The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

SLEDOVALI JSME ONLINE: Závěr letního přestupového období 2020

SLEDOVALI JSME ONLINE: Závěr letního přestupového období 2020


KONEC PŘENOSU 6. 10. 2020 v 00:15 - Netradičně až pátý říjnový den končí ve Španělsku letní přestupové období 2020. V okamžiku zveřejnění tohoto článku tak kluby mají už jen zhruba pětatřicet hodin na dořešení svých obchodů. Valencijští Netopýři letos v létě prozatím jen prodávali, takže lze očekávat, že se budou v úplném závěru přestupového období snažit i o nějaké posílení. Nebo o tom budou média alespoň hojně spekulovat. Proto jsme se rozhodli přinášet vám v neděli 4. října a v pondělí 5. října přestupové novinky formou online přenosu závěru přestupového období, jako již několikrát v minulosti. Nejnovější zprávy budou řazeny nahoru a v úvodu článku bude vždy uveden čas poslední aktualizace.

ÚTERÝ 6. října 2020

00:15 - Je konec letního přestupového období roku 2020. Valencia se zbavila celé řady hráčů, přičemž většina z nich patřila do základní sestavy týmu. Naopak posila, vzdor slibům klubového vedení, nepřišla žádná. Nikoho tak nepřekvapí zpráva rozhlasové stanice Cadena SER, dle které trenér Javi Gracia zvažuje rezignaci z postu trenéra klubu! Gracia údajně viní vedení klubu z toho, že nedodrželo sliby, které mu při jeho příchodu letos v červenci dalo. Gracia údajně požádal o schůzku s prezidentem klubu Anilem Murthym, na níž chce řešit svoji budoucnost u Netopýrů.

00:00 - Valencii by měl opustit útočník rezervního celku VCF Mestalla Jordi Escobar. Osmnáctiletý hráč by však po pěti letech u Netopýrů neměl zamířit do slavného italského celku AC Milan, ale do druholigové Almerie. Dle serveru ElDesmarque se již oba kluby dohodly. S valencijským áčkem několikrát trénoval, před rokem absolvoval celou předsezónní přípravu pod trenérem Marcelinem Garciou Toralem a zahrál si v několika přátelských zápasech, ale oficiální debut si za Los Che nepřipsal.

PONDĚLÍ 5. října 2020

23:25 - Valencia již neočekává, že by se jí v závěrečných minutách přestupového období podařilo získat nějakou posilu! Shodují se na tom španělská média blízká valencijskému klubu. Na Mestallu tak nedorazí ani stoper portugalského Porta Diogo Leite, o němž se v souvislosti s Los Che spekulovalo už od jara. Portugalský klub byl sice ochotný přistoupit na hostování, ale požadoval aby po něm následovala opce na povinný odkup, a to ve výši minimálně 15 milionů eur. A něco takvého si současná Valencia rozhodně nemůže dovolit.

23:15 - Portugalský záložník João Mário, o ktorého mala záujem si zapožičať aj Valencia, zamieril nakoniec naspäť do domoviny. Po anglickom West Hame a ruskom Lokomotíve Moskva odchádza futbalista na hosťovanie do Sportingu Lisabon.

22:30 - V jedné z prvních dnešních ranních zpráv jsme vás informovali možném obchodu mezi Barcelonou a Portem. Zatímco na Camp Nou měl zamířit jeden z letních přestupových cílů Los Che, a to Diogo Leite, tak do Portugalska se měli stěhovat Jean-Clair Todibo a Rafinha. Jenomže situace se nakonec během dne vyvinula poněkud jinak. Todibo sice nakonec opravdu zamířil do Portugalska, ale místo za Porto bude hrát za Benficu Lisabon. Rafinha pak Barcelonu rovněž opouští a nově bude oblékat dres francouzského PSG. A Leite? O tom žádné nové informace nejsou. Mimochodem přesun Todiba do Benficy ještě více ztěžuje situaci tamnímu odchovanci Ferrovi, o něhož má mít Valencia také zájem. Využijí toho ještě Netopýři v závěru přestupového období?

