The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marcos Andre dnes večer může hrát!

Marcos Andre dnes večer může hrát!


Pokud se valencijský trenér Pep Bordalas rozhodne, že by dnes večer do utkání proti Deportivu Alaves rád vyslal brazilského útočníka Marcose Andreho, tak to může učinit. Klub už totiž svoji nejnovější posilu zaregistroval u vedení La Ligy a na oficiálním webu soutěže je Marcos Andre veden v sestavě Los Che s číslem dresu 22. Naopak v sestavě Valencie na stránkách La Ligy schází Kangin Lee, jehož odchod pryč z Mestally je tak už zřejmě na spadnutí.

Od června se táhnoucí přestupová sága Marcose Andreho se uzavřela tento týden ve středu. Čtyřiadvacetiletý Brazilec přicestoval do Valencie, podrobil se lékařské prohlídce a podepsal s klubem smlouvu. Přesto však nebylo jisté, že bude Andre k dispozici pro dnešní utkání proti Deportivu Alaves. Nová valencijská tvář totiž nedisponuje evropským pasem a stále tak patří do tříčlenné kvóty pro tyto hráče. Jenže ta byla v okamžiku jeho příchodu zaplněna trojicí Maxi Gomez, Omar Alderete a Kangin Lee. A tak se čekalo, jak rychle budou probíhat jednání o odchodu jihokorejského mladíka z Mestally. Třebaže trenér i další představitelé klubu tvrdili, že to ohledně startu Andreho proti Deportivu Alaves vypadá nadějně, tak ještě dnes ráno byla situace značně nejistá.

Po poledni však přišly dvě nové zprávy. Nejprve ze sestavy Valencie na oficiálním webu španělské nejvyšší soutěže vypadl Kangin Lee, takže třebaže o jeho budoucnosti dosud není žádné oficiální prohlášení, tak je jisté, že jeho odchod od Netopýrů je na spadnutí. Uvidíme, zda na sebe valencijský odchovanec bude nově oblékat dres Mallorcy, která je dle médií hlavním favoritem na jeho získání. Rovněž dosud nejsou známy přesné podmínky jeho odchodu z valencijského klubu. Pravděpodobně odejde jako volný hráč, ale Valencia se snažila vyjednat alespoň nějaký zisk z jeho budoucího přestupu. Ať už formou procent z budoucí přestupní částky nebo třeba předkupním právem. Každopádně Kangin Lee již na soupisce Los Che na webu La Ligy není, zatímco doplněn na ni byl Marcos Andre, který se tak již nyní vejde do kvóty pro hráče bez evropského pasu. Brazilský útočník bude ve Valencii nosit dres s číslem 22, které letos v létě osiřelo poté, kdy se Maxi Gomez rozhodl nově pro číslo dresu 9, které v minulé sezóně nosil Kevin Gameiro.

  • Mallorca loví mladé talenty vo veľkom....

  • Konečně máme pořádného tréra, co si očividně umí říct o posilu a není jenom loutka Mendese a Lima *13* Sice v tom hrají CVC peníze, ale kdo by čekal, že budeme na přestupáku tak aktivní *16*

  • Možno keby Gracia neškrečkoval, tak by sa aj o toto leto dočkal nových posíl *37*

  • V odpovědi na: Harakant

    No, přivedl 2 hráče, z toho jeden na hostování. Co se týče příchodu Marcose, tak předražený nákup. Za 8,5 mega nakupujeme neprověřeného hráče, který dle mého názoru bude někde na úrovni Sobrina... Takže bych jeho cenu viděl tak na 3 mega.

    Spíše nevím proč si nedupnul, aby hrál Kangin Lee. Když nejsou peníze, tak proč nejít tohle formou. Myslím, že Kangin měl dobře nakrořeno, aby se stal nadprůměrným hráčem ve Vale, ale když došlo na lámání chleba v prosazení do A-týmu, tak zůstaval sedět a jeho slibný progres se zastavil. Nevím, proč ho neprotlačí na pozici levého záložníka, kde to vypadá, že bude hlavně hrát Cheryshev, kdežto Guedes bude spíše vytažený do útoku. A jelikož hrajeme 1x týdně (až na nějaký ten CdR zápas), tak nevím k čemu nám je další útočník, když stejně bude hrát duo Maxi-Guedes a nastřídání tam je Vallejo a Sobrino.

  • V odpovědi na: Ingi

    Já bych neřešil, jestli přišli jenom dva hráči nebo jestli jich je nových třeba pět, ale pozitivem je, že přicházejí hráči, které trenér chce. Jako samozřejmě ne všichni. Bordalas by sice asi hodně stál třeba o Maura Arambarriho z Getafe, ale když to je prostě hodně mimo naše finanční možnosti, tak se nedá nic dělat. Ale Omar Alderete i Marcos Andre zřejmě jsou Bordalasovi koně. Když to porovnáme se zimním přestupovým obdobím, tak tehdy sice přišli na hostování tři hráči, ale podle toho jak je pak Gracia využíval, tak to asi nebylo posílení podle jeho představ. No a to je pak vlastně to posílení úplně zbytečný.

    Jinak co se týče Kangina, tak do toho nikdo nevidíme. Třeba takový Goncalo Guedes chtěl prý na konci minulé sezóny taky z Valencie odejít. I jeho otec myslím prohlašoval, že v týmu nehrajícím v pohárové Evropě už synáček pokračovat nebude, ale pak prý Bordalas Guedese při osobním setkání k setrvání v klubu přesvědčil. Takže Guedes nějak netlačí na přestup a jeho setrvání na Mestalle je už čistě ekonomickou záležitostí. Pokud dá někdo neodolatelnou nabídku, tak Guedes odejde. Jinak ne. Třeba se Bordalas u Kangina taky snažil, aby zůstal na Mestalle, ale ten už má z posledních let u Los Che tolik špatných zkušeností, kdy mu furt někdo něco sliboval, že už na nějaké přemlouvání nemusí slyšet. Takovou situaci si dokážu představit. Ale třeba to mohlo být jinak a Kangin se prostě Bordalasovi nehodí do systému, tak na jeho setrvání netrval. Prostě nevíme.

  • Ono berte to z druhej strany , Bordalas je pre nás idealny trener, lebo žiadny ofenívny futbal sa pod ním ani nečaká a s tímto kádrom ani čakat nemože.
    My máme šancu na ako-taký úspech len hrať hnusný zákerný futbal, dobre brániť a sem tam dať nejaký gol.
    A na to máme po skusenostach s Getafe , na lavičke toho najlepšieho *14**14*