samozřejmě nahradit Huga Guillamona, který byl proti madridskému celku vyloučen. Místo něho nastoupil Uros Racic. Brankářská otázka ale byla vyřešena ve prospěch Giorgia Mamardashviliho a jen na lavičce tak prozatím zůstal Jasper Cillessen.

V úvodu utkání se na míči držela většinou Valencia, zatímco Granada se pokoušela spoléhat na rychlé záběhy za valencijskou obranu. Jeden takový nevyšel Suarezovi, Baccu pak pro změnu zastavil ofsajd. Domácího gólmana prvně zaměstnal Soler, ale s jeho tečovanou střelou neměl Escandell mnoho práce. V 7. minutě na hřišti tekla krev. Moncho se střetl s Racicem a zatímco záložníkovi Valencie byl ošetřován loket, tak u jeho protějšku se lékaři zaměřili na hlavu. V zápase naštěstí oba pokračovali. Ve 13. minutě nešťastně domácí Suarez po hlavičkovém souboji došlápl na nohu Paulisty, ale v tomto případě ani nenásledovalo ošetřování.

V 15. minutě klopýtal do útoku Cheryshev, ale když pak jeho přihrávka doputovala na Gomeze, tak domácí obrana uruguayského útočníka odzbrojila. V 16. minutě chybovala valencijská obrana. Domácí obrana odvrátila centr, který vyslal Correia, a zdálo se, že míč poputuje do zámezí, ale jeden z hráčů Granady ho stihl doběhnout, předal ho na Baccu a ten poslal pěkný centr na Suareze, který si v situaci jeden na jednoho poradil s Alderetem a následně překonal i valencijského brankáře. Granada se tak ujala vedení 1:0. O okamžitou odpověď se snažil Wass, ale jeho střela z dálky šla těsně nad domácí svatyni. Ve 21. minutě táhl útočnou snahu Valencie Guedes a třebaže se zdálo, že míč držel až moc dlouho, tak nakonec se po narážečce Gomeze dostal k zakončení a překonal i domácího gólmana, ale míč, který se do branky sunul jen velmi pomalu, odpálil do bezpečí Duarte. Z následného rohového kopu Valencia nic nevytěžila. Vzápětí znovu střílel Guedes, ale Escandell si s jeho pokusem poradil. Po ošetřování dvojice Gomez a Duarte se do šance dostal Monchu, ale valencijskou branku netrefil. Ve 28. minutě Valencia nevyužila svůj druhý rohový kop v zápase a ve 30. minutě ani ten třetí.

Závěrečnou čtvrthodinu první půle otevřela občerstvovací pauza. Ve 33. minutě byl Cheryshev nachytán v ofsajdu a nemohl tak rozvíjet své ofenzivní snahy. Ve 34. minutě se po výkopu Mamardashviliho nechal Correia přeskočit Montorem a Granada tak rozjela útok, na jehož konci byla střela Moncha těsně nad branku gruzínského gólmana. Ve 37. minutě si do pokutového území andaluského celku naběhl Soler, ale byl dobře pokrytý, takže se nedostal ani do zakončení. Ve 39. minutě procházel Cheryshev zprava do pokutového území Granady, ale Foulquier ho dokázal zastavit. Ve 42. minutě Escandell odvrátil Cheryshevův centr a hlavičkou dorážející Guedes nedokázal zamířit přesně. Ve 45. minutě Monchu zastavil rozjíždějící se útok Los Che jen za cenu žluté karty. Vzhledem k několika ošetřováním nastavil sudí první poločas hned o osm minut. V nastavení se podruhé žlutilo na domácí straně, napomínán byl Duarte. Valencia však prostřednictvím Wasse standardní situaci nevyužila, Dánova střela mezi tři domácí tyče nezamířila. Vzápětí mohlo udeřit na druhé straně, ale Suarez po odstavení Paulisty rovněž nemířil přesně. Těsně před koncem první půle prostrčil Soler míč na Guedese, jehož pokus byl zblokován na roh, který Valencia opět nevyužila. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Granadu.

