The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Carlos Soler se tento víkend poměří se zástupci ostatních prvoligových klubů v charitativním turnaji ve hře FIFA 20

Carlos Soler se tento víkend poměří se zástupci ostatních prvoligových klubů v charitativním turnaji ve hře FIFA 20


La Liga má nyní kvůli celosvětové pandemii koronaviru pauzu, nicméně příznivci většiny španělských prvoligových klubů mají o tomto víkendu příležitost svým barvám fandit. Hráči se však samozřejmě nebudou pohybovat po zelených travnatých pažitech, ale porovnají své schopnosti ve hře FIFA 20. Čest Netopýrů bude hájit Carlos Soler, který se dnes večer v osmifinále charitativního turnaje utká v lokálním derby se zástupcem Villarrealu. Celý turnaj je možné sledovat zdarma na internetu.

S nápadem na uspořádání turnaje, jehož by se zúčastnili zástupci všech prvoligových španělských klubů a který by alespoň trochu potěšil fotbalové fanoušky na Pyrenejském poloostrově, přišel Ibai Llanos, což je španělský komentátor esportů. Inspirovalo ho sevillské derby, které spolu ve hře FIFA 20 sehráli útočník Betisu Borja Iglesias s obráncem Sevilly Sergiem Reguilonem. Mimochodem Betis zvítězil 6:5. Llanos se dočkal na svůj nápad pozitivních reakcí a během dne všechny týmy La Ligy oznámily jména fotbalistů, kteří je budou reprezentovat. Krom valencijského Carlose Solera se turnaje zúčastní například Sergi Roberto z Barcelony, Marco Asensio z Realu Madrid, Marcos Llorente z Atletica Madrid či již výše zmíněné duo Borja Iglesias z Betisu a Sergio Reguilon ze Sevilly. Turnaje se však nakonec nezúčastní zástupci všech prvoligových klubů, neboť na poslední chvíli se odhlásil Alex Pozo z Mallorcy, která má uzavřenou sponzorskou smlouvu s konkurenční fotbalovou sérií PES. Mimochodem Los Che budou mít v turnaji hned dva své zástupce, neboť barvy Getafe bude hájit Jason Remeseiro, který je v madridském klubu na hostování právě z Valencie.

FIFA20hraci1102

Turnaj je koncipován jako třídenní. Již v pátek se odehrálo jakési předkolo, ve kterém se o místa v dnešním osmifinále utkali zástupci aktuálně tabulkově nejhůře postavených celků La Ligy. Aitor Ruibal z Leganes porazil Pedra Porra z Valladolidu 5:3, Lucas Perez z Deportiva Alaves porazil Kevina Vazqueze z Celty Vigo 5:1 a Edu Exposito z Eibaru porazil Adriho Embarbu z Espanyolu 6:3. Dnešní program osmifinálových zápasů začíná v 18:00, přičemž valencijský Carlos Soler se představí až v předposledním klání dne. Soupeřem mu bude Manu Morlanes, který hájí barvy Villarrealu. Pokud Soler v derby valencijského regionu zvítězí, tak se ve čtvrtfinále utká s lepším z dvojice Jose Antonio Martinez z Granady a Marco Asensio z Realu Madrid. Čtvrtfinále, semifinále a finále je na programu v neděli. Celý turnaj, jehož výtěžek bude putovat na boj s koronavirem, je možné sledovat online zdarma na Twitchi.

FIFA20program1102

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.