The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Na Valencii čeká obtížný úkol - získat body proti Realu Madrid

Na Valencii čeká obtížný úkol - získat body proti Realu Madrid


Poměrně dlouhý odpočinek dostala Valencia ve zrychleném herním režimu. Ve čtvrtek pozdě večer uzavře posledním utkáním 29. kolo španělské La Ligy. Na svěřence trenéra Celadese čeká těžký soupeř, od 22:00 nastoupí proti Realu Madrid.

Pouhá remíza proti Levante se hned projevila na postavení v tabulce

První utkání po tříměsíční pauze se neslo v duchu neškodného fotbalu. Levante přijelo na Mestallu s cílem neinkasovat a Netopýři směrem dopředu produktivní moc nebyli. První branka padla až v 89. minutě, na kterou hostujicí Levante dokázalo odpovědět v 8. minutě nastavení a vyrovnat stav utkání.

Ztráty dvou bodů využil Villarreal, který jak v předešlém kole, tak v momentálním kole zvítězil a sesunul Valencii na 8. pozici. Granada na 9. pozici už nyní ztrácí pouze jeden bod. Ve čtvrtek večer dostanou Netopýři šanci získat body, ale proti Realu Madrid to bude opravdu složité. V nejlepším případě se Netopýři mohou posunout zpět na 7. pozici a pokud Atletico Madrid nebude úspěšné v Osasuně, poté by Los Che mohlo mít na kontě stejně bodů.

Valencia na San Bernabeu naposledy zvítězila v roce 2008, ale zde se hrát nyní nebude

Valencia na stadionu San Bernabeu je dlouhodobě neúspěšná, ale nyní na stadionu probíhají rekonstrukce. Real Madrid svoje domací zápasy proto odehraje na stadionu Alfreda Stefana, který je domovem pro celek Real Madrid Castilla. Už v minulém kole se Bilý balet představil na tomto malém stadionu proti Eibaru a v první půli utkání šel do tříbrankového vedení. Utkání nakonec skončilo 3:1. Real Madrid zůstává v tabulce na druhém místě a snaží se dohat první Barcelonu. Ve 29. kole již Barcelona dokázala porazit Leganes, a tak Real Madrid si nebude chtít nechat Barcelonu utéct z dohledu.

Valencia se bude snažit udolat nejlépe bránicí tým sezóny

Real Madrid v tomto ročníku inkasoval pouze 20 branek, tedy pouze pohých 0,71 branek za utkání. To Valencia v tomto ohledu je dosti děravější a inakasovala přešně dvakrát více branek. Směrem dopředu Netopýři velkou ofenzivní silou nedisponují, takže prosadit se v pátek večer nebude lehký úkol. K útočnému snažení může Valencia využít všechny svoje útočníky. Jedinými absencemi původně měli být Garay a Piccini a všichni doufali, že Paulista bude již k dalšímu utkání připraven. Bohužel při zveřejnění dnešní soupisky jsme se dozěděli, že Gabriel Paulista bude opět chybět. Do utkání mohou nakočit pouze tři stopeři, a to Guillamon, Diakhaby a Mangala.

Ubránit venkovní bezbrankovou remízu není dobrý nápad

Přijet na utkání proti Realu Madrid a snažit se neinkasovat ani jednu branku není dobrý nápad. Takový počin se Netopýrům povedl naposledy v roce 1996, od té doby vždy Valencia na půdě Bílého baletu alespoň jedenkrát za zápas inkasovala. Co se týče historicky nejbližších utkáních, tak v nich dokázala Valencia zvítězit na jaře roku 2019. V současné sezóně první vzájemný duel skončil remízou 1:1 na Mestalle. Poté se oba týmy potkali ještě jednou v lednu v novém formátu SuperPoháru, kde Real Madrid zvítězil poměrem 3:1.

Základní informace

Real Madrid - Valencia CF; 29. kolo La Ligy 2019/2020; čtvrtek 18. 6. 2020 ve 22:00

Předpokládané sestavy

Real Madrid: Courtois, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Kros, Casemiro, Modrič, Hazard, Benzema, Bale

Valencia CF: Cillesseon, Gaya, Diakahby, Guillemon, Wass, Soler, Parejo, Coquelin, Ferran, Rodrigo, Gameiro

 

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

 

Obrázek

  • Jsem na to dneska zvědavý, ale na druhou stranu nevím, jestli na to vůbec koukat, protože když se hraje takhle pozdě, tak když vydržím koukat až do konce, tak často chodím spát naštvaný dík těm našim inkasovaným gólům v závěrečných minutách a druhý den jsem rozespalý. Jestli nebude lepší se vyspat a maximálně si druhý den postesknout, že jsem holt neviděl skvělý valencijský mač *14* No favorit dnes určitě nejsme, ale již několikrát se prokázalo, že se nám třeba v takových zápasech hraje líp. V letošní sezóně třeba na Chelsea vítězství po ligovém debaklu s Barcelonou, vítězství na Ajaxu nebo vítězství doma nad Barcou. Nebylo by špatné na tyto výsledky navázat *1*

    Bohužel naše forma je očividně špatná. Nějaké dlouhé série se úplně nedají brát za bernou minci, když se teď tři měsíce nehrálo, nicméně faktem je, že z posledních devíti soutěžních utkání jsme vyhráli jen jednou a naopak jsme během této série vypadli z Copa del Rey a z Ligy mistrů.

    Možná se vedení mělo opravdu pokusit někoho přivést, když mělo pro dlouhodobé zranění Garaye možnost. Protože když Celades očividně nevěří Mangalovi a zranil se Gabriel, tak už nám z áčka zbyl na stopera jen Mr. Kiks *3* Mimochodem Celades na předzápasové tiskové konferenci řekl, že Diakhabyho nezatracuje ... ale na tréninku pracoval ve středu obrany s dvojicí Coquelin a Guillamon *5*

  • Jdeme hrát proti Realu, což je prostě atraktivní zápas, ale .... Očekávám, že tam pojedeme bránit, takže fotbalu co by mě potěšil tam moc nebude leda tak pro fanoušky Realu. Potom časem dostaneme nějaký góly a tím zápas skončí a člověk půjde spát smutný pozdě večer a ráno se mu nebude chtít vstávat :D

  • Ja si stavím na výhru Vale za 5€ abo 10€. Kurz na Vale je 8. Z toho čmuchám dobre prachy *22*