2. POLOČAS

Zatímco Granada provedla hned na startu druhé půle dvě změny v sestavě, Milla nahradil v záloze Moncha a Puertas nahradil v obraně Abrama, tak Netopýři pokračovali se sestavou z prvního poločasu. Ve 47. minutě zahrávala Granada rohový kop a bylo to nebezpečnější, než jakýkoliv rohový kop Los Che v první půli. Naštěstí pro Valencii Sanchez v nadějné příležitosti těsně před Mamardishviliho brankou vysoko přestřelil. Na druhé straně střílel z úhlu Guedes. O chvíli později se oba střelci potkali ve středu hřiště a výsledkem byla žlutá karta pro domácího kapitána. Trochu rozevřenější byla obrana Granady v 52. minutě, ale Gomez bohužel nastřelil prvního bránícího hráče a tím valencijskou akci zastavil. V 54. minutě Netopýři zahrávali standardní situaci poté, kdy Montoro fauloval Correiu. Po secvičené akci se k zakončení dostal Gomez, ale přestřelil. V 57. minutě nezvládl Duarte zastavit dlouhý míč z valencijské obrany, ale Gomez se opět neprojevil jako chladnokrevný kanonýr. S jeho slabou střelou neměl Escandell větší problémy. V 60. minutě se do zajímavější akce dostala i Granada, ale zakončení Montora srazil Correia na roh. Po něm hlavičkoval nebezpečně Gonalons, ale Mamardashvili zastavil míč před brankovou čarou.

V 65. minutě se prvně žlutilo u Netopýrů, napomínán byl Alderete za faul na Puertese. Vzápětí přišlo střídání v domácím útoku, Baccu nahradil Molina. Následné období nezáživného fotbalu přerušil pokus Gayi v 70. minutě, nicméně vzrušení bylo stejně zbytečné, neboť kapitán Los Che byl v ofsajdu. V 72. minutě šel ze hřiště střelec domácího gólu Suarez, nahradil ho Machis. Zatímco Granada tak už měla využitých většinu střídání, tak trenér Valencie na hřiště nikoho čerstvého v průběhu utkání ještě neposlal. V 76. minutě přišla na řadu druhá občerstvovací pauza v utkání a na lavičce Valencie se konečně začalo něco dít směrem ke střídání. Do dresu se oblékl Vallejo, který v 79. minutě na hřišti nahradil Guedese.

V 81. minutě byl žlutou kartou napomínán Correia. V závěru utkání jsme očekávali valencijský tlak a snahu alespoň o vyrovnání, leč dlouho se nic takového nedělo. V 83. minutě sice vyslal Gaya střelu, ale nejednalo se o nijak nebezpečný pokus. Valencijský kapitán se v 86. minutě dostal do pokutového území a byl sražen Puertasem. Třebaže se na první pohled nejednalo o nijak drsný zákrok, sudí Valencii penaltu přisoudil. K exekuci se samozřejmě postavil Soler. A proměnil. Druhý valencijský gól v nové sezóně a znovu z pokutového kopu. V 89. minutě fauloval Wass Gonalonse. Po volném přímém kopu se míče dotkl Duarte a posunul ho na Montora, který překonal Mamardashviliho, leč bývalý záložník Valencie přebíral míč v ofsajdu, takže gól nemohl platit. V 92. minutě vystřídal Jason Solera. V 93. minutě došel Gomez s míčem až do pokutového území Granady a spadl. Dle názoru rozhodčího však bez přičinění domácích hráčů. V závěru utkání ještě Diakhaby vystřídal Cherysheva a vzápětí se už ozval závěrečný hvizd. Oba týmy si tak body rozdělily po remíze 1:1.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

1 – GRANADA CF: Escandell, Foulquier, Sanchez, Duarte, Abram (46. Puertas), Neva, Monchu (46. Milla), Gonalons, Montoro, Suarez (72. Machis), Bacca (67. Molina)