21:55 - Již jen něco málo přes dvě hodiny zbývá do konce letního přestupového období, které se letos protáhlo až do podzimních měsíců. Deník AS přichází se staronovým jménem pro posílení středu obrany. Jorge Mere je třiadvacetiletý španělský obránce, o něhož se Valencia zajímala už v letech, kdy hrával za Sporting Gijon. Odtud ale zamířil v roce 2017 do Německa, kde se upsal klubu 1. FC Köln. Za ten však pravidelně nastupoval jen v době, kdy hrával v druhé nejvyšší německé soutěži. Když Köln postoupil do Bundesligy, tak už Mere tolik příležitostí nedostával. V letošní sezóně se například na hřiště ještě vůbec nepodíval. To se mu samozřejmě nezamlouvá a proto by rád našel angažmá, kde by dostal více příležitostí. Valencia by mohla být dobrou volbou. Mere býval pravidelným reprezentantem Španělska v mládežnických kategoriích a rád by v této sezóně dokázal, že si zaslouží nominaci do španělského výběru pro Olympijské hry, které byly stejně jako evropský šampionát přesunuty na příští rok. Dle AS chce Valencia vyjednat hostování s nepovinnou opcí na přestup za 2,5 milionu eur.

mere1325

21:00 - S nečekanou informací přišel před pár minutami server fichajes.net. Třebaže Valencia dle všech dostupných informací shání především středního záložníka a stopera, tak jmenovaný zdroj uvádí, že už na cestě na východošpanělské pobřeží je útočník Jese Rodriguez, kmenový hráč Paris Saint Germain. Jese vypadal jako velký talent v mládežnických týmech Realu Madrid, jehož je odchovancem, ale v budoucnu se už nikde výrazněji neprosadil. Z PSG hostoval postupně v Las Palmas, Stoke City, Betisu Sevilla a Sportingu Lisabon. A nyní by ho pařížský klub rád udal znovu. Vypadalo to, že by se jeho novým působištěm mohlo stát Elche, ale dle posledních informací tedy může být vše jinak. Další média však tuto spekulaci prozatím nepřebírají, takže si musíme počkat, co se z toho vyklube. Zda první posila Valencie nebo jen obyčejná novinářská kachna. Do tří hodin se to dozvíme, více času už španělské kluby na přestupy nemají.

jese1325

20:30 - Skúsenemu španielskemu krídelníkovi Josému Callejónovi skončila po tejto sezóne zmluva s talianskym SSC Neapol. V mnohých médiach a novín sa písalo o jeho presune do rodnej krajiny. Jedným zo záujemcov popri FC Sevilla bola aj Valencia CF, ktorá mala aj údajne pripravnú zmluvu na dva roky. Tridsaťtri ročný hráč napokon ostal na Apeninskom poloostrove, kde sa nakoniec upísal AFC Fiorentine.

20:15 - Dle portugalského listu Record kontaktovaly Benficu Lisabon hned tři španělské kluby, které by rády přivedly na hostování bez opce stopera Ferra. Krom Valencie projevilo zájem Getafe a také Granada, která hráče jako jediná ze zmiňovaného tria může lákat na účast v pohárové Evropě. Granada si zahraje Evropskou ligu, kde jí v základní skupině soupeři budou PSV Eindhoven, PAOK Solun a Omonia.

18:30 - João Pedro Neves Filipe, známy i pod menom Jota, sa stáva dalším hráčom, ktorý neposilní valencijský káder. Benfica Lisabon sa dohodla s iným tímom z LaLigy, presnejšie s Real Valladolid. Hráč odchádza do konkureného španielskeho celku na ročné hosťovanie.  

17:30 - Pamatujete na léto roku 2014? Jak s příchodem Petera Lima jakožto majoritního akcionáře valencijského klubu začali Netopýři vykupovat lisabonskou Benficu, odkud přišlo hned několik hráčů? Možná se něčeho takového v menším měřítku dočkáme i letos. Už v jednom z předchozích příspěvků jsme vás informovali, že problémy ve středu obrany by mohl vyřešit odchovanec lisabonských Orlů Ferro. O něco později pak server ElDesmarque přinesl informaci, že i posilu do středu záložní řady by Netopýři mohli nalézt v hlavním městě Portugalska. Vyvoleným by se mohl stát pětadvacetiletý Julian Weigl. Pokud dle jména odhadujete, že se jedná o Němce, tak se nemýlíte. Tento záložník, který však dokáže zahrát i ve středu obrany, je odchovancem Mnichova 1860, odkud v roce 2015 přestoupil do Borussie Dortmund. Z Německa se do světa vypravil letos v lednu, kdy ho za 20 milionů eur koupila Benfica. V lisabonském klubu nastupoval celkem pravidelně, ale přesto prý není vyloučeno, že by změnil prostředí. Ostatně v této sezóně zatím dostával příležitosti jen na pár minut jako střídající hráč. Proto by možná rád zamířil někam, kde by se dočkal většího využití. Za rok se bude totiž konat evropský šampionát a Weigl už několikrát za seniorský národní tým Německa nastoupil, takže v účast na Euru třeba může lehce doufat.

