The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Chyba Diakhabyho rozhodla derby

Chyba Diakhabyho rozhodla derby


Valencia odchází z městského derby s prázdnou. Ať se Netopýři snažili jak chtěli, žádný gól nedali. Naopak Diakhaby v prvním poločase vyplodil chybu, která vedla k jediné brance utkání, jenž vstřelil Roger Martí a uzmul tak pro Levante všechny tři body.

1. POLOČAS

První střelu vyslal v úvodu 4. minuty Gameiro, ale Vezo před vlastním vápnem tečoval míč rukou mimo hřiště, a tak následovala žlutá karta a přímý kop. Guedes však ze 17 metrů poslal míč na tribuny.

V 8. minutě přidal za Netopýry další pokus Oliva, jenž sklepával míč ze vzduchu na branku, ale míč šel přímo doprostřed branky do náruče brankáře.

Ve 12. minutě nikdo nepohlídal za obranu sprintujícího De Frutose, který si naběhl na centr, aby se následně zjevil zcela sám před Cillessenem. Naštěstí jeho hbitá střela pouze orazítkovala tyč!

Další velká šance domácích následoval o tři minuty později, kdy Guillamon ve vlastním vápně sklepl soupeřův centr na Rochinu, jenž okamžitě pálil ve skvělé pozici, ale naštěstí těsně minul dolní roh branky.

V 18. minutě už Netopýři na své chyby doplatili. Diakhaby při rozehrávce zcela nesmyslně přihrál Rochinovi, jenž okamžitě vyslal míč před vápno na volného Rogera Martího, jenž se zbavil zoufalce Diakhabyho a střelou do dolního rohu poslal domácí do vedení.

Diakhaby mohl svoji chybu odčinit, když po nakrátko rozehraném rohovém kopu následoval centr na zadní tyč, ale zde Diakhaby jen o centimetry nedosáhnul hlavou na letící míč.

Na Valencii byla v dalších minutách vidět snaha něco se stavem udělat, jenže nedokázala vůbec nic vymyslet směrem dopředu, a tak se do poločasu už nic nezměnilo.

2. POLOČAS

V 51. minutě dlouhý nákop do vápna našel volného Correiu, který hned sklepnul míč před branku Guedesovi, ale ten hlavou minul míč.

Jelikož se hostům nedařilo dostat do útoku, přišla v 64. minutě změna. Vallejo šel na plac a na tribunu zamířil Kangin Lee.

V 70. minutě mohli domácí pojistit vedení, kdy protiútok začal nákopem za obranu na dobíhajícího Moralese, jenž zavezl míč až do vápna, kdy z úhlu vypálil na Cilessena, jenž míč pouze vyrazil k volnému Rogerovi, jenže ten v pádu a obléhán obráncem nedokázal zakončit.

Na druhé straně měl v 74. minutě obrovskou šanci Vallejo, jemuž na jeden dotek sklepl míč do vápna Gameiro, ale Vallejo sám na gólmana nevyzrál.

V 76. minutě Gameiro opustil hřiště a své šance v útoku se dočkal Cutrone. Stažen byl také Kangin, za nějž zamířil do hry Blanco.

V 78. minutě se Rochina ocitl v další šanci, když z pravého křídla přilétla k zadní tyči Valencie přihrávka, kterou se pokoušel sklepnout do branky, ale místo toho ji poslal na tribuny.

K poslednímu střídání sáhli hosté v 85. minutě. Jason a Musah šli posílit spoluhráče, zatímco Correia a Oliva se dočkali oddychu.

S blížícím se koncem zápasu Valencia držela více míč. Pak ale v 88. minutě vznil prostor pro protiútok Levante, jenž zakončoval střelou De Frutos, ale Cillessen výborně vyboxoval střelu. Další měl o minutu později Sergio Leon, jenže si míč moc zamotal před brankářem, a tak jej doběhl a obral Diakhaby.

