The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia stále čeká na výhru

Valencia stále čeká na výhru


Netopýři nezlomili ligovou sérii bez výhry ani doma proti Cádizu. Sice měli zápas většinu doby pod kontrolou, ale nedokázali si vytvářet šance. Pak se prosadil hostující Lozano a před koncem zápasu zvládl už jen vyrovnat Maxi Gomez.

1. POLOČAS

V 17. minutě ale přiletěl do vápna Valencie na zadní tyč centr z pravého křídla a Jonsson napálil míč ze vzduchu jen těsně nad břevno!

Na druhé straně se konečně blýskli i domácí. Correia našel centrem před malým vápnem Maxiho, jenž hlavičkoval pod břevno, jenže gólman vytáhl ještě lepší zákrok s Cádiz podržel.

Netopýři byli ve 26. minutě nuceni poprvé střídat, a to když si Gameiro přivodil zranění. Na plac se tak neplánovaně dostal Kangin Lee.

Po dlouhé střelecké odmlce se domácí připomněli ve 37. minutě z kraje vápna Čeryšev, ale jeho střela jen projela vedle tyče branky.

2. POLOČAS

První šanci druhé půle měli hosté. Jonsson našel centrem do vápna Lozana, který v pádu hlavičkoval těsně vedle dolního rohu branky Los Ché.

Cadiz byl v druhé půli aktivnější a nakonec se dočkal gólu. Sražený centr se dostal do malého vápna na Choco Lozana, a ten zády k brance vypálil „nůžkami“ na Jaumeho, jenž si na míč sáhnul, ale pouze jej odklonil pod břevno. Hosté tak šli v 60. minutě do vedení 0:1.

Los Ché reagovali v 64. minutě střídáním. Alex Blanco přišel na plac za Yunuse Musaha.

Teprve v 68. minutě přidělali domácí práci Ledesmovi, když z velké dálky tvrdě vypálil Soler, ale gólman Cadizu vyrazil míč úspěšně.

V 72. minuty po rohovém kopu mohl Chocho Lozano přidat druhý gól ale svoji hlavičku poslal do tyče!

V 76. minutě podpořili domácí útok, když stáhli Wasse a do hry nasadili Sobrina.

Domácí se nakonec dočkali v 79. minutě vyrovnání. Nákop Gayi od levého okraje vápna našel u zadní tyče volného Maxiho, jenž hlavou neomylně vyrovnal skóre.

Valencia usilovala o obrat zápasu, jenže v dalších minutách se jí nedařilo dostat se na polovině soupeře k pořádnému zakončení.

Zato k dobrému zakončení se dostal v 94. minutě Jonsson, ale zpoza vápna vypálil po zemi tvrdě jen těsně vedle branky. Oba týmy se tak rozešly za stavu 1:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Guiilamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Yunus 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Blanco 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Sobrino 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Co si budeme povídat, bod je pro nás prostě málo *3* Sice jsme slavně opustili sestupové pásmo, ale Elche, s kterým jsme se prohodili, má jaksi dva zápasy k dobru. A klidně jsme včera měli na víc, ale naše optická převaha byla jaksi jalová, takže ani moc nevedla k zakončení.

    Z našich si zaslouží uznání především Gaya, ten tam jezdil nahoru dolů, zapojoval se do kombinace, centroval ... však i náš jediný gól padl po jeho centru. To pravá strana teda nic moc. Na Correiu moc velká očekávání nemáme, i když nemusel by soupeře k naší bráně pouštět tak lehce, jako před gólem Cadizu, takže jsem byl více zklamaný z Musaha, protože toho včera prostě nebylo vidět. A ten už ukázal, že dokáže lepší věci.

    Jinak na Messengeru byl kritizován Kangin Lee, no mně jeho výkon nepřišel až tak zlý. Hned po příchodu tam pěkným obloučkem za obranu našel Maxiho, který si bohužel míč nezpracoval, ale alespoň z toho byla standardka. I dál se celkem slušně zapojoval do tvorby hry, třebaže se mi zdálo, že hrál dost staženě a někdy tak byl až za Solerem. Na to že střídal hrotového útočníka, tedy Gameira, tak na jeho pozici se teda ani vzdáleně nepohyboval. Ale je škoda, že někdy nevystřelil. Jednou tam kličkama hezky rozhýbal obránce Cadizu, že se mohl pokusit ho obstřelit, ale on ještě prostrkával míč na Cherysheva. Ale jinak mi opravdu nepřišel výrazně špatný. Snažil se hrát spíše na jistotu, takže možná zaslouží kritiku, že zpomaloval hru. Na druhou stranu, pokud by se pokoušel o nějaké nejisté přihrávky, které by mu nevycházely, tak by byl pro změnu kritizován, že jen ztrácí míče. Si nevybere *14* No a pak je taky hlavní otázka, jestli by někdo jiný na jeho fleku byl výrazně lepší? *15*