weigl1325

17:15 - Dle Cadena SER prý Watford slevuje ze svých nároků ohledně odchodu Etienna Capoueho do Valencie. Anglický klub by prý s hráčovým hostováním na Mestalle souhlasil za poplatek ve výši 1,7 milionu eur. Dá takovémuto řesšení situace Peter Lim zelenou?

16:30 - Valencia počas prestupového obdobia sondovala aj situáciu okolo francúzskeho hráča Mattéa Guendouziho. Dvadsaťjeden ročný hráč mohol obliecť dres Los Che len za určitých podmienok. Dnes už vieme, že jeho príchod je nereálny, pretože Arsenal Londýn posiela svojho stredopoliara na hosťovanie do nemeckej Herty Berlín. K dosiahnutiu prestupu chýba už len absolvovať zdravotnú prehliadku.

15:15 - Dle Cadena COPE má Valencia v jednání tři alternativy pro posílení středu záložní řady a stejně tak tři jména, která by mohla vyztužit střed defenzivní linie. Jedním z vyhlédnutých záložníků prý stále zůstává Etienne Capoue z Watfordu, jehož by na Mestalle velmi rád přivítal především trenér Javi Gracia, který tohoto nyní již dvaatřicetiletého středopolaře vedl právě v anglickém klubu. I hráč sám by rád Watford opustil, ale dohoda klubů vázne. Co se týče možné posily na stoperský post, tak zde jsme se konečně dočkali i nějakého nového jména. Cadena COPE uvádí, že jednou z oněch tří možností je třiadvacetiletý Francisco Reis Ferreira známý jednoduše jako Ferro. Tento portugalský stoper je odchovancem Benficy Lisabon, za kterou dosud hraje. Starty v prvním týmu si připisuje sice teprve od začátku roku 2019, ale nyní již má na kontě za áčko Benficy 5 029 minut v 59 zápasech. Krom zápasů v nejvyšší portugalské soutěži Liga NOS má na kontě i starty v Evropské lize i v Lize mistrů. Rovněž má za sebou cestu portugalskými mládežnickými reprezentačními výběry a jednou už byl povolán i na sraz seniorského národního týmu. Na hřiště se však nedostal. V této sezóně odehrál prozatím jen čtvrt hodiny jako střídající hráč, protože Benfica v létě do středu obrany přivedla zkušenou dvojici Jan Vertonghen z Tottenhamu a bývalý Netopýr Nicolas Otamendi z Manchesteru City.

ferro1325

14:50 - Nečekaně často se nám v našem online přenosu objevuje anglický Fulham. V tuto chvíli bohužel jako někdo, kdo Valencii sebral další vyhlédnutou posilu. Do Londýna na lékařskou prohlídku totiž míří stoper Olympique Lyon Joachim Andersen. Fulhamu se totiž nepodařilo s Barcelonou dojednat příchod Jeana-Claira Todiba, neboť londýnský klub chtěl pouze hostování s následnou opcí, zatímco Barcelona trvala na přestupu. Todibo je tak v tuto chvíli nejspíš zase volný pro to, aby ho Barcelona využila v rámci směnného obchodu s Portem, v rámci něhož by na Camp Nou zamířil Diogo Leite.

13:00 - Informaci, která by mohla hned z několika úhlů pohledu zajímat i příznivce Los Che, přinesl deník Marca. Obránce Barcelony Jean-Clair Todibo je prý blízko přestupu do Fulhamu. To by za prvé znamenalo, že Fulham nejspíš přestane usilovat o Dioga Leiteho z Porta. A za druhé by to narušilo i zájem Barcelony o portugalského mladíka, protože právě dvojici Todibo a Rafinha se dle dopoledních zpráv měl katalánský klub snažit za Leiteho určitým způsobem vyměnit. Nebudou se tak už ani Blaugranas snažit o dlouhodobý přestupový cíl Valencie? Ono Leite je pro Barcelonu pravděpodobně jen jakýmsi záložním plánem, neboť na Camp Nou by nejraději jako posilu do středu obrany přivítali Erica Garciu z Manchesteru City.

