The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia získala proti Huesce utrápený bod

Valencia získala proti Huesce utrápený bod


Valencia si nedokázala poradit s ligovým nováčkem Huescou, naopak sama byla blízko prohře. Netopýři šli sice do vedení zásluhou Wasse, ale hosté si v druhé půli připravili tolik šancí, že nakonec alespoň jednu z nich proměnili a zařídili tak konečný stav 1:1.

1. POLOČAS

Začátek utkání byl velmi vlažný a na pořádnou šanci se čekalo poměrně dlouho. Hosté stihli v úvodu akorát centr Galána, jenž našel u tyče valencijské branky nabíhajícího Rafu Mira, jenž ale hlavou zamířil mimo branku.

Až ve 24. minutě měl blízko k šanci či penaltě Vallejo, jenž si ve vápně, zády k brance, převzal přihrávku, ale než stihl otočku, zezadu k němu přistoupil prudce Pedro López a útočník Netopýrů se poroučel k zemi. Sudí ještě přezkoumal situaci přes VAR, ale penaltu nenařídil.

Nakonec z ničeho nic udeřil ve 38. minutě Wass, jenž z kraje hřiště zahrával skákavý centr do pokutového území, jenže nikdo se toho centru nedotknul a míč tak překvapivě doskákal na zadní tyč a ocitl se v brance.

Trochu zoufale zkusil z veliké dálky vypálit dělovku ve 45. minutě na branku Valencie Seoane, ale míč se zakroutil přesně na opačnou stranu, než hráč potřeboval a skončil tak daleko od branky.

2. POLOČAS

Do druhého poločasu nastoupila Huesca s celkem aktivně, ale bez šancí. Hra se pak vyrovnala a až v 61. minutě přišla velká šance. Míč se z vápna Valencie odrazil ke hranici vápna, odkud z voleje pálil Okazaki přímo pod břevno, ale Jaume ukázal skvělé reflexy! Jen o chvíli později propadl míč při rohovém kopu až na zadní tyč na volného Ferreira, ale Jaume opět skvělým zákrokem vytěsnil míč.

Následoval další rohový kop. Tentokrát se míč snesl na hlavu Siovase, a ten lehkým obloučkem hlavičkoval do horního horu, kam už Jaume nestihl pořádně dosáhnout, a tak bylo v 63. minutě vyrovnáno na 1:1.

Okamžitě po gólu poslal kouč na hřiště Gameira a Musaha, zatímco z placu byli staženi Vallejo a Jason.

V 73. minutě už mohlo být otočeno. Na dlouhý nákop do vápna Valencie dosáhnul Okazaki a z voleje přímo napálil břevno branky!

O tři minuty později zkusil na druhé straně vypálit zpoza vápna do dolního rohu branky Kondogbia, ale gólman Fernández byl včas na místě.

Pět minut před koncem základní hrací doby se poroučel ze hry Guedes  a šanci dostal mladík Kangin Lee.

V 87. minutě Guillamon zazmatkoval před svým vápnem a nechal se napadajícím Mosquerou obrat o míč, naštěstí však následně zachránil svůj tým dalším výborným zákrokem Jaume.

Na druhé straně se dostal mezi dvěma obránci do dobré příležitosti Gameiro, ale svoji dělovku poslal jen těsně nad branku.

V nastaveném čase ještě vystřídal Račiče Esquerdo, ale nic podstatného se už nestalo, a tak byl zápas ukončen za stavu 1:1.

  • Skôr by som povedal, že mizerne šťastný gól to bol zo strany *1*
    V útoku poriadneho nič nepredviedli. Čo pamätám, tak jedine strelu od Kondogbiu a Gameira.
    Ináč to bola hotová katastrofa *38* Nechápem teraz, že ako vykruhlili tie 4 góly do siete Levante *10*