The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Bryan by měl být brzy fit

Bryan by měl být brzy fit


Víkendové utkání proti Cádizu přineslo v druhém poločase velmi nepěkný obrázek, a to když domácí křídelník Bryan Gil po souboji s protihráčem nebyl schopen odejít ze hřiště po vlastních nohách.

Gil cítil velkou bolest kyčle, která mu nedovolila chodit, a tak jej musel zdravotnický personál Valencie odnést na rukách do útrob stadionu. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou, což tým, pomýšlející na kvalifikaci do Evropské ligy skrze umístění v La Lize, vrátilo myšlenkami zpět do kruté reality.

Odchod, nebo spíše odnesení, Bryana Gila sledovala se zatajeným dechem celá Mestalla. Pro Valencii jde o klíčového hráče a jeho ztráta by byla pro tým citelná, obzvláště pak pro finále Copa del Rey.

Jak hodiny po utkání ubíhaly, bolest postupně polevovala, až nakonec mohl Gil opustit stadion po vlastních nohách.

Lékařské zprávy z kraje týdne dávají Netopýrům optimistické vyhlídky. Lékařská zpráva neodhalila žádné zranění, takže pokud jste slyšeli v tomto týdnu hlasitou ránu, zřejmě to byl zvuk toho, jak spadnul příznivcům Valencie kámen ze srdce. Hráč tedy v pondělí trénoval stranou od týmu a jakmile bolesti úplně odezní, bude se moci vrátit k plnému tréninku, což by mohlo být již tento týden ve čtvrtek, kdy se tým bude připravovat na nadcházející ligový zápas proti Rayu Vallecano. Hráči dostali na úterý a středu volno k odpočinku.

Cíl: La Cartuja

Otázkou zůstává, zda bude kouč Bordalás riskovat nasazení Bryana v dalších ligových zápasech. Týmu by jeho účast na hřišti hodně pomohla, zároveň však bude potřeba snad ještě více při finále Copa del Rey proti Betisu, jenž se uskuteční 23. dubna v Seville na stadionu La Cartuja a pro nějž chce mít trenér tým ve 100% fyzické kondici.

Bryan Gil se od svého lednového příchodu na Mestallu okamžitě vypracoval v klíčového muže, který je postrachem pro obranu každého soupeře. I proto již Valencia zahájila jednání o prodloužení jeho hostování z Tottenhamu Hotspur, které je aktuálně platné pouze do konce stávající sezóny.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.