12:40 - Poslední den letního přestupového období se přehoupl do své druhé poloviny a na Mestalle stále žádný pohyb, ať už směrem do klubu či opačně. Jen tu máme nějaké nové zprávy. Deník SuperDeporte, server PlazaDeportiva a další španělská média shodně informují, že klub už v závěru přestupového období nemá v plánu žádné odchody, což znamena, že v následujících měsících bude na Mestalle dál působit i záložník Geoffrey Kondogbia, který byl v posledních hodinách s možným odchodem zmiňován nejčastěji. Na druhou stranu v klubu dále usilovně pracují na posílení středu obrany a středu zálohy a ohledně této své snahy jsou prý optimističtí. Tak uvidíme, zda za necelých dvanáct následujících hodin Valencia zvládne to, co se jí nepodařilo za posledních skoro sedmdesát dní, tedy zda opravdu přivede na Mestallu nějakou novou tvář.

10:30 - Valencijské záložné rady neposilnia ani Daler Kuzjajev a Lucas Paquetá. Ruskému stredopoliarovi Kuzjajevovi skončila zmluva v Zenite Petrohrad po tejto sezóne. Po dvoch mesiacoch bez práce a nečinnosti vedenia Los Che sa hráč upísal ruskému konkuretovi Lokomotívu Moskva na 3 roky. O odchode brazílskeho záložníka Paquetá sa v talianskych novinách spomínalo už dlhšiu dobu. Napokon sa milánske AC rozhodlo uprednostniť pred hosťovaním priamy tranfer a tak futbalista putuje do francúzskeho celku Olympique Lyon za 20 miliónov eur.

9:00 - Podle deníku Estadio Deportivo valencijští Netopýři zaměřili svoji pozornost mimo jiné na teprve osmnáctiletého stopera švýcarského klubu St. Gallen jménem Leonidas Stergiou. Tento mladý Švýcar, který má i řecký pas, už přes své mládí za áčko St. Gallen odehrál 4 347 minut v 51 zápasech, z toho 4 077 minut v 48 zápasech ve švýcarské nejvyšší soutěži Super League. Ostatně za první tým St. Gallen debutoval už jako šestnáctiletý. Další fotbalové zkušenosti pak sbíral jako mládežnický reprezentant Švýcarska, aktuálně je členem národního týmu věkové kategorie U21. Hráče sledoval i sportovní ředitel Sevilly Monchi, ale Valencia je o krok vpředu a už údajně zahájila vyjednávání s klubem i hráčem. Specializovaný server TransferMarkt odhaduje jeho aktuální cenu na 2,5 milionu eur.

stergiou1325

8:10 - Do hry o Dioga Leiteho se dle deníku SuperDeporte vložil solventnější zájemce, než je současná Valencie. Zájem o služby mladého stopera Porta údajně projevila Barcelona, která by opačným směrem poslala dvojici Jean-Clair Todibo a Rafinha. Celou transakci má komplikovat situace brazilského záložníka, o něhož měl před rokem velký zájem tehdejší trenér Los Che Marcelino Garcia Toral. Portu se nechce přebírat na svá bedra vysoký plat, který Rafinha v Barceloně pobírá. Krom toho si sám hráč není jistý, zda má z Camp Nou odejít, nebo jestli se má ještě pokusit přesvědčit trenéra Ronalda Koemana o svých kvalitách. Každopádně i pokud by se přesun Leiteho nezdařil, tak je tu další zájemce o jeho služby, a to Fulham.

7:45 - A je tu poslední den letního přestupového období! Zatímco jsme očekávali spekulace o možných příchodech, situace se vyvinula poněkud jinak a teď aby se fanoušci Valencie strachovali, zda po všech těch letních odchodech neodejde i záložník Geoffrey Kondogbia. Včera dopoledne se objevily informace, že by ho vedení Los Che v případě adekvátní nabídky rádo prodalo. Rozpory ale panují v otázce toho, co je adekvátní nabídka. Nejdříve se spekulovalo o částce 25 milionů eur, ale odpoledne některé zdroje uváděly už jen 15 milionů eur. No a aby se to nepletlo, tak jiná média přišla s informací o 20 milionech eur. Každopádně je faktem, že Kondogbia má zelenou k odchodu. Ostatně pokud si vzpomenete na závěr minulé sezóny, tak Kondogbia byl jedním z hráčů, kterým klub před utkáním s Leganes sdělil, že si mají hledat nové angažmá. Pak ho však nový trenér Javi Gracia označil za nepostradatelného a zdálo se, že na Mestalle zůstane. Až do včerejška. Jinak trenérský štáb očividně o jednání vedení klubu neměl ani tušení a na včerejším dopoledním tréninku byl značně překvapen a rozladěn, že by měl reprezentant Středoafrické republiky Valencii opustit.

