The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Netopýři začali znovu bojovat o Bryana

Netopýři začali znovu bojovat o Bryana


Valencia se začala tento týden opět usilovně snažit o získání staronové posily Bryana Gila z Tottenhamu Hotspur.

Bryan Gil přišel v polovině minulé sezóny z Tottenhamu na hostování právě do Valencie. Jeho přestup se ukázal pro tým z pobřeží Španělska jako „majstrštyk“. Skvělé výkony tohoto křídelníka z něj udělaly miláčka fanoušků Los Ché. Sezóna ale uplynula a on se musel vrátit zpět do Anglie.

Ačkoliv se nedařilo oběma stranám dojednat opětovné hostování tohoto hráče, nyní se podle Sportitalia Valencia opět obrátila na Tottenham ve snaze přivést jednadvacetiletého Bryana zpět na Mestallu. Hráč se měl údajně již domluvit na podmínkách s Valencií a nyní čeká na dohodu klubů. Zatímco Valencia obnovila své snahy, Tottenham jeho přestup blokuje, a tak je před námi zřejmě ještě obtížné vyjednávání. Proto Netopýři mají v záloze ještě další dvě alternativy, jimiž jsou Timothy Weah (Lille) a Nacho Pussetto (Watford).

Jelikož se Bryan ve Valencii během minulé sezóny rozehrál a stal se nepostradatelným pro základní sestavu, počítá s tím, že v příští sezóně bude hrát pravidelně, což by mu mohla Valencia zajistit, obzvláště po odchodu Goncala Guedese. Naopak pravidelné herní vytížení by v Londýně neměl jisté, protože i přesto, že jeho výkony na trénincích prý byly obdivuhodné, při dvou úvodních kolech Premier League se stále ještě nedostal na trávník, a to ani jako střídající hráč.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.