The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Poslední šance, jak nezazdít další sezónu

Poslední šance, jak nezazdít další sezónu


Výkony hráčů Valencie opět nepřináší příliš radosti svým fanouškům. Od začátku roku 2022 byly na programu zápasy, ve kterých se postupně vystřídaly nejsilnější celky španělské LaLigy. Nyní přichází období, kdy Los Che sehraje několik zápasů se spíše papírově slabšími soupeři. Následující týdny budou obdobím, kdy je nejvyšší čas rozhodnout o tom, jestli z této sezóny může vzejít ještě solidní výsledek.

V měsíci lednu a únoru Valencia sehrála utkání s velmi silnými soupeři – Barcelona, Real Sociedad, Atletico Mardrid, FC Sevilla či Real Madrid. Bohužel nutno podotknout, že zisk bodů z těch zápasů byl velice skromný, což se podepsalo i na ligové pozici, která aktuálně představuje až 12. místo v tabulce s celkovým ziskem 30 bodů.

Každopádně do konce sezóny zbývá ještě 13 utkáních, což je slušná porce 39 potencionálních bodů. Není lepší příležitost, kdy začít získávat body než nyní, jelikož je před námi období, kdy se Valencia utká s papírově slabšími soupeři. Tento víkend Netopýři poletí na Mallorku, která je aktuálně na 16. pozici. Dále podle programu nás čekají utkání s Granadou (17. pozice), Getafe (15. pozice), Elche (14. pozice) a Cadiz (18. pozice).

V následujících zmíněných utkáních by mohla Valencia najít ještě jiskru naděje, jak zachránit zatím nepovedenou sezónu. Aktuálně Valencia ztrácí 9 bodů na 6. pozici, o kterou momentálně bojují hned 3 mužstva – Villarreal, Real Sociedad a Athletic Bilbao. Pokud se povede z následujících 5 utkáních získat alespoň 12 bodů, tak při započítání průměrných výkonů soupeřů, bude možnost ještě o pohárových pozicích přemýšlet.

Ve hře je dále ještě Copa del Rey, která alespoň přinesla fanouškům trochu radosti. Příští týden se bude konat odvetné utkání, ve kterém se Netopýři utkají o postup do finále s Athleticem Bilbaem. Vítězství ve španělském poháru poskytuje přímou účast ve skupinové fázi Evropské ligy, a to je určitě pro Netopýry velikým lákadlem. První utkání s Bilbaem skončilo remízou a odvetné utkání se sehraje na Mestalle. Druhé finálové místo má blíže k získání Betis Sevilla, který z prvního utkání s Rayo Vallecanem si odnesl výhru 2:1.

  • Papierovo slabší súperi nemajú ohľadom formy *1* žiadnu výpovednú hodnotu, keďže Netopiere len v predminulom kole padli proti Alavésu *34* Chápem, že *1* sa v túto sezónu dosť sťažuje aj na výkony rozhodcov, ktorých rozhodnutia škodia klubu, ale *1* nie je jediná *26* Ak sa budú na ihrisku robiť hrúbky v obrane ako doteraz a bude pokračovať veľmi slabá efektivita v útoku, tak brány zostupu sa pre Los Che môžu pomaly otvárať *3*

  • Čekám trochu stabilizaci výsledků k lepšímu, ale žádný zázrak. A v Copa del Rey máme neskutečnou kliku, že při současné formě jsme vždy dostali nejslabšího možného soupeře. Tedy až do teď...