NEDĚLE 4. října 2020

22:00 - Problémy se sestavením konkurenceschopného kádru nemá jen valencijské áčko, ale i rezervní celek VCF Mestalla. Ono je to logické. První tým je bez posil a trenér Javi Gracia tak potřebuje mít k dispozici i mladíky, kteří by jinak hráli za rezervu. VCF Mestalla má pro posilování podobné podmínky jako první tým, tedy může brát jen hráče na hostování nebo volné hráče. Přesto se na rozdíl od áčka v těchto dnech dvou nových tváří dočkala. První je dvaadvacetiletý argentinský stoper Kevin Sibille, který je odchovancem River Plate, kde mu však letos v létě skončila smlouva. Do áčka River Plate dosud jen lehce nakoukl, a tak se rozhodl zkusit štěstí v Evropě. Ve Valencii je prozatím na zkoušce a klub se až poté rozhodne, zda ho podepíše. Trenér VCF Mestalla Oscar Fernandez je s ním však údajně spokojen a Sibille by měl dostat dvouletou smlouvu. Na východ Španělska nyní dorazil i další mladý Argentinec, a to dvacetiletý záložník Facundo Garcia, který přichází na roční hostování z Leganes, přičemž Netopýři ho poté budou moci odkoupit na stálo za 3 miliony eur. Do Leganes hráč ze svého rodného klubu Olimpo zamířil v roce 2018, ale za madridský klub si nezahrál kvůli své pozici hráče bez evropského pasu. Proto dva roky hostoval v kyperském klubu AEK Larnaca a proto teď míří do Valencie. VCF Mestalla tedyy získala dvě zajímavé posily, nicméně možná bude muset v závěru přestupového období shánět ještě útočníka, a to pokud se potvrdí informace o odchodu Jordiho Escobara do AC Milan.

sibille garcia1325

18:35 - Novinářka Cristina Bea z Movistar Futbol na svém twitterovém účtu zveřejnila informaci, že by se Valencia v případě Geoffreye Kondogbii oproti původně zmiňované částce 25 milionů eur spokojila s částkou výrazně nižší, a to 15 milionů eur. Hráč pak údajně požaduje čistý roční plat 3,5 milionu eur. Splnit oboje tyto podmínky jsou v Premier League připraveni Leeds, Fulham a Southampton a v Bundeslize Hertha Berlín a Lipsko. Vzhledem k tomu, že by francouzský rodák rád hrál v Lize mistrů, tak by jedinou možností bylo Lipsko. Kondogbiovu situaci údajně monitorovali i zástupci PSG a Atletica Madrid, ale z těchto klubů nepřišla konkrétní nabídka. Zájem by údajně měly i italské kluby AC Milan a Fiorentina, ale Kondogbia se po špatné zkušenosti z angažmá v Interu Milan nechce vracet na Apeninský poloostrov. Odchod Kondogbii by prý měl naopak otevřít dveře příchodu Etienna Capoua z Watfordu.

18:15 - K seznamu hráčů, kteří před Mestallou zvolili raději jiné angažmá, musíme přidat už i italského stopera Juventusu Turín Daniela Ruganiho, který zamířil na roční hostování do francouzského Stade Rennes. Dokonce dva roky pak má hostovat španělský útočník Borja Mayoral v AS Řím, kam odešel z Realu Madrid.

