The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sudí pomohl Getafe k vítězství

Sudí pomohl Getafe k vítězství


Zápas plný kontroverzí a nadržování sudího domácímu týmu – tak se dá v krátkosti shrnout utkání Getafe s Valencií. Domácí šli do vedení díky krásné trefě Arambarriho, ale také hráli hodně drsně, ale místo červené karty pro Getafe ukázal sudí červenou kartu neoprávněně Diakhabymu a pohřbil tak definitivně naděje Valencie. Domácí následně přidali druhý a třetí gól.

1. POLOČAS

Oba týmy naskočily do zápasu velmi bojovně, a tak byly vidět více vyhecované souboje o míče a fauly, než střelecké příležitosti. Důkazem byla i krev v obličeji Josého Gayi, jenž dostal od Unala loktem.

Ve 24. minutě se domácí Unal dostal ke hlavičce po centru do vápna Valencie, ale nevýrazný pokus skončil mimo branku.

Na druhé straně pálil z dálky Kangin Lee, ale míč tečoval obránce na tribuny.

Ve 32. minutě chtěl Cabaco při rozehrávce udělat kličku, ale o míč ho připravil Kangin Lee, a tak obránce pohotovou „kosou“ odstranil Korejce. Bohužel však dostal pouze žlutou kartu, přitom Kangin by šel sám na brankáře.

Ve 39. minutě to byl Cillessen, kdo lovil míč ze sítě. Arambarri ze vzdálenosti cca 40-45 metrů vypálil přímo do horního rohu branky, na což gólman Netopýrů nestihl zareagovat. Getafe šlo do vedení 1:0.

2. POLOČAS

V 51. minutě sudí zaříznul Valencii. Diakhaby dostal špatnou přihrávku zpět na svojí polovinu, a když se jí snažil rychle odkopnout ke své brance, zavadil lehce o Maksimovice, avšak sudí udělil červenou kartu.

V 53. minutě už mohl pojistit vedení Unal, jemuž se odrazil míč od obránce do náběhu, ale ve volné pozici poslal míč po zemi mimo vzdálenější tyč.

Koncem 54. minuty museli Los Ché poslat do hry stopera, a tak se na plac dostal Guillamon za Musaha.

Jenže o minutu později Getafe pojistilo vedení, když si Mata zpracoval na hranici vápna míč hrudníkem a přes obránce se dostal ke střele, kterou poslal rovnou mezi nohama Cillessena – 2:0.

V 68. minutě se do hry dostal Kevin Gameiro, který vystřídal Račiče.

Sudí opět ukázal svoji tupost v 74. minutě, kdy Mata doběhl nákop za obranu a mohl jít sám na branku, ale Paulista lehce zatáhnul soupeře za dres, načež dostal červenou kartu. Naštěstí se nechal sudí přesvědčit, aby celou akci probral s VAR a zjistil tak, že udělil červenou kartu za dohrání akce, která byla ale ofsajdová. Kartu tedy naštěstí zrušil.

Do hry se v 81. minutě dostali Oliva a Cutrone, zatímco Maxi a Soler zamířili na tribuny.

V 82. minutě Wass krásným dlouhým pasem za obranu poslal do úniku Gameira, ale ten po doběhnutí do vápna vypálil po zpracování míče mimo branku.

Domácí zvládli v 87. minutě přidat i třetí branku, když po nadýchaném nákopu dopadl ve vápně míč před Aleňu, jenž jej sklepnul do dolního rohu branky – 3:0.

V 90. minutě mohl další gól přidat Kubo, ale ve volné pozici ve vápně napálil míč do tyče!

Do konce zápasu už se nic velkého nestalo a Getafe si tak mohlo připsat výhru 3:0.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
WassLein 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Oliva 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Cutrone 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)

  • Musaha by měl stejně jako Valleja dávat do zápasu až ke konci zápasu. Je to hráč kterej se umí na konci hecnout a pomoct týmu. Od začátku to prostě neodběhá*3* Já bych tam dal od začátku Lata*1*

  • Prosím vás aká neoprávnená červená ??????
    Ved to bola jasná redka, Diakhaby ho jasne skopol, na to srat že nechcel, ale proste toto je červená bez debaty...

  • Dobre, že skopnutie Wassa od Cabaca ostalo bez povšimnutia a tá jeho pytačka žltej pre Maxiho taktiež *37* Ten hráč mal byť už taktiež dávno pod sprchami...

  • Primárně bych hledal problém v naší totální neschopnosti si vypracovat jakoukoliv kloudnou příležitost. Jak ze hry, tak především je tristní, že za 1. poločas kopeme snad 8 rohů, 10 standartek a nejsme schopni ohrozit bránu soupeře.. Červená karta úplně zbytečná, Diakhaby opět ukázal, jak je nemotorný.. Pak už to byla z naší strany jen totální zoufalost. A k tomu 1. gólu - sice to trefil parádně, ale střela letěla dlouho z velké vzdálenosti, myslím, že lepší golman, než je Jasper, by to chytil.

  • To treba uznať, že *1* si nevie dokončiť svoje akcie a za prvý polčas ani jedna strela medzi 3 tyče. Ak dobre pamätám, tak tomu bol aj v druhom polčase. Či?
    Diakhaby sa ukázal. To áno, ale po akej dobe, ak nerátame maródku, predviedol takéto veci? Nie je tomu tak často ako v minulú sezónu. Na druhú stranu Gabriel nehrá to čo má a po zranení sa mu akosi nedarí nabehnúť do jeho starej dobrej formy *34*
    Jasper bol aspoň pre mňa trochu ďalej od brány a zato strelu len čuchal prstami a padol gól. Jaume tiež chyboval niekoľkokrát. Avšak Cillessen sa vrátil z dlhodobej maródky. Takže sa musí poriadne rozchytať *12*
    A keď sme už pri červenej karte, tak Cabaco ju mal vidieť v prvom dejstve taktiež. Ale rozhodcovia na čele s VARom ho omilostili. Ináč pískal ten istý hajzel ako prvý zápas, pokiaľ ma pamäť neklame...

  • Račić a Maxi boli zrelý po prvom polčase hodný na uterák *2* Maxi už dlhodobo je stratený. Trebalo by to nejako obmeniť... Uroš si asi vybral slabú chvíľku v blbý zápas *26*
    Ináč prečo radšej Musah a Vallejo nenastupujú do druhého dejstva? Rýchly, mrštný hráči, ktorí výborne prevetrajú obranu súpera.
    Kaktusovej hlave to opäť nešlo. A Gameiro opäť pálil šance *7* Klasika ako Maxi *37*
    Oliva vyzerá byť, že vie čo robí a zdá sa, keby ho Gracia viac zapojil, tak by posadil Solera na lavičku. Alebo možno aj Račića *31*
    Osobne by som videl radšej Ferra. Vyšší a menej faulujúci ako Hugo. Ten mal istý podiel na druhom góle taktiež *26*