The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia nakonec získala 3 posily

Valencia nakonec získala 3 posily


Valencia v závěru přestupového období nakonec posílila hned na třech postech. Formou hostování získala obránce, záložníka a útočníka.

Jak již bylo předesláno v předchozích článcích, Valencia pracovala na příchodu útočníka Cutroneho. Oznámení o jeho přestupu na Mestallu tak není ničím nečekaným. Třiadvacetiletý Ital, který má kontrakt s Wolverhamptonem, míří na Mestallu z hostování ve Fiorentině, kde v této sezóně nastupoval pouze jako střídající hráč. V tomto ročníku má odehráno 384 minut a na svoji první branku stále čeká. V šatně Valencie mu uvolní místo odcházející Sobrino. Zatím není známo, zda má Valencia i práva na trvalé odkoupení hráče po skončení hostování.

Během včerejšího odpoledne se stal oficiálně hráčem Netopýrů také Francisco Reis Ferreira, rovněž známý jako Ferro. Ani jeho přestup není ničím neočekávaným. Třiadvacetiletý Portugalec, nastupující na pozici stopera, se dostal v této sezóně trochu do hry až když jeho kolegy Otamendiho a Verthongena schvátil Covid-19, jinak nebyl využívaným hráčem. I on se k Valencii připojí na zápůjčku až do konce sezóny, a to bez opce na trvalý odkup.

Třetí posilou, jejíž podepsání je už pouze formalita, která by měla být dokončena během dneška, je Christian Oliva. Čtyřiadvacetiletý Uruguayec se letos objevil ve 12 zápasech italského Cagliari, většinou coby střídající hráč. Jeho přirozeným postem je defenzivní záložník, případně středový záložník. I on by měl na Mestalle zůstat do léta.

Není překvapivé, že přestupy si neřeší sám kouč Gracia, nýbrž je automaticky provádí vedení Valencie bez něj samotného, jak přiznal v rozhovoru po sobotním utkání, kdy jasně uvedl, že jej nikdo neinformoval o odchodu Sobrina a příchodu Cutroneho. Kouč Netopýrů již v minulosti podal rezignaci, ale klub ji nepřijal.

  • Pokiaľ ja viem, tak Cutrone a Sobrino príde,resp. odíde iba vypomôcť *1*, resp. Cádizu do konca sezóny a po nej by sa mali obaja hráči vrátiť odkiaľ prišli *37*