1 – VALENCIA CF: Mamardashvili, Correia, Paulista, Alderete, Gaya, Soler (92. Jason), Wass, Racic, Cheryshev (95. Diakhaby), Guedes (79. Vallejo), Gomez

Góly: 16. Suarez (1:0), 88. Soler pen. (1:1)

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Mamardashvili 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Alderete 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Gaya 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Racic 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Cheryshev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Jason 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)

  • Granada bola jednoznačne lepšia a mala vyhrať *12* Dravejšia, priebojnejšia a dalo sa na ich hru pozerať *2*
    *1* predviedla hnus ako za Graciu *38* Nezaslúžila si ani ten bod. Výkon bol od nej sterilný a posný až pár výnimiek. V podstate ide o ten istý tím len s dvoma zmenami v bráne a v obrane. *1* má už každý prečítanú *34* Ináč hnus velebnosti *38*

  • V odpovědi na: Harakant

    Neviem prvy polcas som pozeral,ale nesuhlasim s tvojim hodnotenim,Valencia bola lepsia,len nevedela dat gol,staci kuknut len pocet striel,nepamatam si kedy mali Valencia tolkoto striel po 1.polcase,Granade vysiel jeden protiutok,podla mna aspon 1.polcas hrali lepsie ako za Graciu

  • V odpovědi na: jansosom

    *1* zatlačila na konci prvého polčasu. Strely síce boli, ale veľké množstvo išlo po mimo bránu. Ale celkové hodnotenie nebudeš predsa robiť na pár podarených akcií. Granada proste bola lepšia. Hrala kompaktnejšie. V pohode mohla *1* pripraviť o všetky body. Našťastie aj jalovosť ich útoku bola na kopačkách a pri loptách od Guedesa, Maxiho a podobne. Naším sa je ťažko trafiť aj medzi 3 tyče *14* Ináč tá penalta proti Granade sa mi veľmi nepozdávala... Kontakt tam bol asi taký ako keď Gaya v minulej sezóne strčil Griezmana z FCB, ba dokonca ešte jemnejší *37* Aj Gracia mal počas svojej éry niektoré medzihry dobré až vynikajúce, ale ináč celkovo to bol otras... *38**38**38*

  • V odpovědi na: Harakant

    V 1.polcase bola Valencia jednoznacne lepsia,alebo potom ty si pozeral iny zapas,Valencia mala 13 striel za 1.polcas z toho 4 na branu,2 sance mal Guedes,Ceryschev mohol nahravat on to radsej z uhla napalil,Wassovi pri praimom kope nechybalo vela,Granada mala 4 strely za cely polcas z toho jedna na branku z coho padol gol,podla mna vlani za celu sezonu za 1.polcas sme nemali toko striel ako vcera,bod zasluzeny podla mna

  • V odpovědi na: jansosom

    Veď práve... Veľa striel išlo mimo... Granda bola proste efektívnejšia z tohto pohľadu *12* Pričom futbal sa hrá na góly a nie koľko striel vyšleš *37*

  • V odpovědi na: Harakant

    Já s takhle příkrým hodnocením teda taky nesouhlasím. Na Granadu se možná lépe koukalo, ale co z toho měla? O Valencii píšeš, že se těžko trefuje mezi tři tyče, ale Granada se za celý zápas mezi tři tyče trefila jen dvakrát. Za to si podle tebe zasloužila vítězství? Neřeknu, kdyby nás opravdu mleli a pálili třeba jednu za druhou a jen by měli smůlu v zakončení, ale vždyť oni žádné zakončení neměli. Takže jednoznačně lepší možná byla tak akorát v kráse předváděné hry. Ze statistického hlediska však víceméně ve všem zaostávala. Ovšem tím nechci říct, že by Valencia byla lepší. Já to prostě viděl jako vyrovnaný zápas, kde každý tým měl v něčem převahu, ale ne takovou, aby to využil k dosažení vítězství.