17:15 - Během přestupového období byla s Valencií spojována celá řada hráčů a mnoho z nich již zamířilo jinam. Už před časem například došla trpělivost venezuelskému záložníkovi Yangelu Herrerovi z Manchesteru City, který před nejistým jednáním s Los Che upřednostnil další hostování v Granadě, kde již působil v minulé sezóně. Před vzájemným ligovým zápasem se pro změnu Valencia přetahovala s Celtou Vigo o kolumbijského stopera Jeisona Murilla, úspěšnější byl galicijský klub. V bitvě na přestupovém poli i následně ve vzájemném utkání. Čerstvý je pak případ argentinského stopera Juana Foytha, který sice z Tottenhamu zamířil na hostování na východošpanělské pobřeží, ale místo Valencie si vybral Villarreal. Svého času pak byl letos v létě s možným návratem na Mestallu spojován i brazilský záložník Andreas Pereira. Vzhledem k finanční situaci Los Che se tato spekulace nezdála být příliš reálnou a hráč nakonec před pár dny zamířil na hostování do římského Lazia.

foyth pereira1325

16:25 - Valencia není v zájmu o dánského stopera Joachima Andersena osamocena, konkurenci má především v italské Serii A. O čtyřiadvacetiletého hráče Olympique Lyon se zajímá například Fiorentina, ale především Turín FC. Ten má oproti ostatním navíc tu výhodu, že jeho trenérem je Marco Giampaolo, který Dána vedl už v Sampdorii Janov. I Turín však chce hráče prozatím pouze na hostování, což je ale v rozporu s plány Lyonu.

13:00 - Web ElDesmarque dnes přinesl informaci, že se Valencia snaží udat Geoffreye Kondogbiu. Pro tým by to byla bezpochyby těžká rána, neboť reprezentant Středoafrické republiky je vlastně jediným středním záložníkem, který v týmu zůstal z minulých let. Jistě, Daniel Wass a Carlos Soler jsou také střední záložníci, nicméně u Netopýrů už nějaký čas hrávali na jiných postech. Dle dostupných informací Valencia vyslala zprostředkovatele, aby se v anglické Premier League pokusil najít někoho, kdo by za Kondogbiu zaplatil alespoň 25 milionů eur.

12:55 - Rozpohybovat aktivitu Los Che ohledně nových příchodů by však mohly ještě nějaké odchody. Javi Gracia sice doufal, že už nikdo ze stávajícího kádru Mestallu neopustí, ale bohužel je v tomto malým pánem. Rozhoduje se jinde. V posledních dnech se tak objevují například spekulace, že by mohl v případě dobré nabídky odejít stoper Mouctar Diakhaby, třebaže již nyní potřebuje střed obrany naopak posílit. Nedávno jsme vás informovali o zájmu francouzského PSG, ale možnosti se francouzskému obránci otvírají i v Premier League. A o jaké nabídce by klub v případě hráče, za něhož mohl před rokem v létě utržit 40 milionů eur, uvažoval? Dle deníku SuperDeporte by ho Valencia byla ochotna prodat za zhruba 20 milionů eur. Stejný zdroj pak včera přinesl informaci, že by Mestallu mohl dokonce překvapivě opustit Kangin Lee. Tedy hráč, na kterém měla hra Netopýrů v této sezóně stát. Bohužel zatím se tak neděje a sám mladík si není jistý, zda chce ve Valencii, kde má smlouvu do roku 2022, pokračovat. O nabídky z Francie, Itálie či Německa nemá nouzi. Mladý Korejec je však hráčem, kterého by Netopýři rádi měli ve svých řadách. Naopak tak moc netrvají na setrvání útočníků Kevina Gameira a Rubena Sobrina, brankáře Jaspera Cillessena, stopera Eliaquima Mangaly či záložníka Denise Chyresheva. Pokud by na někoho z nich přišla dobrá nabídka, tak by jim Valencia v odchodu nebránila. Samozřejmě by však potom musela řešit vzniklou situaci.

