The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

OFICIÁLNĚ: Omar Alderete novým Netopýrem

OFICIÁLNĚ: Omar Alderete novým Netopýrem


Trenér Valencie Jose Bordalas má důvod ke spokojenosti. Zatímco jeho předchůdce na lavičce Los Che Javi Gracia musel před rokem přetrpět velký letní výprodej, který nezmírnila žádná posila, tak Bordalas má již na startu letní přípravy první posilu. Na hostování z Hetrhy Berlín přichází paraguayský reprezentační stoper Omar Alderete.

Ve včerejším článku jsme vás informovali, že již Aldarete přicestoval na východošpanělské pobřeží a že po nezbytné lékařské prohlídce podepíše s Valencií smlouvu. To se i stalo a před necelou hodinou Netopýři na klubovém webu oznámili příchod nové posily následujícím prohlášením: „Klub Valencia CF dosáhl dohody s klubem Hertha BSC o získání paraguayského reprezentačního stopera Omara Aldereteho. Čtyřiadvacetiletý obránce přichází na roční hostování a klub má možnost hráče následně koupit nastálo. Po podpisu smlouvy bude Omar Alderete představen veřejnosti a následně se připojí k předsezónní přípravě, kterou klub absolvuje v Oliva Nova Beach & Golf Resort.“ Oznámení příchodu nové posily na Mestallu doprovázelo i zveřejnění dvou videí na sociálních sítích klubu. V prvním Aldereteho ve Valencii vítal dosud poslední Netopýr původem z Paraguaje, tedy útočník Nelson Haedo Valdez, zatímco v tom druhém byl sestřih fotbalových akcí nové valencijské posily.

Valencia má tedy první posilu pro sezónu 2021/2022. Alderete obsadí místo uvolněné odchodem Eliaquima Mangaly, kterému ve Valencii 30. června skončila smlouva. Pep Bordalas tak má nyní v áčku k dispozici čtyři stopery, a to Omara Aldereteho, Gabriela Paulistu, Huga Guillamona a Mouctara Diakhabyho. Dle dřívějších Bordalasových prohlášení si nový valencijský trenér přeje ještě alespoň příchody záložníka a útočníka. Uvidíme tedy, zda se dočká i jich.

Mimochodem i v případě Aldereteho Valencia pokračuje v přivádění posil pouze formou hostování. Naposledy Netopýři nakupovali na konci letního přestupového období roku 2019, kdy na Mestallu zamířil Thierry Correia ze Sportingu Lisabon. Od té doby přicházeli noví hráči jen na hostování. V lednu roku 2020 takto Valencii na půl roku posílil pravý bek Alessandro Florenzi z AS Řím. V letním přestupovém období roku 2020 nepřišel vůbec nikdo nový, nepočítáme-li návraty z hostování a přesuny mladíků z rezervního týmu do áčka. To však nebyl úplně šťastný tah a v zimním přestupovém období roku 2021 zamířily na Mestallu hned tři nové tváře, a to útočník Patrick Cutrone z Wolverhamptonu, záložník Christian Oliva z Cagliari a obránce Ferro z Benficy Lisabon. Všichni tři samozřejmě pouze na hostování. A teď tedy série hostování pokračuje příchodem Omara Aldereteho z Herthy Berlín.

  • Vitaj Omar! Dúfam, že budeš skvelým bijcom v obranom a *1* neskôr zaktivuje opciu pre trvalý odkup *12*
    Mimo iného *35* Nikde nie je zmienka o povinnom odkupe pri prebojovani sa do EL alebo LM. Žeby fámy? *18*

  • V odpovědi na: Harakant

    Těžko říct, jak to s tou opcí je. Valencia v oficiálním prohlášení píše, že má možnost hráče po sezóně koupit nastálo. Hertha v oficiálním prohlášení píše, že po sezóně může vstoupit v platnost opce na přestup. Takže se ta prohlášení klubů dají vyložit trochu jinak. Dle Valencie to vypadá, že by to mělo záležet jen na uvážení španělského klubu. Ale dle Herthy se zdá, že pokud bude něco splněno, tak že ho bude muset Vale koupit. Ovšem nepíše se, jaké musejí být splněny podmínky, aby se tak stalo. Bylo by to v tom případě postupu do pohárové Evropy jak média spekulovala? Jinak četl jsem nějaký španělský komentář a tam se dokonce přímo psalo, že jsme Aldereteho získali s odloženým časem nákupu. Tedy přišel teď jakože na hostování, ale za rok ho stejně budeme muset koupit, takže jsem okamžik zaplacení jen o rok odložili. Kde je přesně pravda, to se snad z nějakých článků dozvíme během roku.

  • V odpovědi na: ruty

    Pravda bude asi niekde uprostred *18* *37*

  • Čo je zač? Videli ste ho niekto hrať v bundeslige?

  • V odpovědi na: netopier

    Na to máš internet *9**37*

  • V odpovědi na: Harakant

    Zajímavý počin. Připomíná mi to něco jako přestup Mustafiho, který přišel na Mestallu po odehrání 1-2 aktivních sezón ve velkém fotbale. Tak snad z něho se vyklube také solidní obránce :)