    Jinak ke hře Valencie .. pohledná možná moc nebyla, ale jsou tu věci, které se dají pochválit. Třeba si moc nevybavuji, kdy se Valencia na hřištích soupeřů naposledy snažila o aktivní hru. Prosím nezaměňovat slova aktivní a atraktivní. Držet míč a snažit se soupeře přehrát svým stylem? To tu nebylo v poslední době. Když jsme v poslední době hráli na hřišti soupeře, tak i když byl papírově sebevíc slabý, tak jsme jen zalezli do obrany a čekali. Ale vzhledem k tomu, že obrana nebyla nejpevnější a pod tlakem časem došlo k nějakému kiksu, tak to úplně nejlepší taktika nebyla. Nemluvě o tom, že s brejky jsme se většinou dostali jen k půlící čáře, ale ne až k brance soupeře. Takže o něco se aktivně snažit je podle mě krok dopředu a jen doufám, že to Valencii vydrží i v dalších venkovních zápasech. Dobré také je, že se častěji než dříve naši hráči odhodlávají ke střelám z dálky. Guedes, Wass nebo i Soler se toho nebojí. Každopádně produktivita je kámen úrazu. Zatím jen dva góly a oba z penalt, to není dobré. Ty střely z dálky se zatím neujímají a když se někdo dostane k zakončení z větší blízkosti, tak to taky zahodí. Třeba jako Gomez na začátku druhého poločasu včera. Tři nadějné akce během první čtvrthodiny poločasu a jednu potopil tím, že nedokázal dostat centr přes prvního bránícího hráče, a v dalších dvou selhal přímo v zakončení. Nevím jestli po loňské sezóně můžeme doufat v nějaké zlepšení.

  • V odpovědi na: ruty

    mne sa 1.polcas lubil zo strany Valencie,nepamatam kedy sme hrali tak aktivne,dalo sa na to pozerat,horsie to je s vyuzivanim sanci ako pises.

  • V odpovědi na: jansosom

    Prvý polčas sa ti páčil a dalo sa na to pozerať *4* A čo ten druhý? *9*

  • V odpovědi na: Harakant

    2.polcas som nevidel...

  • V odpovědi na: Harakant

    No vidíš. Tak tu je potom chyba, že si nevidel aj druhú polovicu zápasu... Potom by sa tvoje mienenie o niečo pozmenilo... *24*

  • V odpovědi na: Harakant

    Možná pozměnil, možná nepozměnil ... mně třeba nepřišlo, že by naše hra v druhé půli vypadala až tak odlišně od poločasu prvního, i když je pravda, že Granadě pomohla některá střídání a po nich byla taková aktivnější, no na druhou stranu tam pak v druhém poločase byly úseky, kdy ani jeden z týmů pořádně nic nehrál. Nebo nás podle tebe právě v druhém poločase Granada tak válcovala? Tak to jsem si nevšiml *35* Škoda že Bordalas nesáhl k nějakému střídání, i když on prostě asi na střídačce neměl nikoho, u koho by byl jasně přesvědčen, že by hru pozvedl.

  • V odpovědi na: ruty

    Každý ma na to svoj pohľad. Bordalás dodal tímu určitý náboj a mali aj dobré momenty, ale káder je skoro ten istý už druhý rok s 2 zmenami (zatiaľ). Z môjho pohľadu mala Valencia proste šťastie, že ukoristila aspoň ten bod. Nebyť penalty, tak tie body by ani neboli (možno). Pokiaľ nebude efektivita, môžu hráči vypáliť na bránu aj medzi 3 tyče, hoc aj 20 striel za polčas. Ak nedajú gól, tak i im to je k ničomu. Jedine istý bude prepad v tabuľke *37*

  • V odpovědi na: Harakant

    Na tvém pohledu je evidentní, že tým se prostě nemůže zavděčit všem *9* Když se v minulé sezóně hrál na venkovních hřištích zanďour, ale třeba se z ojedinělé akce podařilo vstřelit alespoň gól znamenající remízu, třebaže soupeř měl daleko víc střel, tak tu byly komentáře, že si Valencia nezasloužila žádný bod, protože si ani nedokáže pořádně vypracovat šance a soupeř toho měl víc. Zatímco včera si teda šancí vytvořila dost, ale zase si remízu nezasloužila, tentokrát pro změnu proto, že Granada byla s dvěma střelama na branku a jedním gólem efektivnější *14*

