The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia, Betis, Athletic a Rayo – kde sledovat los semifinále?

Valencia, Betis, Athletic a Rayo – kde sledovat los semifinále?


Netopýři mají nakročeno k zopakování úspěchu z roku 2019, kdy se stali šampiónem domácího španělského poháru Copa del Rey. Od mistrovského titulu je dělí tři zápasy.

Tým trenéra Bordaláse měl ve stávajícím pohárovém ročníku velmi šťastný los, jenž mu vždy přiřadil ty papírově nejslabší možné soupeře. Teď už jsme ale v semifinále a jakýkoliv ze zbývajících soupeřů bude těžkým oříškem.

LOSOVÁNÍ A DATUMY SEMIFINÁLE:

Dnes je na plánu los semifinálových dvojic. Ve hře jsou tedy kromě Valencie také Real Betis, Athletic Bilbao a Rayo Vallecano, jejichž cesta pohárem je již popsána v předchozím článku. Los proběhne v 15:10 v Las Rozas.

První zápasy se budou hrát 9. a 10. února
Odvetné zápasy jsou na programu 2. a 3. března.

Finále je na programu 23. dubna na víceúčelovém stadionu La Cartuja v Seville.

NOVÁ PRAVIDLA SEMIFINÁLE:

Jak již vyplývá z přechozích řádků a i předchozího článku, mění se pravidlo o jednom hraném zápase. Pro semifinále Copa del Rey nyní platí formát dvou zápasů, tedy nejprve se hraje zápas na stadionu jednoho týmu, následuje odveta na stadionu soupeře.

Novinkou je také zrušení pravidla o vyšší váze gólů vstřelených na hřišti soupeře. K určení postupujícího se tedy bude brát celkový součet skóre z obou zápasů, bez ohledu na to, který tým vstřelil kolik gólů ve venkovních utkáních.

Výjimka však nastává v případě, že se bude v rámci odvetného zápasu při rovnocenném součtu skóre prodlužovat. V případném prodloužení totiž góly aktuálně hostujícího týmu mají vyšší hodnotu.

KDE SLEDOVAT LOSOVÁNÍ?

Tradičním a osvědčeným zdrojem je živé vysílání na oficiálním Youtube kanálu Real Federación Española Fútbol, případně můžete zkusit štěstí u online služby RojaDirecta.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.