12:50 - Čeho se dnes a zítra můžeme ze strany Valencie dočkat? Cokoliv odhadovat je těžké, neboť vše nakonec závisí na vůli majoritního akcionáře klubu Petera Lima. Ten do kádru očividně nechce investovat, takže co se posil týče, tak je jen několik možností. Buď se Netopýrům podaří získat nějakého volného hráče, nebo se s někým dokážou dohodnout na bezplatném hostování bez povinné opce na následný přestup. Samozřejmě je tu i možnost, že se nakonec Peter Lim uvolí nějaké finanční prostředky poskytnout, ale na to snad raději nespoléhat. Každopádně trenér Javi Gracia by chtěl posily alespoň do středu zálohy a do středu obrany. Do středu zálohy je dlouhodobě favoritem Etienne Capoue z Watfordu, ale problémem je, že anglický klub nechce na hostování přistoupit. Krom toho v posledních dnech dění kolem něho utichlo a do popředí se dostalo řešení stoperského postu. Zde měla Valencia největší zájem zřejmě o Daniele Ruganiho z Juventusu, ale ten zřejmě nakonec zamíří k Stade Rennes. Nyní se tak Netopýři snaží vyjednat hostování Joachima Andersena z Olympique Lyon. Úplně zavrhnout však zatím nemůžeme asi ani příchod Dioga Leiteho z Porta. To by sice Valencii něco stálo, ale třeba hráčský agent Jorge Mendes dokáže svého dobrého přítele Petra Lima přesvědčit o vhodnosti tohoto obchodu. Mimochodem včera se nám do přestupových spekulací vrátil i kapitán Fiorentiny German Pezzella, jehož agent prohlásil, že možnost odchodu jeho klienta do Valencie ještě není zcela vyloučena. Ovšem to by si také žádalo zainvestování nemalého finančního obnosu.

  • Ja si bohuzel myslim, ze v tomto prastupaku proste nikoho neprivedeme ?

  • V odpovědi na: PitaSt

    Buď vytiahne vedenie klubu esá z rukáva *12* alebo len pekne ťahali za nos každého jedného *7* Nečudoval by som sa keby Gracia podal rezignáciu *35*

  • Tak *1*Vale by mohla pýtať za Kondogbiu viac, ale ak by hráč prestúpil za viac ako 25M, tak by vedenie *1* muselo vyplácať Interu 25% (ak ma pamäť neklame) z podielu... Oni vedia prečo by sa mohli uspokojiť aj s nižšou sumou. Ale popravde je to blbosť. Príde starší hráč. Platovo istotne lacnejší. Ale osobne som očakával, že by Capoue hral s Kondogbiom alebo by pri sebe mali menej skúseného hráča a tým by ich mohli pozdvihnúť na vyšší level. Popri tom by jeden mohol regenerovať alebo meniť jeden druhého... Ale prachy sú prachy...

  • Ja osobne si myslm, že Andersen nepríde do *1*, pretože Lyon by rád zinkasoval 25M€ za hráča. Čo FC Turín a ani *1* istotne nedajú, ale taliansky celok ponúkol tomu francúzskemu za hosťovanie 3M€ plus s opciou na 17M€. Tomu sa vedenie *1* nemôže ani rovnať, keď nevedeli dať za hosťovanie posraných 1.5M€ Juventusu Turín za Ruganiho *7*

  • No to je komedia toto, vsetky potencionalne posili nam pobrali vsetci ostatny s La Ligy, je to uplne trapne...*38*

  • Banda neschopných trotlů, diletantů, ale hlavně skrblíků. Ať se Lim už konečně sbalí a táhne do pi*i...

  • V odpovědi na: Woyta

    To je zbožné prianie každého fanúšika *1* *31*
    A rovno s Limom nech tiahne aj Mendez, Murthy a zvyšok vedenia! *5*

  • Ja sa ani vlastne nedivím, ved kto by k nám normálny chcel ísť, potencial s takým debilným majitelom je nulový, poháry nehrozia žiadne a pravdepodobne to bude boj o záchranu + klub nemá peniaze, takže motivácia jak hovado, nech už ta singapurská kunda ide do prdele. A Gracia bude idiot ked ostane, na mna pusobí sympaticky, ale v takejto sračke mu neprajem trénovať... *7*

  • Ja sa ani vlastne nedivím, ved kto by k nám normálny chcel ísť, potencial s takým debilným majitelom je nulový, poháry nehrozia žiadne a pravdepodobne to bude boj o záchranu + klub nemá peniaze, takže motivácia jak hovado, nech už ta singapurská kunda ide do prdele. A Gracia bude idiot ked ostane, na mna pusobí sympaticky, ale v takejto sračke mu neprajem trénovať... *7*

  • Graciu mi bude jednoznačne ľúto, ak odíde *3* Nie je to tluk ako Celades a povie si svoje ako Marcelino *13*
    Takže z toho vyplýva, že všetky sľuby a finančný obnos od Lima, ktorý mal vložiť do prestupov boli len všetko lži, podlosti a klamstvá *7*
    Predpokladám, že výkony *1* budú v túto sezónu nevyrovnané.
    A som zvedavý ná CdR. Či aj tento rok bude pre *1* nepodstatný! *10*