    Každopádně si ale trochu protiřečíš. Nejdřív píšeš, že si Valencia nezasloužila ani bod a potom píšeš, že se fotbal hrá na góly, ne na střely. A přitom Valencia dala stejně jako Granada jeden gól. Takže mi z toho vychází, že remíza byla zcela zasloužená *14*

    Jinak co se týče kádru, tak s tím Bordalas mnoho nenadělá, skládají ho jiní páni. On musí hrát s tím co má a včera to vypadalo, že by ani na venkovních hřištích nemusel hrát vyčkávanou, jako tomu bylo dřív. A když se Valencia bude snažit hrát aktivně a bude střílet, tak je pravděpodobnost, že se nějaká střela ujme. Ostatně právě kvůli špatné efektivitě je přece potřeba mít střel co nejvíc *5*

  • V odpovědi na: ruty

    Jasnačka, že sa nemôžeš zavďačiť všetkým *9* Bol aj zápasy, kedy *1* vyhrala aj hrala proste odporný futbal. No ale Granada dala pekný kombinačný gól z hry a *1*? Len zo sporného momentu. Ale gól sa počíta, pretože sa futbal hráč na góly *4* Prepálenie brány je šanca ako bič *37**9* a to hlavne, ak sa ani netrafíš medzi 3 tyče *37**9*
    Nezaslúžila, ale ja priebeh hry nemôžem zmeniť. Ja osobne by som im penaltu istotne neodpískal... Bolo zreteľné, že len s božou pomocou by *1* skórovala a to sa aj stalo. To sa rovno mohla pískať aj 11-tka po dotyku na Cherysheva *14*
    Alebo k lepšej efektivite je potreba lepší káder v ofenzíve a nie mať opätovne ten istý káder *19* No, ale to my nezmeníme...
    Sranda slovo to zanďour *9* Čo alebo kto to je, resp. význam poprosím *9*

  • V odpovědi na: ruty

    Zanďour je ryze defenzivní styl fotbalu, ekvivalentem by mohla být v poslední době používaná slova o zaparkování autobusu před vlastním pokutovým územím *5*

    Dobře, tak Granada měla dvě střely na branku a jednu vyloženou šanci, kterou její obránce poslal vysoko nad Mamardasviliho branku a která se tak nepočítala mezi střely na branku. Ať jsi spokojen *9* Nicméně ani to, že Granada dala pěknou branku a Valencia spornou ve výsledku nic nemění, obě se počítají stejně. A stejně jako se fotbal nehraje na šance, tak se nehraje ani na kdyby. Takže nějaké to "kdyby sudí penaltu neodpískal" je bezpředmětné. Ostatně kolikrát my jsme byli na té opačné straně, kdy jsme si říkali, co to ten sudí proti Vale písknul a třeba jsme tím v závěru zápasu přišli o body *26* Jinak, že je kádr potřeba posílit vidí každý, nicméně já chválím, že se Bordalas snaží s tím stávajícím kádrem alespoň někam posunout od minulé sezóny. To on jako trenér udělat může. Posily? V tom je naopak malým pánem. Snad se ještě nějakých dočká. A snad se Valencia bude i dál (ať s posilami či bez nich) držet takové aktivní hry a nebude jen zalezlá v obraně a čekající na osudovou ránu od soupeře. Věřím, že když bude aktivní a bude se tlačit do zakončení, tak že přijdou i ty góly ze hry.

  • V odpovědi na: ruty

    ja som len veľmi zvedavý na to, že ako sa postaví Brodalás k tomu, ak už vedenie *1* nikoho nedotiahne... Či bude štrajkovať ako Gracia alebo sa chytí za gule a povie si svoje *37*
    Zaparkovaný autobus = štýl a la Mourinho *37*
    No jo. Futbal sa hrá na góly a s takýmto útokom ich veľa nedá *37* To už môže byť na hrote rovno Sobrino. Škoda, že sa vykašlali na F. Navarra... *34*

  • V odpovědi na: ruty

    Tak jsem se dneska dočetl, že od střetu v prvním poločase, po kterém byl ošetřován, Gomez víceméně neviděl na jedno oko. To ho mohlo v těch situacích v druhé půli značně ovlivnit. Nicméně se tady stala chyba, jen jde o to, čí byla. Pokud Gomez nepřiznal, jaké má problémy, tak to byla chyba z jeho strany. Pokud to přiznal a Bordalas ho přesto nechal celý zápas na hřišti, tak to byla chyba trenéra, protože stoprocentně zdravý hráč by mohl odvést více práce. A třeba by se prosadil v některé ze situací, ve kterých Gomez selhal *15*

  • V odpovědi na: ruty

    Tak to som tiež dnes postrehol na Plaze a Elde... Maxi asi chcel dokázať, že vie bojovať aj s hendikepom ako Wass *22*

  • V odpovědi na: ruty

    Správne striedania a domáce publikum nakoplo andalúzsky celok smerom dopredu... *1* nemá nikoho poriadne v zálohe... Jasné, že sú úseky, kde dominuje aj druhý tím, ale Valencia istotne nemala navrch

  • V odpovědi na: Harakant

    Aj statistiky ukazuju,ze Valencia mala jasne navrch na strely 9-18,na branu 2-7,alebo ty mas nejake ine statistiky?

  • V odpovědi na: jansosom

    Serie ťa to čo? *9**37*

  • V odpovědi na: jansosom

    co ma má na tom srat?Zatial len ty si videl tak zapas,nikto iny,staci ked kuknem statistiky a vidim kto bol v tom zapase lepsi a ci sme si zasluzili bod.

  • V odpovědi na: jansosom

    Osobne som očakával viac. Štatistiky nie sú všetko. Keď už si pri strelách, tak ak sa počítajú aj tie pomalé šuľané strely po trávniku, tak to mi je veru teda, že strela do štatistiky *37* A nebola jedna *14* na druhú stranu ako sa hovorí: 100 ľudí 100 chutí *5*

  • 4 body za 2 zápasy *1* Já jsem spokojený *17* Sice 2x penalta, ale co by ne.

  • Je to fajn celkom, ale istotne to nie je cesta, ktorou by sa chcela *1* uberať *31* Som zvedavý, že dokedy bude Soler 100% v rámci penaltových kopov *13* V minulej sezóne skončil na čísle 6.

  • V odpovědi na: Harakant

    Valencia získala prozatím cca 67 % možných bodů .. kdyby se touto cestou ubírala dál, tak by na konci sezóny měla na kontě nějakých 76 bodů, což by bohatě stačilo na pohárovou Evropu a v posledních letech to často dalo i přímo na Ligu mistrů. To by asi Valencia nebyla zklamaná, když by po té cestě došla až k takovému cíli *14*

  • V odpovědi na: ruty

    Pekný predpoklad *4* Bodaj by sa naplnil, ale každý vie, že to tak nebude. *1* nemá na to káder dosiahnuť takýto počet bodov. A hlavne nie s takouto lavičkou *34*

  • V odpovědi na: Harakant

    To nebyl předpoklad, to bylo jen připomenutí toho, že dosavadní výsledky Valencie jsou na dobré úrovni a že když by si je udržela, tak by si mohla pískat *5* Ale jak říkáš, tak na to není kádr. Ovšem jak říkám já, s tím toho Bordalas moc neudělá, ten musí týmu naordinovat systém, který mu bude sedět, aby byl úspěšný s tím kádrem, který má k dispozici. Z tohoto pohledu to nevypadá úplně zle, jen k tomu chce přidat alespoň nějakou produktivitu.