Zázraky už se nestaly, a tak byl brzy zápas ukončen za stavu 1:0.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Oliva 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (11 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Blanco 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Cutrone 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Jason 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)

  • Oliva byl dneska z *1* nejlepší na hřišti, všichni ostatní hráli pěknou tužku.*3* Možná ještě Lato byl nad průměrem ostatních. Jinak je tu menší problém a je to i škoda, u Guillamona, který se pořád snaží hrát dopředu, místo toho aby to několikrát radši na jistotu odkopl. Ale to se snad zlepší je pořád mladej a nezkušenej *1**5*

  • V odpovědi na: tade18

    Oliva môže byť, na to že odohral prvé stretnutie od začiatku. Aj Ferro, keď odohral celý duel proti Madridu, tak podal dobrý výkon. Hlavne v druhom polčase bol si viac istejší a vo väčšej pohode.
    Ináč Lato je stratený. S Gayom ho zbytočne porovnávať. On nemá takú priebojnosť ako kapitán tímu. Guillamón poslednú dobu dosť zmätkuje, tak ako Tragéd a Paulista *34*

  • Dnešný výkon ku *38* Síce nie, tak strašný ako proti Grcafe či R. Madridu, ale skôr by som to prirovnal ku Betisu *22*
    Ináč Gracia nevidí, že to v dnešom zápase proste nešlo *23* Nešľapalo to nikde *2* A tie striedania sú taktiež ku *38* Horí po riťou a on začne niečo robiť, tak neskoro *23* *7* rly nigga? *25*
    Gracia by mal svoju hierarchiu prekopať, pretože potom sa napríklad nečudovať, že Kévinko si ani neťukol, tak ako Patrik *9*
    A to, že chýbali 4 hráči nič neznamená *18* Proste výraz šikmookého hovorí za všetko *3*

  • Dnešní výkon mi přišel celý takový neuspořádaný. Vzadu to vypadalo, že si Valencia hru na tři stopery prvně zkoušela až přímo v utkání, přes střed hřiště Levante procházelo celkem snadno, no a vpředu jsme si nic vážného nevypracovali. Grafika ke konci zápasu ukazovala, že měl třeba Guedes myslím pět střel, no na branku prošla snad jen jedna. Celkově mi to přišlo, jako by hrálo prvoligové mužstvo s týmem z nižší soutěže. A my bohužel jako prvoligisté nepůsobili. Levante vycházely třeba i na první pohled riskantní přihrávky, zatímco hráči Vale si leckdy nebyli schopni přihrát ani v daleko jednodušších pozicích. Když se snažili prostrčit míč na spoluhráče, tak ho stejně vždycky měl soupeř. Hrůza děs dneska. No a Diakhaby, to je neskutečný případ. Vrátí se po zranění, vyfasuje proti Getafe červenou. No a když se pak vrátí po disciplinárním trestu za redku, tak pro změnu vyrobí dvě velké hrubice. Z jedné byl gól Levante, po druhé dokázal zabránit gólu myslím že dobíhající Wass.

  • V odpovědi na: ruty

    Ono, Tragéd zachraňoval aj sám jednu situáciu, len neviem v ktorej minúte to bolo... Keď sa to, tak vezme, horela celá obrana *37*
    Mne popravde pripadá *1* takto: mám prihrať, radšej strieľam a opačne, že mám strieľať, radšej prihrám... Alebo mám ísť sólo a potiahnuť akciu, nie! Radšej hru spomalím a počkám a opačne, že počkám na spoluhráčov? Nie! Radšej budem sebčiť a idem sólo...

  • Mne prislo, ze jediny nas hrac, co byl alespon trochu nebezpecny smerem dopredu byl Guedes, ale je to strasny solista, kolikrat jde radsi do klicky, nez aby prihral a taha to pres 4 hrace a nakonec budto prijde o balon a nebo mu strelu zablokujou... Ale alespon se snazil, jinak nechapu, proc tam furt cpe Gameira, ten hrac je uplne mimo... No a k obranne cinnosti se radsi nebudu vyjadrovat vubec, to bylo k zbliti (hlavne teda Diakhaby, ostatne jako temer vzdy - jak vidim v sestave jeho jmeno, uz predem vim, ze to bude pruser a ja budu po zapase zase akorat nasranej)

  • Guedes ako Kang predvádzali podobné výkony. Kľučky, fintičky, prechod cez viacero hráčov a nič z toho akosi neprospelo pre *1*
    Na obranu Gameira, síce je mimo, skoro žiadnu poriadnu loptu nedostal. Jedine čo bolo najsľubnejšie, tak bola nahrávka pre Valleja.
    Ináč Tragéd sa ukázal, ale stále tvrdím, že je toho menej ako v minulú sezónu. Ináč horel aj Paulista a Guillamón...

