The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Známe plán letní přípravy. A zvažujeme výjezd…

Známe plán letní přípravy. A zvažujeme výjezd…


Většina plánu letní přípravy Valencie je již známá. Tým pod novým trenérem Gattusem se vrátí k tréninku 5. července. Od 15. do 23. července pak bude na soustředění ve Švýcarsku.

Prakticky do 4. července mají hráči prvního týmu dovolenou, aby o den později nastoupili k lékařským a fyzickým testům, které mají odhalit jejich kondici. Následovat bude program letní přípravy na ligový start, který je letos naplánován již na 12. srpna.

Většina týmu bude několikero dní pracovat v tréninkovém centru v Paterně, zatímco hráči, kteří reprezentovali svoji zemi, se připojí až po několika dnech. 15. července odcestuje tým Valencie do Švýcarska, kde setrvá až do 23. července. Podle tvrzení tisku mají v této době Netopýři odehrát celkem 4 zápasy. Pouze dva z nich jsou ale zatím potvrzené klubem.

První zápas je na programu v pondělí 18. července od 19:00 v Cashpoint Areně v rakouském Altachu, kam si Netopýři odskočí změřit síly s Borussií Dortmund.

Ve druhém utkání vyzvou svěřenci italského kouče VfB Stuttgart. Tentokráte to nebude na neutrální půdě, ale na stadionu soupeře, tedy Mercedes-Benz Areně. Datum a čas tohoto utkání jsou stanoveny na 23. července v 15:30.

Jak uvedl deník AS, tým bude bydlet ve čtyřhvězdičkovém hotelu Santispark ve švýcarském městě Saint Gallen, jenž má dostatek zázemí pro sportovní i relaxační aktivity. Zajímavostí je, že minulé léto tento hotel zvolil k přípravě svého týmu Athleticu Bilbao bývalý trenér Valencie Marcelino.

Tým pak využije k tréninkům zázemí místního klubu FC Abtwill Engelburd, jenž má dvě tréninková hřiště v docházkové vzdálenosti 10 minut od hotelu.

Kromě těchto utkání má Gattusův tým na programu také 3. srpna od 20:45 přátelský zápas na půdě CD Castellón. Na konci července by Valencia měla údajně (klub to zatím nepotvrdil) sehrát přípravný zápas také proti čerstvému nováčkovi anglické Premier League, Nottinghamu Forrest.

Letní přípravu zakončí Los Ché již tradičně domácím utkáním o trofej Taronja, v němž vyzve 6. srpna od 21:00 italský tým Atalanta Bergamo.

VÝJEZD A UBYTOVÁNÍ S HRÁČI

Pokud někdo zvažujete výjezd, bylo by dobré se domluvit v komentářích pod tímto článkem.

Letos víme s předstihem, kde bude tým Valencie bydlet. Tento hotel má dokonce ještě volné kapacity, proto bych rád nadhodil návrh ubytovat se na dvě noci na hotelu s hráči – bude velká šance hráče potkat a získat nějaké podpisy, a také si dostatečně odpočinout po cestě do Švýcarska.

Hotel Santispark v Saint Gallen aktuálně nabízí ubytování za zhruba 18 253 Kč za tři osoby na dvě noci (tj. cca 3000 Kč/osoba/noc). V případě dvoulůžkového pokoje pak dvě noci pro dvě osoby za 15 576 Kč (tj. cca 3 900 Kč/osoba/noc).

Saint Gallen je vzdáleno zhruba 600 km a 6 hodin čisté jízdy od Prahy. Plán by byl vyrazit den před zápasem, tedy v neděli 17.7. z Čech do Švýcarska, kde bychom se ubytovali na stejném hotelu jako tým. Druhý den v podvečer je na programu zápas s Borussií v nedalekém Altachu (cca 30 km a 40 min. jízdy). Po utkání se vyspat zpět na hotelu a v klidu další den odjet.

Dle mého názoru to je rozumnější, než se trmácet třeba 8 hodin autem kvůli 2 hodinám zápasu a po zápase zas strávit dalších 8 hodin v autě na cestě zpět, zároveň by byla šance vidět v klidu hráče na hotelu.

Aby bylo naprosto jasné, že ta šance potkat se s hráči v hotelu je reálná, využil jsem svůj kontakt v klubu a do konce týdne bych měl dostat potvrzeno, že tým bude v tomto datu na tomto konkrétním hotelu. Dále bych pak zkusil přes tento kanál poptat, zda by bylo možné předjednat případně i setkání s hráči v klidu na hotelu.

Zde se můžete podívat na tréninkové zázemí, které před rokem využil rovněž Athletic Bilbao: