The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dva rozdílné poločasy a Valencia bez bodů

Dva rozdílné poločasy a Valencia bez bodů


Čtvrteční zápas Realu Madrid s Valencií byl o dvou zcela rozdílných poločasech. Zatímco v tom prvním měla Valencia šance a vstřelila neuznaný gól, v tom druhém se nezmohla na nic a nakonec dvakrát inkasovala a nic na tom nezměnil jinak skvěle chytající Cillessen.

1. POLOČAS

První čtyři minuty utkání, odehrané kompletně na polovině Valencie, zkusil zakončit přízemní střelou ze střední vzdálenosti Varane, ale pro Cillessena jeho pokus nebyl žádným problémem.

Úvodní desetimunutovku pak uzavřel Kroos, jehož ve vápně Valencie nikdo nepokryl, takže si stihl zpracovat prudkou nahrávku a hbitě vyslat dělovku pod břevno, ale Cillessen vytáhl dobrý zákrok.

Horší už to bylo v úvodu 12. minuty, kdy hosté nechali při protiútoku domácím dost místa na kombinaci okolo vracejícího se Mangaly, načež jako poslední ve vápně zakončoval Hazard, ale Cillessen opět čaroval.

Krátce poté pálil Kroos ze střední vzdálenosti, ale opět pouze do rukavic Cillessena.

Trocha vzrušení na druhé straně přišla konečně až po čtvrthodině hry, kdy domácím utekl Rodrigo, ale míč poslal okolo brankáře do vzdálenější tyče!

Rodrigo se branky dočkal ve 21. minutě. Soler nevěděl na hranici vápna, co s míčem, pak ale zahlédl do skrumáže hráčů nabíhajícího Rodriga a poslal jej přes nohy zaclánějícího Maxiho do malého vápna a Rodrigo už jen zametl míč do sítě. Sudí ale poté celý gól zkoumal přes VAR a gól kvůli těsnému ofsajdu Maxiho anuloval.

Další ze svých kouzel musel Cillessen tasit koncem 29. minuty, kdy obrana laxně nechala Carvalaja projít z kraje vápna až k tyči a vystřelit, ale Cillessen přízemní střelu vyrazil nohou.

Dlouhé minuty pak následoval obvyklý obraz hry, kdy Real Madrid držel míč na polovině Valencie a zoufale se snažil něco vymyslet, zatímco Los Ché se spoléhali více na obranu a protiútoky.

Pak se až v úvodu 44. minuty ozval tvrdou dělovkou k tyči Kondogbia a Courtois měl co dělat, aby vyškrábl rukavicemi jeho projektil do bezpečí.

Sudí nastavil pět minut, a málem se šlo do kabin za změněného stavu. Maxi totiž z okraje vápna přehodil linii obránců a míč dopadl na kopačky úplně volnému Ferranovi, jenže ten se zpracovával míč tak dlouho, až svou šanci prováhal a do střely mu skočil obránce.

Na druhé straně se osmělil ke střele zpoza vápna Hazard, ale přízemní střela do dolního rohu nebyla dost razantní, aby jí nestihl brankář Netopýrů skrýt v náručí.

2. POLOČAS

Druhý poločas navázal svým obrazem na ten první, takže se hrálo opět převážně na polovině Valencie. Jenže až do 58. minuty se domácí do šance nedostali, pouze obléhali brankoviště Netopýrů. Pak zpoza vápna vypálil dělovku doprostřed branky a Cillessen si tak oprášil rukavic.

První vlna střídání na straně Valencie přišla v 59. minutě. Ferran a Maxi šli ze hry a na plac zamířili Guedes s Gameirem.

Právě čerstvý Gameiro o dvě minuty později přihrál zpět na svoji polovinu a nerozhlédl se, poslal tak míč akorát Modricovi, ten okamžitě posunul k vápnu na Hazarda, a ten přihrál okolo posledního stopera do volného místa Benzemovi, jenž střelou do dolního rohu otevřel skóre – 1:0.

V 65. minutě Modric z kraje vápna napřáhl a vyslal zakroucenou střelu k tyči, jenž musel ze všech sil krotit hostující gólman.

Další dvě střídání provedli hosté v 69. minutě. Parejo a Soler šli ze hry a Čeryšev s Coquelinem na plac.

V 73. minutě se na plac dostal po dlouhých měsících Asensio a krátce poté si připsal i gól. Mendy se zbavil u kraje vápna Wasse a pak poslal míč do malého vápna, kde jej Asensio sklepl za záda Cillessena – 2:0.

Následovalo poslední střídání Valencie, kdy Rodriga nahradil Kangin Lee.

Valencia hrála jako by se nic nedělo, i nadále to byl Real, kdo určoval tempo hry, což logicky vyústilo v 86. minutě ve 3. gól. Kroos nahodil dlouhý centr do vápna Valencie, kde jej Asensio posunul ke značce pokutového kopu na Benzemu, jenž si při zpracování elegantně nadhodil míč a zcela nekompromisně jej z voleje uklidil přesně do horního rohu branky.

Aby toho ještě nebylo málo, Kangin v souboji o míč okopával zezadu nohy Ramosovi, za což viděl zcela nepochopitelně přímou červenou kartu.

V nastavení mohl ještě přidat další gól Kroos, jenž si naskočil ve vápně Valencie na centr, ale poslal jej hlavou těsně vedle branky. Nakonec rozhodčí po 4 minutách nastavení ukončil zápas za konečného stavu 3:0.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Mangala 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Kondogbia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Rodrigo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.