  • No co ? Ustoji to Gracia ? *22*

  • V odpovědi na: mikita10sM

    Šanci má. Když chtěl končit sám po letním přestupovém období, protože vedení jen prodávalo, ale nikoho nepřivedlo, tak zůstal, protože by se jinak musel vyplatit. Teď by ho možná i vedení chtělo pustit, ale naopak by samozřejmě muselo zaplatit jemu předčasné ukončení smlouvy. A na to asi klub finance taky nemá. Takže to může dopadnout tak, že Gracia vlastně bude nadále někde, kde už v říjnu nechtěl být, a kde ho ani jeho šéf nechce *14*

  • V odpovědi na: ruty

    Začarovaný kruh *14*

  • Zápasov je ešte dosť a uvidíme ako si *1* poradí s posilami či bez nich. Teraz sa zdá, že ten bod je málo, ale v konečnom dôsledku top môže byť veľmi rozhodujúci bod pre nás.

  • Tento káder na stred tabulky rozhodne má, ale problém bude skôr v motivácii hráčov a poslúchaní trénera. V tej hre nie je vidieť žiadny systém a pochybujem že hráči robia to, čo Gracia od nich vyžaduje...

  • V odpovědi na: netopier

    Povedal by som, že systém tam je, ale len na určitých pozíciach. Mať tie body, o ktoré *1* prišla, tak istotne by bol tím vyššie. Avšak i tu treba podotknúť to, že niektoré posty nemajú adekvátnu formu, úroveň či výkonnosť. Jalovosť a neschopnosť nenapraví jeden zápas , pričom z ďalších xy v rade ide o hrôzu, zúfalstvo a jalovosť.

  • No já tam teda rozhodne žiadny nevidím veru, mne to príde všetko hra na náhodu, a smerom dopredu si povedzme od 2 sezony Marcelina tam sme hrozný, v tej jeho prvej sezone sme hrali skvelý utočný futbal s pevnou defenzívou, no potom to už len stagnovalo. Všeobecne si nevieme vypracovať šance a sú to len náhodné centry ktoré raz za uhorský rok vyjdú .ňOch bude to ešte des a hrúza si myslím.
    Len sa bojím že ked spadneme do 2 ligy tak dopadneme ako La Coruna...

  • ano nevieme si vypracovat sance,to iste minulu sezonu,je to hlavne kvoli slabej zalohe,nepracuje tak ako by mala

  • V odpovědi na: jansosom

    Musím protestovať, pretože šance si *1* vie pripraviť. Či sa k nim dostanú náhodne alebo vystrúhajú niečo nacvičené či cez signál, tak to je úplne jedno. Skôr by som povedal, že koniec všetkých akcií je mizerný. Už som skôr písal o jalovosti v útoku. Ani Graciovi preferovaný hráči nepodávajú to čo by mali. Maxi je perspektíva. Manu taktiež, ale je stále vidieť, že on je skôr adept pre druhý polčas, kde ubehá obranu súpera. Gameiro už pomaly, ale isto zhasína. Ak odohrá 25 zápasov za *1* v túto sezónu, tak dostane o rok naviac, ale čo pochybujem, že to vedenie dovolí. Sobrino je proste babrák a bodaj by ho Cádiz rovno kúpil! Kang má sa ešte čo učiť a treba minúty. Talent nesporný, tak dúfajme, že ich dostane a bude ťahať ofenzívu a napokon ostane na Mestalli. Guedes už dlhodobo nepredvádza výkony hodné jeho ceny. Ja by som povedal, že je to presne taký istý problém ako Cillessen. Je na počudovanie, že Gracia i pri takej biede v útoku či absencii nepovolá Navarra. K tomu sa v lete zbavili J. Escobara. To je strašné!

  • V odpovědi na: jansosom

    V minulé sezóně jsme si šance určitě vypracovávat museli, protože snad při každém utkání jsem v diskuzi na Messengeru četl, že jen Rodrigo minimálně tři zahodil *14*

  • V odpovědi na: jansosom

    To čo píše ruty je pravda. Na Rodriga sa furt kydalo, že koľko šancí chlapec furt spáli *16*

  • V odpovědi na: jansosom

    tak netvrdim,ze si ziadne nevypracujeme,ale je to zalostne malo,resp. polosance,ano Rodrigo bol spalovac sanci ked sa dostal do nejakej,ale kopu zapasov vlani sme ledva mali strely,vsak nas prehanali ovela slabsie muzstva,ci uz v strelbe,alebo aj v sanciach,az z toho velakrat boleli oci,kolkokrat som si povedal,ze uz ich nebudem pozerat,lebo sa to zle kuka.