The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Opět bez venkovní výhry...

Opět bez venkovní výhry...


Valencia čeká na ligovou výhru venku už od začátku prosince 2019, a tento stav se nezmění ani po utkání na půdě Alavésu. Netopýry poslal v první půli do vedení skvělým přímým kopem Parejo, ale v druhé půli dokázali domácí vyrovnat na 1:1.

1. POLOČAS

Úvod zápasu byl mírnějšího rázu bez šancí na obou stranách, avšak aktivnější byl směrem dopředu Alavés.

Až ve 20. minutě přišla první střela zápasu, kdy si Parejo zpracoval hrudníkem míč odražený z vápna Alavésu, ale pak jej poslal střelou vysoko nad břevno.

Prví zajímává šance byla na hostující straně. Gameiro při protiútoku přenesl míč do vápna nabíhajícímu Čeryševovi a bránící Navarro propustil na Rusa míč. Čeryšev zblízka poslal míč okolo vybíhajícího brankáře, který jej ve skluzu lehce podrazil. Míč se do branky neměl šanci dostat díky dalšímu obránci a penalta se také nepískala.

Další dobrá šance přistála ve 32. minutě na kopačce Solera, k němuž se dostal skákavý míč před vápnem soupeře, ale jeho dělovku z voleje tečoval mimo hřiště domácí hráč a navíc byl Soler faulován. Přímý kop si vzal na starosti Parejo, jenž míč umístil nechytatelně do horního rohu a poslal Netopýry do vedení 0:1!

Na druhé straně se na konci 37. minuty po centru z křídla dostal ke hlavičce Lucas Perez, ale míč poslal přímo do náruče Cillessena.

První poločas si už Valencia pohlídala. Soupeře k ničemu nepustila, ale sama další gól nepřidala.

2. POLOČAS

V úvodu druhé půle byli domácí velmi aktivní a Valencia se musela hodně bránit.

V 59. minutě pak udeřila Valencia, když Netopýři rozhodili domácí obranu a Čeryšev centroval k protější tyči, kde volný Florenzi z voleje přestřelil odkrytou branku.

Hosté poprvé střídali v 65. minutě, kdy Florenziho nahradil Coquelin. O 7 minut později nahradil Gameira Guedes a hned poté hosté inkasovali. Nákop do vápna Valencie se odrazil k Lucasovi, ale ten propustil míč na volného Méndeze, jenž propálil Cillessena a vyrovnal tak na 1:1.

Na plac se tak dostal v 82. minutě Rodrigo, jenž naradil Čeryševa.

V úvodu 88. minuty měl na kopčace gól Lucas Perez, jenž před Cillessenem o pouhé centimetry nedosáhnul na míč vyslaný z levého křídla.

V 90: mintuě navíc nákop na polovinu Valencie propustila hostující obrana až k vápnu, kde byl volný Joselu, ale jeho střelu zblízka Cillessen vychytal.

Sudí nastavil ještě 5 minut, v nichž byli nebezpečnější domácí, ale i přesto už utkání žádné drama nepřineslo, a tak se týmy rozošly smírně 1:1.

  • Klasika... Vedení o gól z prvního poločasu nikdy nedopadne dobře, protože ten druhý poločas vždy stojí za hovno. *30**30* Za Marcelina většinou první poločas stál za hovno, ale druhý poločas to byla jízda. Tohle se nedá, dáme sezónu bez prohry doma, ale ve výsledku budeme rádi vůbec za postup do EL. *34*

  • Vyšupli trénera, ktorý stál za to... Ktorý im urobil úspech. Karma je zdarma. Karma je sviňa

  • Nové rozostavenie. Nie to posné furt 4-4-2. Zo začiatku sa oťukali a išlo im to potom. Polčas ukončili výhrou. Ale to čo bolo potom. Čisté bránenie. Nechali domácich hrať a skoro sa im to vypomstilo i prehrou. Nenávidím ich štýl keď vyhrávajú. O gól, dva či tri...