  • Já si myslím že ten ,,chlapec" Diakhaby na La Ligu nemá... Inak podla mňa by prospelo vyhodiť Graciu, možno by mužstvo dostalo nový impulz...
    Povedzme si na rovinu, čo inšie zbýva ? Káder nezmeníte a možno nový trener by im ukázal inu cestu..
    Neviem, proste na toto sa pozerať nedá, ono by to možno ani tak nevadilo keby sa zbierali body častejšie, ten boj o záchranu bude ešte hustý.

  • Ale má *4* Od zranenia a ČK akosi nenaskočil dobre do zápasu *22*
    Ale Gracia to včera zbabral, pretože videl že je to zlé a i tak niečo urobil až 15 či 20 min do konca. To je trestuhodné *7*
    No jo. Zostupová hranica sa priblížila a Európa vzdialila *9*

  • V odpovědi na: mikita10sM

    Trenér se asi vyhazovat nebude, protože v tom případě by klub musel platit Graciovi. K tomuhle kroku by se prý (dle SuperDeporte) sáhlo, když by bylo už opravdu zle a když by Vale byla hodně blízko sestupového pásma. Ale v létě už prý změna trenéra půjde řešit bez nějakých vysokých poplatků, takže v sezóně 2021/2022 už zřejmě Netopýry povede někdo jiný *5* Ale třebaže jsme tentokrát prohráli, tak se sestupové pásmo přiblížilo jen o bod, takže z pohledu vedení není důvod k panice a výměně trenéra. I když na druhou stranu u Lima člověk nikdy neví.

  • V odpovědi na: ruty

    A kto by prišiel trénovať *1* Už nik poriadny to nechce *3*

  • Od doby co nehraje Garay jsou naše výsledky v hájí. Nedošel žádný zkušený stoper a Diakhaby sere co může *3*

  • Je pravda, že *1* doteraz nenašla schopného stopéra ku Paulistovi *3* Ale bohužial aj ten v poslednej dobe (po zranení) predvádza akési nevyrovnané výkony *3*

  • Tahle sezona je uz stejne v prdeli, tak bych stavěl ke Gabrielovi Huga i když bude Diakhaby zdravý a nevykartovaný. Sice je občas mimo, ale to je nezkušeností a tu zkušenost nabere pouze tím, že bude pravidelně hrát. Risknul bych to, že sice udělá teď nějaké chyby, ale poučí se z nich a příští sezonu bude lepší. Pořád má ten chlapec všechno před sebou a talent to bezesporu je

  • Ja by dal aj Ferka vyskúšať *4* A ak by sa vyplatil v obrane, tak *1* má možnosť predĺžiť hosťovanie na ďalšiu sezónu *13*

  • V odpovědi na: Harakant

    Tak jako pokud by nás prodloužení hostování nestálo nějak moc, tak proč ne. Klidně i bez nějakého většího zkoušení *14* Odejde Mangala, takže se místo uvolní. Sice se vrátí dvojice Jorge Saenz a Javi Jimenez, ale ani jeden toho moc nenahrál, takže to bude lepší ten Ferro v hrsti, než se snažit shánět někoho nového. Každopádně v sestavě bych upřednostňoval Guillamona, který je náš, zatímco Ferro tu bude furt jen na hostování. Takže když by tu hrál dobře, tak na jeho definitivní odkoupení stejně nebudeme mít. No a když by hrál blbě, tak by nám ho třeba Benfica nechala sice levně, ale nebyl by tu důvod si ho brát natrvalo. Takže jen ať se Guillamon pořádně vyhraje.

  • V odpovědi na: ruty

    Aby sa napokon nestalo to, že Ferro a Mangala odídu a jeho miesto zastúpia dvaja tebou spomenutý mladíci, ktorí si kopli do lopty ako Piccini *14* To bude opäť harakiri v obrane *1* K tomu kiksy Mouctara a faulovosť Huga *9* Pokiaľ vedenie *1* neuvoľní €, tak čau pa *37* Alebo jedine ak príchod niekoho kto je na voľnej nohe...