The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Longoria přiznal, že Marseille jedná o Wassovi

Longoria přiznal, že Marseille jedná o Wassovi


Francouzský Olympique Marseille do svých řad lanaří valencijského univerzála Daniela Wasse, což nyní přiznal i prezident francouzského klubu Pablo Longoria.

Po loňských odchodech klíčových hráčů Coquelina a Pareja se zdá, že podobný osud se naplní i u dánského reprezentanta, ačkoliv se očekávalo, že s příchodem nového trenéra Pepe Bordaláse už k takovým situacím docházet nebude.

„Mám obrovský respekt k Danielovi, jehož znám z Valencie. Je zde jistý zájem projevený vůči hráči i klubu. Ale jsou to obtížná jednání s hráčem, má kontrakt do června 2022. Valencia se pokoušela jej prodloužit. Budeme si muset počkat a uvidíme, jaké budou další možnosti,“ uvedl Longoria, který byl za éry kouče Marcelina sportovním ředitelem právě ve Valencii. V létě 2020 se Longoria stal sportovním ředitelem v Marseille a letos byl jmenován do pozice prezidenta klubu.

Wass je v kádru Netopýrů od roku 2018, kam přestoupil z Celty Vigo. Ve svých 32 letech má před sebou poslední rok stávajícího kontraktu, což v zásadě připouští dva scénáře: Valencia Wasse chce a dokáže s ním prodloužit smlouvu. Nebo Valencia s Wassem neprodlouží a zpeněží jej ještě letos, aby za rok neodcházel z klubu zdarma jako volný hráč.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.